În fiecare marţi şi miercuri, chef Nicolai va găti în platoul emisiunii reţete delicioase, iar luni, joi şi vineri, telespectatorii îl vor vedea pe bucătarul Vlăduț.
Matinalii le-au făcut ieri o surpriză telespectatorilor şi au anunţat cea mai nouă colaborare a emisiunii cu unul dintre cei mai îndrăgiţi chefi din România, chef Nicolai Tand.
„Am pregătit o surpriză pentru cei de acasă, care gătesc alături de emisiunea noastră. De astăzi începem o colaborare, în paralel cu colaborarea cu Vlăduţ, cu chef Nicolai Tand. Două zile pe săptămână, chef Nicolai va veni cu idei noi în platoul Neatza!”, a anunţat Dani ieri dimineaţă la Antena 1.
În prima zi, Nicolai Tand a pregătit un cappucino de ciuperci, cu hripi pe care i-a adus tocmai din Maramureş: „Am ales două feluri de hribi cu care voi pregăti un brunoaise, o mămăligă pe bază de ceapă, cu unt şi spumă de hribi deasupra. Voi porni de la o mâncare clasică, pe care să o tocmesc un pic altfel!”.
Florin Ristei n-a mai rezistat și a gustat pe loc din preparatul delicios: „Abia aştept ziua în care se va transmite mirosul la televizor!”.
Chef Nicolai i-a cucerit pe matinali, dar și pe telespectatori pe care i-a inspirat să încerce rețeta acasă..
„Eu vreau doar să vă arăt că din lucruri simple putem face mâncare mai sofisticată şi mai bine prezentată. Pentru că, până la urmă, prima dată mănânci cu ochii!”, a spus Nicolai Tand.
„Mulţumim tare mult, Nicolai, că ai sosit în viaţa noastră, chiar dacă doar câteva zile pe săptămână. Bucătăria este într-adevăr spectaculoasă şi îmi pare bine că ai zis-o şi tu, ca să nu mă mai cert cu Dănuţ, că întâi mâncăm cu ochii şi abia apoi cu gura!”, a spus și Răzvan.