Acasă » Vedete » Fiul Gabrielei Firea a făcut nuntă în mare secret! Primele imagini de la eveniment. FOTO

Fiul Gabrielei Firea a făcut nuntă în mare secret! Primele imagini de la eveniment. FOTO

De: Cristina Cruceru 23/06/2024 | 17:49
Fiul Gabrielei Firea a făcut nuntă în mare secret! Primele imagini de la eveniment. FOTO
Gabriela Firea, la nunta fiului ei cel mare / Foto: Facebook

Gabriela Firea a fost soacră mare! Fiul ei, Tudor-Ștefan, s-a cununat religios cu aleasa inimii, Eva-Emilie, într-un cadru de poveste. Cei doi îndrăgostiți și-au jurat iubire în fața altarului, la mai bine de jumătate de an de la cununia civilă. Au făcut pasul cel mare, alături fiindu-le familia și cei dragi lor. S-au distrat pe cinste la o petrecere de zile mari, unde și-au făcut apariția o serie de artiști celebri. Dacă până acum fostul edil al Capitalei n-a dat prea multe din casă despre nunta băiatului ei, iată că astăzi a făcut publice și primele fotografii de la eveniment. 

Bucurie mare în familia Gabrielei Firea și a lui Florin Pandele! Băiatul cel mare al fostei jurnaliste și aleasa inimii sale au jurat iubire veșnică în fața altarului, alături fiindu-le familia și cei apropiați. Fostul edil al Capitalei a încercat să țină „secret” marele eveniment, până astăzi când a făcut publice o serie de fotografii emoționante din ziua cea mare. Tudor-Ștefan și Eva-Emilie au avut parte de cele mai frumoase momente din viața lor, când au pășit în fața altarului, în ziua cea mare. S-au distrat apoi la o petrecere de zile mari, unde au urcat pe scenă mari artiști din industria de la noi.

Tudor-Țtefan și Eva-Emilie, la nunta lor / Foto: Facebook

CITEȘTE ȘI: GABRIELA FIREA & CUSCRII AU NEGOCIAT NUNTA! FIUL CEL MARE AL EX-PRIMĂRIȚEI DE LA CAPITALĂ ÎȘI DUCE LOGODNICA LA ALTAR

Gabriela Firea a făcut furori în postura de soacră mare, căci a îmbrăcat două ținute superbe. S-a asortat întocmai cu soțul ei și au reușit să fure toate privirile celor din jur. Președinta PSD București s-a implicat în organizarea nunții băiatului ei, căruia i-a dat o mână de ajutor. Senatoarea a transmis un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare, pentru cuplul fericit.

„Căsnicie binecuvântată, Eva-Emilie şi Tudor-Ştefan! Sfânta taină a cununiei religioase care v-a unit să vă fie izvor de iubire, prețuire, bună înțelegere, iertare imediată în momente de tristețe, de care vă dorim să fie cât mai puține. Să vă țineți mereu de mână cu dragoste şi să vă treziți în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze şi cu o vorbă bună unul pentru celălalt, în toată călătoria miraculoasă a vieți”, a scris fosta jurnalistă, în mediul online.

CITEȘTE ȘI: CUM S-AU ÎMBRĂCAT SOȚIA LUI NICUȘOR DAN, GABRIELA FIREA, CLOTILDE ARMAND ȘI DIANA ȘOȘOACĂ? AU ALES VESTIMENTAȚIA POTRIVITĂ LA ALEGERI? STILISTUL CANCAN.RO A DAT VERDICTUL!

Cine a cântat la nunta fiului Gabrielei Firea

Nunta lui Tudor-Ștefan și a Evei-Emilie a fost organizată cu ajutorul unui event planner, care s-a ocupat întocmai de tot ce a fost nevoie pentru ca evenimentul să fie lăudat în tot showbizul.

Artiști mari au urcat pe scenă și au întreținut atmosfera la nunta băiatului Gabrielei Firea. Mirela Vaida, Luminița Anghel, Damian Drăghici, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor s-au numărat printre cântăreții care au făcut senzație în noaptea cea mare.

Cei doi miri au ales să facă valsul pe o piesă romantică, aleasă cu mare grijă: Elvis Presley – “Can’t help falling in love with you”. Momentul a fost unul emoționant, așa cum se poate observa în imaginile pe care vi le prezentăm în GALERIA FOTO.

„O nuntă este mereu un prilej de bucurie sinceră, energie pozitivă și amintiri de neuitat. Aşa a fost şi la nunta lui Tudor Firea cu Eva Emilie Neill, pe care am organizat-o, împreună cu toți colegii mei (…). Familia Evei a venit cu câteva zile înainte de ceremonia religioasă şi de petrecerea care a urmat, la Palatul Snagov, din Statele Unite, Olanda şi Noua Zeelendă. Naşii : Cātălina şi Gigi Nețoiu, socrii mici : Nicoline si Matthew Lesley Neill precum şi socrii mari : Gabriela Firea şi Florentin Pandele s-au ocupat de toate detaliile, astfel încât toți invitații să se simtă bine.

Am fost onorați să-i sfătuim, din propria noastră experiență. Muzica aleasă a fost pe toate gusturile și de toate genurile : tenorii Vlad Mirită, Andrei Lazăr, Marius Bălan, îndrăgitele cântărețe Mirela Vaida și Luminita Anghel, Damian Drăghici and Brothers, Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor, Iuno Dance, Albert Bala, Dj Alex Visan pentru cele mai moderne ritmuri, cerute de tinerii prezenți la nuntă.

Melodia aleasă pentru dansul mirilor a fost o piesă romanticā şi foarte cunoscută a lui Elvis Presley : “Can’t help falling in love with you”. După cununia civilă şi logodna din octombrie, cununia religioasă şi nunta de acum, nu ne rămâne decât să le urăm şi noi Casă de piatră, sănătate, fericire şi să ne revedem cu bine la botez, atunci când vor decide să devină părinți”, se arată în postarea făcută de Carmen Ioniță, event planner-ul care a pus la punct toate detaliile pentru nunta fiului Gabrielei Firea.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Ea este fata cu părul cel mai lung din România: măsoară 1,60 metri. „Când intră în baie, îi ia jumătate de oră numai să îl descurce”
Ea este fata cu părul cel mai lung din România: măsoară 1,60 metri. „Când intră...
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Soțul Ilenei Stana Ionescu, sfâșiat de durere. Primele declarații după moartea actriței:  „Nu și-a luat adio de la mine..”
Soțul Ilenei Stana Ionescu, sfâșiat de durere. Primele declarații după moartea actriței: „Nu și-a luat...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit de mașina de teren, de față cu soția și copilul
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia...
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula...
Anda Adam a îmbrăcat rochia de mireasă! Suma uriașă pe care artista a dat-o pentru cele două ținute din ziua evenimentului. “Mă bucur că am ocazia să port astfel de rochie.”
Anda Adam a îmbrăcat rochia de mireasă! Suma uriașă pe care artista a dat-o pentru...
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un perete! Momentul cumplit a fost surprins de o cameră de supraveghere
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un...
Val de scumpiri de la 1 iulie. Cu cât va creşte factura la gaze la un apartament cu trei camere
Val de scumpiri de la 1 iulie. Cu cât va creşte factura la gaze la...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
3 aplicații RIVALE pentru Google Maps și Waze. Își fac bine treaba chiar și offline
3 aplicații RIVALE pentru Google Maps și Waze. Își fac bine treaba chiar și offline
EFECTUL MIRACULOS pe care îl are CAFEAUA pentru oamenii SEDENTARI!
EFECTUL MIRACULOS pe care îl are CAFEAUA pentru oamenii SEDENTARI!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Amenda fabuloasă de care puțini românii care stau la bloc au habar. Este obligatoriu să ai acordul vecinilor. Au început deja controalele
Amenda fabuloasă de care puțini românii care stau la bloc au habar. Este obligatoriu să...
Ce s-a ales, de fapt, de prima prezentatoare de la TVR. Puțini români își mai aduc aminte de ea. Cât de frumoasă era Cleo Stieber
Ce s-a ales, de fapt, de prima prezentatoare de la TVR. Puțini români își mai...
Doliu național! Marea actriță a României e acum în ceruri: Toți cei mari au fost unici în felul lor
Doliu național! Marea actriță a României e acum în ceruri: Toți cei mari au fost...
Când nimeni nu se mai aştepta, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au spus STOP războiului. Cei doi petrec clipe unice la Paris.
Când nimeni nu se mai aştepta, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au spus STOP războiului....
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
Rusia ameninţă că va doborî aeronavele de cercetare NATO din spaţiul internaţional de deasupra Mării Negre. Cum ar trebui să reacţioneze Alianţa?
Rusia ameninţă că va doborî aeronavele de cercetare NATO din spaţiul internaţional de deasupra Mării...
Verdictul FINAL pentru Elena Udrea. Înalta Curte a luat decizia
Verdictul FINAL pentru Elena Udrea. Înalta Curte a luat decizia
Documente obligatorii. Fără ele nu poți ieși din țară cu mașina
Documente obligatorii. Fără ele nu poți ieși din țară cu mașina
Ileana Stana Ionescu, de etnie italiană, va fi înmormântată în cimitirul unde este înhumat un alt italian celebru
Ileana Stana Ionescu, de etnie italiană, va fi înmormântată în cimitirul unde este înhumat un...
Pasiunea secretă pe care a avut-o Ileana Stana Ionescu: Aşa a fost să fie! Am urmat un alt drum
Pasiunea secretă pe care a avut-o Ileana Stana Ionescu: Aşa a fost să fie! Am...
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de durere
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
A murit Ileana Stana Ionescu:
A murit Ileana Stana Ionescu: "Cu adâncă durere anunţăm stingerea din viaţă celei care a...
Andreea Marin a răbufnit după ce o urmăritoare i-a criticat fiica. Cum i-a răspuns vedeta: „Nu are iubit, are prieten”
Andreea Marin a răbufnit după ce o urmăritoare i-a criticat fiica. Cum i-a răspuns vedeta:...
Horoscop zilnic pentru luni, 1 iulie 2024. Vești bune pentru Berbec și Rac
Horoscop zilnic pentru luni, 1 iulie 2024. Vești bune pentru Berbec și Rac
A murit prima femeie care l-a învins pe Gigi Becali! Ce decizie a luat patronul FCSB după eșecul din 2000
A murit prima femeie care l-a învins pe Gigi Becali! Ce decizie a luat patronul...
×