Omul momentului în tenis, GABRIEL TRIFU, despre Halep, Ţiriac & divorțul de Catrinel Sandu
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Calvarul prin care trece Brigitte Pastramă în Dubai: ”Îmi plânge sufletul!”

Calvarul prin care trece Brigitte Pastramă în Dubai: ”Îmi plânge sufletul!”

De: Daiana Chiriac 26/09/2024 | 23:40

Brigitte Pastramă a renunțat de ceva vreme la viața glamuroasă pe care o avea în România și s-a mutat în Dubai. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, vedeta și-a deschis sufletul și a recunoscut faptul că aparențele înșală. Deși multă lume crede că Brigitte se răsfață în Emiratele Arabe și nu îi lipsește nimic, puțini sunt cei care știu câte sacrificii a făcut bruneta. A fost nevoită să renunțe la tot! De dragul fiicei, din dorința arzătoare de a-i oferi o traiectorie potrivită în viață. Și când spunem tot, nu este o exagerare! A renunțat la soțul ei, pe care îl vede extrem de rar, la business, la prieteni, la hainele de brand, la faimă și inclusiv la câinele ei. Toate acestea pentru Sara, pentru viitorul ei. Jertfele unei mame, puse pe altarul bunăstării fiicei, transpuse în cuvinte emoționante, de o sinceritate debordantă. 

Vedeta a încercat să își facă propriul business în Dubai, obișnuită fiind din România să conducă afaceri cu succes. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din…Emiratele Arabe. Afacerea nu a mers, banii investiți s-au dus pe apa sâmbetei, iar Brigitte Pastramă a fost nevoită să se reorienteze. Acum, bruneta este influencer, ceea ce nu o încântă prea tare. Nu de alta, dar lucrurile nu sunt așa cum par pe social media, iar greutățile cu care s-a confruntat fosta soție a lui Ilie Năstase nu sunt puține la număr. A povestit pentru CANCAN.RO cum a fost nevoită să trăiască cu doar 5 lei pe zi, pentru mâncare, să își vândă lucrurile dragi, mașina și obiecte prețioase, pentru a putea să îi asigure fiicei sale un trai decent.

CITEȘTE ȘI: Cum arată casa cu 3 etaje pe care Brigitte Pastramă a scos-o la vânzare? Are piscină şi jacuzzi. FOTO

Și-a dorit cu ardoare ca Sara să studieze în Emiratele Arabe, să aibă un stil de viață liniștit, cu reguli riguroase, pentru ca traseul ei să fie diferit de cel al fratelui său, Robi, așa cum spune chiar Brigitte. Despre sacrificiile sufletești nici nu mai pomenim. Vedeta a renunțat la soțul ei, Florin Pastramă, la celebritatea de pe meleagurile românești și inclusiv la viața ei spirituală.

Brigitte Pastramă, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru fiica ei. (sursă - instagram.com/brigitte_pastrama)
Brigitte Pastramă, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru fiica ei. (sursă – instagram.com/brigitte_pastrama)

Brigitte Pastramă, durerea din spatele sacrificiilor

A riscat, de dragul copilului, a pierdut mii de euro, dar nu s-a lăsat doborâtă. Și-a pierdut prietenii, viața socială, business-ul, iar relația cu soțul a devenit ocazională. Dubaiul, trecut prin filtrul experiențelor Brigittei Pastramă, care spune cum stau lucrurile, de fapt.

„Eu am renunțat la multe pentru a-mi ajuta copilul, nu am venit aici pentru mine, a fost foarte greu. Nu mi-a mers nici business-ul aici, am încercat, îți trebuie foarte mulți bani ca să faci ceva să meargă. Eu ce să fac aici? Nu mă voi angaja pe un salariu de 3000 de lei, nu am de ce. Iar tot ce se vede legat de real estate, imobiliare, e o vrăjeală. Nu merge nici asta, nu stau câinii cu colaci în coadă aici. Eu am făcut sacrificii uriașe ca să pot fi rezident aici și pentru a avea un minim de confort.

Dar îmi lipsește tot ce aveam în România, business-ul, angajații, prietenii. Îmi este greu, pe soțul meu îl văd o singură dată la 40 de zile, am renunțat la viața mea spirituală pentru Sara. Mi-aș dori ca la un moment dat să aprecieze lucrul ăsta. În momentul de față nu apreciază. Clar, ea este nefericită că are o relație la distanță, că trebuie să învețe, că nu se distrează.

Câți bani a cheltuit Brigitte în Dubai

Soția lui Florin Pastramă a recunoscut faptul că banii cheltuiți nu au fost puțini. Brigitte și-a rupt de la gură, realmente, pentru ca Sara să aibă parte de toate cele necesare.

„Eu am cheltuit atâția bani ca să vin aici, mi-am vândut atâtea lucruri ca să vin aici, mașina, multe lucruri dragi mie. Nu există să ne întoarcem în România, chiar dacă Sara vrea. Am făcut eforturi supraomenești. Lumea crede că totul e roz aici, dar eu am pierdut bani, mii de euro, cine mi-a dat banii ăștia? Eu am renunțat la mine, la confortul meu. Au fost luni în care eu mi-am cumpărat mâncare de 5 lei ca să pot fi aici. Au fost vremuri foarte grele și nimic nu mă va face să mă răzgândesc.

Mi-am sacrificat viața, mi-am dat cățelul, am renunțat la soț, la tot, ca să pot fi aici, pentru copil. Aici eu sunt influencer, dar nu sunt un nume, că mă duc eu să mănânc și mai fac reclamă, nu e nimic. Îmi plânge sufletul că sunt invitată la atâtea evenimente în România și nu pot merge. Eu toată viața am fost pe scenă, model, miss, aici nu sunt nimic”, a declarat Brigitte Pastramă pentru CANCAN.RO.

Ce îi reproșează fiica Sara mamei sale

Cu toate că Brigitte a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o face fericită pe fiica sa, Sara are alte idei. Mezina familiei consideră că este de pedepsită de mama care a abandonat totul pentru ca adolescenta să aibă un viitor strălucit.

„Aici totul este foarte strict, nu are voie să facă nimic, nu e ca în România. Ei nu îi convine, dar eu vreau să îi ofer un viitor bun. Aici, ca rezident, nici nu ai voie să te pupi pe stradă, e considerat gest intim. Aici nu ai voie cu nimic, așa cum e în România, fetele își pun buze și implanturi mamare de la 15 ani. Acolo fetele de 16 ani arată ca mine. De aceea am plecat de acolo, să o țin departe de anturajele nepotrivite.

Brigitte Pastramă a renunțat la tot pentru a se stabili în Dubai. (sursă - instagram.com/brigitte_pastrama)
Brigitte Pastramă a renunțat la tot pentru a se stabili în Dubai. (sursă – instagram.com/brigitte_pastrama)

NU RATA: Câți bani plătește Brigitte Pastramă în Dubai pentru școala fiicei ei, Sara: ”Are deja 2 diplome de performanță”

Vreau să nu mai repet aceeași greșeală pe care am făcut-o cu Robi. Am trecut prin multe cu el și am crezut că aici nu voi mai trece prin așa ceva cu celălalt copil. Eu nu știu dacă fiica mea va înțelege vreodată și va aprecia ceea ce fac pentru ea. Eu prefer să nu-mi mai cumpăr o geantă Hermes, pe care oricum mi-o iau în fiecare an, investesc în copil. Ea acum consideră că eu o pedepsesc, mi-a spus de multe ori, dar de fapt, e o investiție în ea. Sara nu mai e fericită, pentru că nu mai are același anturaj, nu mai stă toată ziua la mall”, a mai dezvăluit vedeta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât de bună este, de fapt, apa de la robinet? Specialiștii vin cu răspunsuri clare
Cât de bună este, de fapt, apa de la robinet? Specialiștii vin cu răspunsuri clare
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali!...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia Pârva
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina...
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național...
Legea „Iohannis”, criticată de un fost președinte CCR: „Este în afara regulilor democratice”
Legea „Iohannis”, criticată de un fost președinte CCR: „Este în afara regulilor democratice”
Presa din Ucraina aduce dovezi că dronele Shahed folosite de Rusia sunt echipate mai nou cu conexiuni Starlink, compania lui Elon Musk
Presa din Ucraina aduce dovezi că dronele Shahed folosite de Rusia sunt echipate mai nou...
 Preț bun la Dacia Duster III! Descoperă reducerile și dotările!
Preț bun la Dacia Duster III! Descoperă reducerile și dotările!
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața....
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de...
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Gabriel de la „Puterea Dragostei”, sfâșiat de durere când a ridicat capacul sicriului și a văzut-o pe soția lui în rochie de mireasă. S-a prăbușit la cimitir, înainte ca Ana-Maria să fie îngropată
Gabriel de la „Puterea Dragostei”, sfâșiat de durere când a ridicat capacul sicriului și a...
Debit triplu pe Dunăre şi Cod Roşu de ploi adus de ciclonul Ashley. Când se unesc cele două dezastre
Debit triplu pe Dunăre şi Cod Roşu de ploi adus de ciclonul Ashley. Când se...
BANCUL ZILEI. Bubulina către Bulă: - Să nu se însoare cu proasta aceea!
BANCUL ZILEI. Bubulina către Bulă: - Să nu se însoare cu proasta aceea!
Telefoanele Samsung care vor primi actualizarea la versiunea stabilă Android 15
Telefoanele Samsung care vor primi actualizarea la versiunea stabilă Android 15
Ultimele zile de PACE și primele zile de război în Europa
Ultimele zile de PACE și primele zile de război în Europa
Gabriela Cristea: „Trebuie să recunosc cinstit. Da, divorțul bate la ușă, asta este. Ce ți-e scris în frunte, ți-e pus...”. Ce se întâmplă în căsnicia ei cu Tavi Clonda
Gabriela Cristea: „Trebuie să recunosc cinstit. Da, divorțul bate la ușă, asta este. Ce ți-e...
Comuna din România în care oamenii trăiesc cel mai mult. Aici sunt cei mai longevivi oameni din țara noastră
Comuna din România în care oamenii trăiesc cel mai mult. Aici sunt cei mai longevivi...
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au...
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Gabriela Cristea, vestea MOMENTULUI! ''Da, divorțul bate la ușă. Acceptăm realitatea așa cum este, ce ți-e scris în frunte ți-e pus''
Gabriela Cristea, vestea MOMENTULUI! ''Da, divorțul bate la ușă. Acceptăm realitatea așa cum este, ce...
Age of Mythology Retold Review: slăviți zeii nostalgiei
Age of Mythology Retold Review: slăviți zeii nostalgiei
Trump îi reproşează lui Zelenski că refuză să „facă o înţelegere” cu Moscova
Trump îi reproşează lui Zelenski că refuză să „facă o înţelegere” cu Moscova
Elena Udrea e în culmea fericirii! Anunț minunat despre ieșirea din închisoare
Elena Udrea e în culmea fericirii! Anunț minunat despre ieșirea din închisoare
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Orașul în care cei mai mulți români ar vrea să locuiască. Bucureștiul se află abia pe locul 7
Orașul în care cei mai mulți români ar vrea să locuiască. Bucureștiul se află abia...
Fiica de 20 de ani a lui Ilie Năstase şi-a făcut publică relaţia într-un mod uluitor! Cum arată iubitul ei şi reacţia mamei sale
Fiica de 20 de ani a lui Ilie Năstase şi-a făcut publică relaţia într-un mod...
Ce a putut să facă un român la ușa apartamentului său, pe scara blocului. Ceilalți locatari au pozat imediat grozăvia
Ce a putut să facă un român la ușa apartamentului său, pe scara blocului. Ceilalți...
Surpriză de neuitat pentru Livia Eftimie! Cum i-a celebrat Spike ziua de naștere
Surpriză de neuitat pentru Livia Eftimie! Cum i-a celebrat Spike ziua de naștere
Ceaiul pe care e bine să îl bei din luna octombrie. Lidia Fecioru spune că are proprietăți antibacteriene și e o adevărată comoară pentru organism
Ceaiul pe care e bine să îl bei din luna octombrie. Lidia Fecioru spune că...
Țara supranumită raiul izvoarelor termale. Este ieftină, aproape de România și ascunde multe alte comori, dar puțini turiști știau asta despre ea
Țara supranumită raiul izvoarelor termale. Este ieftină, aproape de România și ascunde multe alte comori,...
Oana Roman, scoasă din sărite în plină stradă. Ce a pățit vedeta în timp ce ăși aștepta fiica să iasă de la școală: „Își dau coate, râd…”
Oana Roman, scoasă din sărite în plină stradă. Ce a pățit vedeta în timp ce...
×