Acasă » Exclusiv » BRomania și Pulhac, făcuți knockout la filmările pentru “Haita de acțiune”! Antonia a făcut ravagii cu scrumiera: “I-a dat în cap!”

BRomania și Pulhac, făcuți knockout la filmările pentru “Haita de acțiune”! Antonia a făcut ravagii cu scrumiera: “I-a dat în cap!”

De: Sabin Tudor 09/03/2023 | 18:00

BRomania și Cristi Pulhac aduc vești bune pentru cinefilii din România, în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV. Noul film instrumentat de compania lui Matei Dima se numește „Haita de acțiune” și debutează în cinematografe începând cu data de 21 martie. Din distribuție fac parte Antonia, Anca Dinicu, Anca Dumitra, Alex Bogdan și alte nume sonore, ce garantează crearea unui nou fenomen cinematografic de nivelul „Teambuilding”. Spre deosebire de cea mai vizionată proiecție românească a ultimilor 20 de ani, menționată anterior, „Haita de acțiune” vine cu multe scene pline de adrenalină, dar și cu un umor îmbunătățit, susține Matei Dima. 

Prin urmare, „Haita de acțiune” urmărește destinul lui Denzel, personaj interpretat de BRomania, un polițist credul, apărat de Oli, caracter adus la viață de Antonia. Din colectivul secției la care lucrează BRomania face parte și Cristi Pulhac, ce se află deja la al doilea film din carieră. Cei doi amici povestesc, cu amuzament, că filmările pentru „Haita de acțiune” nu au fost lipsite de peripeții. Fostul fotbalist a fost făcut knockout de o scrumieră aruncată de Antonia, timp în care Matei Dima a insistat ca pumnii să fie aplicați corect în scenele de bătaie. Și a durut!

BRomania și Cristi Pulhac sunt invitați în emisiunea CANCAN EXCLUSIV, difuzată astăzi, începând cu ora 21:00

Filmul „Haita de acțiune” rulează în cinematografele din toată țara începând cu 21 martie

CANCAN EXCLUSIV: Pentru oamenii care iau contact prima dată cu voi în această formulă, Cristi și Matei, vă rog să îmi întocmiți un sinopsis a ceea ce se întâmplă în acest film!

BRomania: Filmul a plecat din dorința mea, de foarte mulți ani, de a juca un polițist care chiar asta a făcut, a crescut cu filmele americane cum am crescut și eu. Din anumite puncte de vedere, filmul e o autobiografie, ca să zic așa. Și pentru că am crescut cu filmele de acțiune mereu mi-am dorit să văd dacă putem să facem și noi. Și am reușit cu filmul ăsta, ne-am chinuit foarte mult.

Multe cascadorii, camere puse, camere stricate, oameni care chiar ne-au ajutat foarte mult. Mai ales cascadorii din România care au văzut că «bă, uite, ăștia chiar vin cu un suflu nou în cinematografia comercială», au pus toți umărul și am reușit să facem un film cu adevărat de acțiune. Dar revenind la poveste, da, este povestea lui Denzel, așa îl cheamă pe personajul meu.

BRomania vorbește despre rolul din „Haita de acțiune”

Are această clică pe care o denumește el haită, în care îi are pe Vlad Brumaru, personajul Aurel, care e în prima lui zi la secție, un personaj de etnie rromă. Și Antonia, care este cea mai bună prietenă a lui din cadrul secției, este un personaj care se bate foarte bine, îl protejează pe Denzel de ceilalți din secție care îi dau bulying lui că e puțin mai special.

Personajul colectiv fiind Alex Bogdan, Iancu Sterp, Anca Dinicu și Cristi Pulhac. Ei mereu fac mișto de mine pentru faptul că vreau să aplic justiția. Iau totul prea în serios și ei mereu fac mișto de mine «stai, bă, dreacu, în banca ta, fă ce fac polițiștii».

Cristi Pulhac: Mută două foi din stânga în dreapta! Fă-te că ai treabă!

( NU RATA: BROMANIA, CONTROVERSAT ÎN COMENTARIILE TRAILERULUI PENTRU NOUL FILM: “CEA MAI MARE PROBLEMĂ A NEAMULUI NOSTRU E CĂ…” )

Cristi Pulhac, distribuit pentru a doua oară într-un film de Matei Dima: „Aveam presiune mare pe mine!”

CANCAN EXCLUSIV: „Teambuilding” a fost primul „copil” al tău, iar la filmările pentru „Haita” Raluca era însărcinată. Pentru tine, la nivel emoțional, care dintre filme are mai multă greutate?

Cristi Pulhac: O să îți răspund și din punct de vedere fotbalistic, fiecare meci are istoria lui. Aici e ancorată altfel de emoție, în «Teambuilding» a fost ceva special pentru mine, a fost pentru prima oară ceea ce am făcut și am învățat foarte multe.

M-a ajutat pe mine să mă dezvolt și pe alte planuri. Am văzut ce înseamnă să fii actor, să faci un film, am văzut foarte multe lucruri care se întâmplă în spate, e foarte mult de muncă. Nu înțelegeam unele chestii, dar se muncește enorm. Dar «Teambuilding» pentru mine a fost o stare emoțională puternică.

Cristi Pulhac este colegul de secție al lui Matei Dima în filmul „Haita de acțiune” (Foto: captură video)

CANCAN EXCLUSIV: Dar ca rol care ți-a fost mai greu de executat? 

Cristi Pulhac: Cel din «Teambuilding», a fost greu, probabil și pentru că a fost pentru prima oară. Dar pe plan emoțional am dat tot ce am putut eu mai bine ca să demonstrez, că acolo nu ai timp deloc. Aveam presiune mare pe mine.

( CITEȘTE ȘI: CUM A PLĂNUIT BROMANIA SĂ LE BAGE PĂRINȚILOR BOLIDUL ÎN CASĂ?! CADOU FABULOS CU REPETIȚIE! )

BRomania și Pulhac au ieșit „avariați” de la filmările pentru „Haita de acțiune”: „Era să îi scoată ochiul lui Cristi!”

CANCAN EXCLUSIV: Ne povestea Matei într-un interviu trecut că și-a luat niște pumni în cap. Și voiam să întreb cum a fost pentru voi treaba asta, să îmi dați poate și un spoiler dintr-o scenă unde a fost mai agresivă toată situația?!

BRomania: Cristi era să-și ia o scrumieră în cap!

Cristi Pulhac: A zburat de foarte multe ori și ultima dată a zburat bine, a zburat pe bune. 

BRomania: I-a dat în cap! 

Cristi Pulhac: Aveam ochiul roșu, m-a întrebat Matei ce am pățit, ce să pățesc, scrumiera?!

BRomania și Cristi Pulhac își povestesc peripețiile de la fimările pentru „Haita de acțiune” 

BRomania: Filmul e scris și regizat de Vali Dobrogeanu, el e foarte meticulos și am filmat de foarte multe ori fiecare scenă, mai ales fiecare scenă de acțiune, ca să avem momentul perfect, lovitura perfectă, ca să vindem cât mai bine momentul.

Și a aruncat, într-adevăr, în scena respectivă Oli, personajul Antoniei, răspundea la atacurile lor față de mine și-mi lua apărarea. Practic, sărea la bătaie, pentru că are în ea un Hulk. Sare pe ei să îi bată pe toți. Dar începe prin a arunca o scrumieră. Și am făcut-o de atâtea ori, încât probabil a obosit la un moment dat și a scăpat scrumiera la dreapta și era să îi scoată ochiul lui Cristi. 

CANCAN EXCLUSIV: Deci te poți accidenta serios la o treabă din asta?!

BRomania: Noi eram și suprazeloși cu toată treaba asta, eram entuziasmați că facem film de acțiune. Cascadorii mi-au și dat foarte multă încredere, mi-au zis că mă mișc bine și că pot și le ziceam «haide, și mai aproape, că îmi doresc să iasă filmul, normal, că am băgat bani în el».

Să nu te bați într-un film e mult mai greu decât să te bați. Eu aveam o cască la un moment dat și trebuia să îmi dea un pumn, iar eu trebuia să parez cumva, în nebunia personajului. Tot încercam și băiatul care era cascador dădea și pe cameră tot nu era OK. I-am zis «fă puțin contact» și cred că mi-a dat contuzie mare, mi-a țiuit urechea foarte tare. A rămas în film momentul.

( ACCESEAZĂ ȘI: ARTA CERE SACRIFICII, BROMANIA NU FACE PASUL ÎNAPOI: “MI-AM LUAT PUMNI ÎN CAP!” + CE ZICE DESPRE CODIN MATICIUC )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...