România este o țară cu zone geografice care îți taie răsuflarea. De altfel, este bogată din punct de vedere cultural, al faunei și vegetației. Însă, voi știați că există o zonă energetică în țară despre care se spune că ar ascunde un adevărat oraș subteran pe 200 de kilometri? Totodată, ar fi „plantate” în orașul subteran 6 sanctuare. Iată mai jos, în articol, detalii despre legenda care ar putea deveni un scenariu pentru un film de aventură!
De-a lungul timpului, s-a spus că în România există mai multe puncte energetice în care oamenii pot merge. Țara noastră ar avea o „latură misterioasă”, deținând nu mai puțin de șapte zone în care ar exista „energii protectoare”. La nivel mondial, ar fi în total 15. Unul dintre cele mai populare și vizitate puncte energetice din țara noastră reprezintă Omu-Babele-Sfinxul, un „triunghi divin” care este vizitat de mulți turiști. De altfel, se spune că în Bucegi, energia e structurată pe trei niveluri.
Însă, pe lângă energia din Munții Bucegi, țara noastră are un alt „punct protector” care datează încă din Antichitate. De altfel, este vorba despre zona energetică din România în care s-ar ascunde un oraș subteran, întins pe o rază de 200 de kilometri. Pe lângă acest aspect, ar exista șase sanctuare și inscripții vechi.
Potrivit unei legende, există o zonă în țara noastră unde s-ar ascunde un oraș subteran, cu șase sanctuare și o multitudine de inscripții vechi. Este vorba despre Sarmizegetusa Regia din Munții Orăștiei, o zonă încărcată cu energie care poate fi vizitată de turiști, în orice perioadă a anului. De altfel, zona respectivă este pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
Legenda spune că locul respectiv ar fi suprapus cu o urbe subterană care s-a întinde pe o suprafață de 200 de kilometri pătrați. De altfel, se spune că la Sarmizegetusa Regia ar exista un „portal energetic” care ar avea deschidere către universurile paralele. Despre aceste aspecte s-a aflat în anul 1990, în urma unor articole publicate e un fost general de divizie. Bărbatul susținea că tunelurile pe sub cetate ar fi fost construite de daci. Totuși, informația a fost contestată de istorici, la momentul acela.
Sursă foto: colaj Pixabay