WhatsApp lansează o nouă funcție pentru mesajele trimise. Schimbarea va fi compatibilă cu noile telefoane lansate pe piață
WhatsApp pregătește o nouă schimbare pentru utilizatorii aplicației. Aceasta va veni ca o completare a unei funcții deja existente, ce îi va ajuta pe toți cei care se confruntă cu anumite probleme. Cele mai noi telefoane lansate pe piață vor putea să se bucure de noua versiune.
Aplicația de mesagerie a devenit din ce în ce mai populară în rândul oamenilor, tocmai de aceea se lucrează constant pentru îmbunătățirea acesteia. WhatsApp le-a pregătit utilizatorilor o nouă surpriză, după ce a văzut cât de apreciate au fost ultimele actualizări. Telefoanele cu un sistem de operare Android sau iOS vor fi primele care ar putea beneficia de noua funcție.
VEZI ȘI: ATENȚIE MARE! O NOUĂ ÎNȘELĂTORIE CIRCULĂ PE WHATSAPP. POȚI RĂMÂNE INSTANT FĂRĂ CONT
Utilizatorii WhatsApp se vor bucura de o nouă funcție pentru mesaje
Toți cei care utilizează deja aplicația WhatsApp știu că pot șterge definitiv unele mesaje trimise din greșeală către alt destinatar într-o oră, 8 minute și 16 secunde. Totuși, noua funcție la care se lucrează în prezent le va permite acestora să poată efectua aceeași activitate, însă în termen de 60 de ore. Multe probleme ar putea să dispară, deoarece oamenii ar putea să evite mult mai ușor conflictele.
CITEȘTE ȘI: 9 FUNCȚII ASCUNSE ALE WHATSAPP PE CARE NU MULȚI UTILIZATORI LE ȘTIU
Inițiativa a pornit de la faptul că din ce în ce mai mulți utilizatori s-au plâns de faptul că nu își pot repara la timp greșelile și nu pot șterge mesajele înainte ca destinatarul să le poată citi. Versiunea Beta a aplicației pentru sistemele de operare Android și iOS este cea pe care se încearcă introducerea acestei funcții. Momentan specialiștii nu știu sigur când ar putea să fie gata ultimele modificări, însă speră ca totul să se rezolve până la finalul anului 2022.
Între timp, cei care doresc să afle ce conțineau mesajele șterse de către expeditor, au descoperit câteva aplicații utile. Acestea stochează imediat toate mesajele, iar apoi le permit utilizatorilor să le citească, deși expeditorii consideră că le-au șters definitiv.