Vrei să comanzi acasă de la restaurantul lui Dani Oțil? Câți lei costă un burger cu cartofi prăjiți

Publicat: 09/04/2023 | 21:12
Dani Oțil deține un restaurant în București

Te-ai gândit vreodată să comanzi acasă mâncarea preparată în restaurantul lui Dani Oțil? Pofticioșii o pot face chiar prin aplicație! Iată mai jos, în articol, cât te poate costa o comandă ce conține un burger cu cartofi prăjiți.

Dani Oțil deține un restaurant în București. Prezentatorul de la Antena 1 le oferă clienților un meniu diversificat. Le pune la dispoziție atât aperitive și gustări, cât și pizza, burgeri, garnituri, prăjituri, dar și alte preparate care bucură papilele gustative. Persoanele care doresc să se înfrupte din deliciile prezente în meniul restaurantului le pot comanda direct acasă.

Câți lei costă un burger cu cartofi prăjiți la restaurantul lui Dani Oțil?

Printre multele preparate pregătite de restaurantul lui Dani Oțil, se află și mai multe tipuri de burgeri. Pofticioșii își pot comanda, de exemplu, un burger de porc sau un burger Halloumi, la prețul de 64 de lei.

Burgerul de porc de 600 de grame va conține slănină de mangaliță, carne de porc, ardei copt, cremă de brânză, un mix de salată și cartofi prăjiți. Pe de altă parte, un burger Halloumi va conține guacamole, halloumi, roșii uscate și cartofi prăjiți. Gramajul este același.

Pe de altă parte, dacă dorești să comanzi și alte garnituri, atunci trebuie să știi că există o multitudine de opțiuni. De exemplu, o porție de 150de grame de sparanghel condimentat costă 50 de lei. O porție de 200 de grame de cartofi zdrobiți cu usturoi costă 40 de lei. O porție de 200 de grame de cartofi prăjiți cu parmezan va costa 22 de lei. De asemenea, cartofii prăjiți cu rozmarin, brânză sau pătrunjel pot fi cumpărați la același preț.

Vezi și DANI OȚIL, ENERVAT LA CULME DE UN CLIENT, ÎN RESTAURANTUL SĂU! „MATINALUL” DE LA ANTENA 1 A RĂBUFNIT: „DOBITOCULE! IEȘI AFARĂ, ÎN PRIMUL RÂND!”

Pe lângă burgeri și cartofi prăjiți, mai poți comanda și fructe de mare sau pește. De exemplu, o porție de 250 de grame de biban costă 105 lei, iar o porție de caracatiță condimentată costă 115 lei. Dacă ai poftă de o porție de somon de la restaurantul lui Dani Oțil, atunci va trebui să plătești 94 de lei.

Dacă gândul îți stă la paste și risotto, atunci și aici meniul este diversificat. Poți alege o porție de 350 de grame de risotto cu fructe de mare la prețul de 80 de lei, dar și o porție de 250 de grame de tagliatelle nerro, la același preț. O porție de 250 de grame de parccherri buratta cu usturoi, roșii cherry, busuioc, parmezan și buratta costă 68 de lei.

Citește și CÂT COSTĂ O CIORBĂ ÎN RESTAURANTUL LUI DANI OŢIL? RAMONA OLARU S-A ENERVAT CÂND A VĂZUT CÂT ARE DE PLATĂ: „TREBUIA SĂ BAG FARFURIA ÎN GEANTĂ”

Sursă foto: Facebook, Pixabay