Vladimir Drăghia, cunoscutul actor care a câștigat ultima ediție a Exatlon, este acum la casa lui, cu o soție superbă, Alice Cavaleru, și o fetiță adorabilă, Zora. Dar în trecut, Drăghia s-a iubit cu mult foc cu o concurentă de la ”Vocea României”.
În trecutul amoros al lui Vladimir Drăghia există o poveste de dragoste mai puțin cunoscută. Acesta a avut o relație cu o fostă concurentă la show-ul Vocea României, difuzat de postul de televiziune Pro TV.
Ana Odagiu este fosta iubită a lui Drăghia, de care nu s-a prea știut. Este o solistă care s-a lansat chiar în primul sezon al concursului de la ProTV. Câștigat atunci de Ștefan Stan, potrivit viva.ro.
Protagoniștii relației de iubire, Vladimir și Ana, au făcut totul public în anul 2014, într-un context de… marketing. Atunci, cei doir s-au afișat împreună atunci când ea a avut un eveniment muzical important. La vremea respectivă, solista a lansat o piesă ale cărei versuri au fost scrise chiar de Vladimir Drăghia, cel care tocmai își lansase volumul de versuri.
La Exatlon România, în ediția difuzată marți seara, 29 ianuarie 2019, Vladimir Drăghia nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Antrenorul Faimoșilor a făcut o criză de nervi din cauza concurentei Andreei Arsine, care nu îi asculta indicațiile, dar până la urmă a reușit să aducă punctul echipei sale.
“Nu mai pot!”, a spus Vladimir Drăghia la un moment dat. „Bă, de ce ții așa?”, a întrebat-o Drăghia pe concurentă după ce aceasta a câștigat punctul. „Nu mai puteam strânge”, a spus Andreea la Kanal D.
„Uită-te la mine, n-ai forță să ții așa. Să nu te mai văd că faci asta! Nu mai greși, ai avut mare noroc”, i-a transmis Vladimir Drăghia Andreei Arsine. Andreea a dus scorul la 4-2 pentru Faimoși în jocul pentru protecție. Lucrurile nu au mers bine nici pentru adversara Andreei, Războinica Ana Cazan.
Volumul de poezii „Exerciții de dicție pentru inimi bâl-bâ-i-te” conține 71 de poezii de dragoste. „Și mie, și ție ni se mai bâlbâie inima din când în când. Mai ales atunci când iu-b-b-b-im, când gravitația mea este racordată la rețeaua ta de stări de spirit. Sau când chicotește în mine gândul la tine. Dar cum noi doi suntem singurii vorbitori de limba noastra, ceva-ceva tot trebuie făcut ca să ne înțelegem, nu-i asa? Câteva idei: se ia mașinaria de identificat forme în nori și se unge până la ultima roată zimțată. Apoi se deschide manualul de întrebuințare a iubitei și se înghemotoceste la piept eeexact cum scrie acolo.
Când a facut un mic „clic, semn de potriveala, se poate trece mai departe: adica la polen turnat în urechi sub forma de soapte. Din când în când, se scoate la iveala copilul din mine sau din tine și se gâdila până ne spune din nou adevărul. Pe silabe jucăușe, cu rime legănate și cârlionțate. Iar dacă b-b-b-lbâiala persistă, în loc de logopedie, se trateaza cu irizări de poezie. Administrate oricum, oricand, oriunde – numai la ore fixe”, scrie autorul despre volum.