”Vișinescu” de la Casa de Cultură din Onești a tăiat curentul la un festival fiindcă n-a câștigat favoritul lui!
Caz incredibil în România! Nici în ”Epoca Suzanei Gâdea” nu aveau loc asemenea scene. Directorul Casei de Cultură din Onești a oprit curentul în timpul unui festival, dintr-un motiv incredibil: juriul nu l-a declarat câștigător pe favoritul lui. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii stupefiante. (VEZI ȘI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU ”BÂRLOGUL” PEDOFILULUI OLANDEZ)
Nici pe vremea lui ”Nea Nicu” nu se întâmpla așa ceva. Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Onești a tunat și a fulgerat după ce juriul nu a dorit să-l desemneze câștigător pe favoritul lui.(NU RATA: E ULUITOR UNDE ȘI CUM A FOST FOTOGRAFIATĂ GABRIELA FIREA)
Totul s-a întâmplat în 21 septembrie, atunci când la Onești s-a desfășurat festivalul-concurs “Stea pe portativ”. Pe lângă faptul că au fost nevoiți să îndure niște condiții vitrege, cei trei membri ai juriului – Simona Florescu Dichiseanu, renumita interpretă de muzică ușoară, Vasi Cărăbuț și Violeta Popa, cunoscuți soliști de muzică populară – au avut parte de momente scandaloase în prim-planul cărora s-a aflat Nicolaie Pârvu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Onești.
„Stimabilul domn a încercat să impună câștigătorul”
Potrivit informațiilor noastre, directorul a tăiat curentul în sala în care se desfășura festivalul imediat după ce a fost desemnat câștigătorul. Mai mult decât atât, artiștii care au făcut parte din juriu n-au mai apucat să își susțină recitalul. (NU RATA: AU APĂRUT IMAGINI INTERZISE MINORILOR CU O VEDETĂ DE LA KANAL D! EXCLUSIV)
”Am fost prezentă la ediția a doua a festivalului-concurs «Stea pe portativ» la Onești împreună cu colegii mei Vasi Cărăbuț și Violeta Popa. La începutul concursului l-am întrebat pe domnul director dacă vrea să facă parte din juriu, dar ne-a refuzat. Ulterior, la final, după ce ne-am strâns în biroul lui să deliberăm, stimabilul domn a încercat să impună câștigătorul. El a indicat un anumit concurent care, din punctul de vedere al juraților, nu se califica pentru locul întâi.
A devenit foarte irascibil și arogant și ne-a amenințat că taie curentul dacă nu iese așa cum dorește el. Mai mult decât atât, și noi, jurații, dar și cei care au participat au îndurat un frig teribil. Când a fost rugat să deschidă aerul condiționat, domnul director a încercat să ne explice că pe vremea lui «Nea Nicu» era la fel…austeritate”, a declarat Simona Florescu Dichiseanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.
Cunoscut ca ”Vișinescu” din Onești!
Potrivit unor surse bine informate, directorul Casei de Cultură și-a câștigat renumele de ”Vișinescu” din Onești după ce s-a comportat extrem de autoritar cu mai mulți artiști de renume din showbiz-ul românesc. (NU RATA: TOTUL DESPRE SUPER-POVESTEA DE IUBIRE DINTRE FRUMOASA CANDIDATĂ LA PREȘEDINȚIE & UN BANCHER DE TALIE MONDIALĂ)
”Eu trebuia să joc rolul prostului”
Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Nicolaie Pârvu a susținut că toate afirmațiile au fost făcute la nervi. (VEZI ȘI: CUM S-A ”NEGOCIAT” PREDAREA ÎN ITALIA A MAFIOTULUI CAPTURAT LA PITEȘTI)
”Au existat câteva discuții. S-au făcut câteva afirmații la nervi. Un singur incident a fost, cu un domn din juriu care a fumat la mine în birou. Eu trebuia să joc rolul prostului, pentru că ceilalți se simțeau superiori. După incident mi-a părut rău. Am considerat că trebuie să fiu o gazdă bună”, ne-a declarat Nicolaie Pârvu.
Suzana Gâdea, mama vitregă a culturii române!
Suzana Gâdea a fost satrapul culturii române din ultimii 10 ani de comunism. A suprimat programat orice iniţiativă liberă şi a prefăcut-o în propagandă. În vreme ce intelectualii români autentici rezistau absurdului comunist prin cultură, Suzana Gâdea se obişnuia cu rezistenţa la cultură.
Suzana Gâdea s-a născut la 29 septembrie 1919 în oraşul Buzău, într-o familie de funcţionari. Era ultimul născut dintre toţi cei şase copii ai familiei. În certificatul de naştere, numele său e Stănescu Suzănica Irina.
Mama sa, Ana Stănescu, fostă Panaitescu, era casnică, iar tatăl, Ştefan Stănescu, lucrase ca funcţionar şi brigadier silvic, la Ocolul din Buzău, arată femeia în dosarul său de cadre. Se pare că tatăl acesteia ar fi fost, în tinereţea sa, angajatul dramaturgului Ion Luca Caragiale. Scriitorul Nicolae Peneş arată, în volumul ce poartă frumosul titlu „Caragiale, comersant la Buzău“, că, la 15 noiembrie 1894, dramaturgul a concesionat, alături de cumnatul său, un restaurant aflat peste drum de gara din oraş. Băiatul bun la toate în cârciuma lui nenea Iancu, care se ocupa de aprovizionarea magaziei şi de alte treburi administrative, era chiar Ştefan Stănescu. (NU RATA: CELEBRA ATLETĂ DIN ROMÂNIA ÎȘI VINDE GARDEROBA PE FACEBOOK!)
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)