Văduva lui Dany Vicol, tânărul omorât de Mario Iorgulescu, și-a deschis restaurant și i-a gătit lui Florin Salam: ”Este o onoare!”
Patricia Vicol, soția lui Dany Vicol, tânărul ucis în accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, face furori cu preparatele sale culinare. Tânăra încearcă să dea uitării cei mai grei ani din viața ei și se dedică pasiunii sale pentru mâncare gustoasă și gătit. Și-a deschis propriul restaurant, iar recent l-a avut client pe Florin Salam.
Pe data de 8 septembrie 2019, Gino Iorgulescu a provocat un accident rutier pe șoseaua Chitilei din București, soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani. Dany Vicol se afla la semafor în propria mașină – pe sensul opus de mers – moment în care fiul LPF era la volanul bolidului său – sub influența alcoolului și a drogurilor, a trecut pe culoare roșie a semaforului și a intrat în coliziune frontală, la viteza de 143 km/h, în mașina condusă de soțul Patriciei. Tânărul de 24 de ani a murit pe loc, în urma lui rămânând doi copii minori și o soție îndurerată. Citește și: Mario Iorgulescu a scăpat de pedeapsa de 13 ani de închisoare! Cum își justifică judecătorii decizia
Văduva lui Dany Vicol, tânărul omorât de Mario Iorgulescu, i-a gătit lui Florin Salam
La 5 ani de la nenorocire, Patricia, văduva lui Dany Vicol, încă încearcă să facă față durerii provocate de pierderea soțului ei și să nu clacheze. Lăsând în urmă cei mai grei ani din viața ei, aceasta a decis să o ia de la zero și să își deschidă propria afacere. Se dedică zi și noapte restaurantului ei, afacere în care a investit timp, finanțe și sentimente.
Preparatele sale sunt la mare căutare, iar pe Tik Tok i s-a dus vestea că este cea mai bună și desăvârșită bucătăreasă din București. Florin Salam se află printre clienții săi de top. Într-un videoclip postat pe Tik Tok, Patricia le-a arătat urmăritorilor săi bunătățile pe care i le-a pregătit manelistului. De la mici, fleică de porc, cârnați de casă, până la varză călită cu mămăliguță, murături și ardei iute.
”Astăzi am deosebita plăcere de a face un platou pentru Florin Salam. Este o onoare pentru mine. Să ne apucăm de treabă! Cartofi cu mozzarella, varză – pentru că lui îi place varza foarte mult – cartofi cu brânză rasă, pulpe de pui, ceafă de porc, fleică de porc, mici, cârnați semi afumați, cârnați de casă, murături, ardei copt, roșii, sosul făcut de mine – usturoi și cu alte condimente, și mai am un alt sos cu muștar. Cam acesta este platoul pentru Florin Salam și o să vă arăt și varza călită cu fleicuță de porc, mămăliguță și ardei iute. Vă pup și vă aștept la Melek Coffe Pub de pe Șoseaua Banatului nr.3 – Chitila”, se arată în postarea Patriciei de pe TikTok.
Ce conține un platou de 500 de lei
La fel ca în cazul platoului preparat pentru Florin Salam, Patricia a distribuit o filmare în care pregătește un platou pentru 4 persoane – în valoare de 500 de lei. De data aceasta, clienții au cerut porții extra de cotlete de berbecuț și pastramă de oaie la tigaie cu roșii și usturoi plus alte bunătăți tradiționale. NU RATA: Câți bani a încasat avocatul lui Mario Iorgulescu. Suma este una record în România
- 4 porții de cartofi cu mozzarella
- pulpe de pui
- fleicuță de porc
- ceafă de porc
- piept de pui
- mici
- scăricică de porc
- cârnăciori
- murături
This browser does not support the video element.