Principalii furnizori de servicii de telecomunicații din România se întrec în oferte cât mai tentante pentru a atrage clienți noi. Digi RCS RDS mizează acum pe o nouă ofertă imbatabilă. Citiți în continuare care sunt beneficiile oferite de companie tuturor celor care vor alege să-și porteze numărul de telefon mobil în rețeaua Digi.
„Bătălia” dintre marii operatori de telefonie mobilă din țara noastră este acerbă. Ofertele promoționale îi atrag pe români ca un magnet, astfel că, cei de la Digi RCS RDS le-au pregătit o nouă surpriză extrem de tentantă.
(CITEȘTE ȘI: Anunț de ultimă oră de la Digi RCS-RDS România. Se înjumătățesc abonamentele! Ce trebuie să faci)
În luna august, Digi RCS RDS aduce în atenția românilor o nouă ofertă imbatabilă la portare. Mai exact, fiecare client ce alege rețeaua Digi își poate achiziționa un telefon mobil performant. Astfel, cei care vor alege abonamentul Nelimitat, care include net și minute nelimitate, dar și roaming, pot achiziționa telefonul Samsung Galaxy A34 5G, în 12 rate fixe. Rata lunară va fi de 109 lei, iar avansul ce trebuie achitat este de 339 lei. Abonamentul are o valabilitate de 24 de luni din data semnării sale.
În ultimii ani, în țara noastră a apărut un nou tip de fraudă prin care infractorii cibernetici transmit un e-mail fals, care este identic cu cele trimise de compania Digi RCS RDS. De fapt, nu este decât o capcană pentru abonați. E-mail-ul fals primit de aceștia conține un link, iar hackerii îi îndrumă pe clienți să îl acceseze. Imediat se va deschide o nouă pagină în care sunt solicitate datele de card ale plătitorului. Dacă pică în această capcană, abonații pot rămâne fără niciun ban în conturi.
În urmă cu ceva timp, Mihai Ion Aurelian, specialist în securitate cibernetică, a vorbit despre această nouă tentativă de fraudă. El a oferit mai multe explicații tehnice referitoare la modul în care clienții Digi RCS RDS pot fi furați fără să-și dea seama.
„Este o tentativă nouă de fraudă, nouă, în sensul în care targetează subiectul, de data aceasta DIGI, și clienții companiei DIGI, impersonând societatea, folosindu-se de imaginea vizuală și transmit notificări de plată. Astfel, clonează site-ul companiei și solicită clienților să facă tranzacții sau să introducă datele de card, în vederea achitării serviciilor de care beneficiază”, a explicat Mihai Ion Aurelian.