Camelia Sucu ne-a oferit ceea ce spune ea ca este o varianta mult mai sanatoasa a mesei de Craciun. ea a renuntat la bucatele traditionale in detrimentul bucatelor cu putina grasime si ulei.
In loc de bunatatile traditionale, avem in meniu escalop de peste pe un pat de sparanghel cu buchet de valeriana si rosii coapte, o supa crema de fasole cu stridii , scoici si un peste spada cu sos alb cu garnitura de baby spanac.
Camelia Sucu il asteapta pe Mos Craciun cu sufletul deschis si casa dichisita. Pe 25 decembrie in locuinta ei nu va mirosi a sarmale, a cozonoci si …a fructe de mare. Camelia propune un meniu de sarbatori ceva mai pretentios insa, spune ea, mai sanatos si mult mai usor de preparat.
„De cand programul acesta in care sucurile pe care le-ati testat sunt mancarea mea timp de o saptamana . Ficatul, bila, organismul incearca sa se apere si spun „nu” , eu ma simt bine asa nu vreau carnat, dar nu inseamna ca nu mai si gustam . O gurita acolo o sa mearga de sarbatori. Totul cu echilibru”, a declarat ea.
Intrebata ce isi doreste de Craciun, Camelia a declarat: „De Craciun. Anul asta am avut un an foarte bun, desi am tras un pic cu tata, pentru ca atunci cand a fost mai tanar a fumat cam mult si am tras anul asta pentru ca am avut o operatie, dar este din ce in ce mai bine. Cand il vad cat este de vioi exact cum era el inainte de operatie, nu pot sa nu ma gandesc decat ca lucrurile acestea simple, sa ii am pe parintii mei sanatosi, copiii sanatosi, sa aud cat mai putin de boala in jurul meu, in jurul nostru”.
A.P