Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Credința este ancora!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Unde erau băieții Claudiei Pătrășcanu, în timp ce artista îi căuta cu Poliția: ”După 3 zile, am reușit să-mi iau copiii acasă”

Unde erau băieții Claudiei Pătrășcanu, în timp ce artista îi căuta cu Poliția: ”După 3 zile, am reușit să-mi iau copiii acasă”

De: Irina Vlad 02/09/2024 | 20:43
Unde erau băieții Claudiei Pătrășcanu, în timp ce artista îi căuta cu Poliția: ”După 3 zile, am reușit să-mi iau copiii acasă”
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău / Foto: Instagram, Captură Video

În urmă cu doar câteva zile, Claudia Pătrășcanu tuna și fulgera pe o rețea de socializare, acuzându-l pe Gabi Bădălău, fostul ei soț, că nu vrea să-i aducă acasă pe cei doi copii ai lor. Cei mici au fost în vizită la tatăl lor – timp de 14 zile, vizită care s-ar fi prelungit fără acordul și înștiințarea ei. După ce a cerut ajutorul poliției, artista și-a luat copiii de la afacerist. 

Tensiunile dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă. Recent, artista a făcut o serie de declarații neașteptate despre fostul ei soț, la mijloc fiind vorba despre timpul petrecut alături de cei doi băieți pe care îi au împreună. Astfel, sâmbătă, 31 august 2024, Claudia Pătrășcanu a ieșit public și a făcut o serie de acuzații la adresa fostului ei soț.NU RATA: Claudia Pătrășcanu, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu. Dezvăluiri uluitoare după ce s-au întâlnit la Judecătoria Constanța: ”A fost la mine acasă”

Telenovela dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă

Artista îl acuză pe Gabi Bădălău că a nu a vrut să-i înapoieze copiii – după ce au stat 14 zile în vacanță la tatăl lor. După ce ar fi încercat de mai multe ori să ia legătura cu tatăl copiilor ei, artista a apelat la ajutorul poliției. Întreaga poveste a fost făcută publică pe o rețea de socializare, acolo unde Claudia Pătrășcanu a vorbit despre cum a încercat să ajungă la un numitor comun cu fostul ei soț, însă fără rezultat. Se pare că Gabi Bădălău ar fi decis să prelungească vacanța copiilor, decizie pe care ar fi luat-o fără să se consulte cu ea.

„Astăzi,31.08.24 după o perioada de timp de când tac, tac și iar tac…. am ales să-mi strig durerea de mamă către Statul Roman, Poliția Romană și către drepturile copiilor. Sunt 14 zile, mai exact de când copiii mei sunt în vacanță la tatăl lor, mai exact la domiciliul bunicilor din B-Vale și, astăzi, conform hotărârii judecătorești, copiii trebuiau aduși acasă, la domiciliul meu. Poliția din Bolintin Vale, mi-a transmis că a luat legătura cu el si a spus: “Nu îi aduc, să facă ce trebuie legal”. Pe ce se bazează, omul acesta inconștient??? Nici poliția nu poate face nimic?

Miercuri 28.08.24 am primit un mesaj de la tatăl copiilor mei, in care îmi transmite că el, își prelungește vacanța cu copiii, chiar și pe timpul meu. In acest timp, vrând sa port legături personale cu cei doi copii, tatăl, le Închide telefonul imediat, nu-i lasă să vorbească și mi transmite cuvinte precum “Marș, lasă-ne, copiii nu te mai vor, copiii nu mai vor la tine, îmi adresează injurii cumplite pe care cei doi minori le aud frecvent și nu pot face mai nimic” .

Îmi striga că, nu-l interesează dacă merg la poliție, dacă merg către autorități… deoarece el face legea în România…
Îl citez: “ Săraco, eu dau bani grei avocaților, sute de mii… nicio poliție din țara asta nu-mi poate face nimic pentru că tata a fost și încă e șmecher…. nu uita ca am și INML ul in portofel… doar C.Ț e șmecher datorită lu’ tata… ai grija ce faci ca plătesc pe cineva și te arunca pe autostradă într-un Șanț si nu știi cine a făcut-o….

Mi-a fotografiat și filmat casa in care trăiesc copiii noștri…. zilnic sunt urmărită de o mașina unde stă cu farurile aprinse direct in casa mea…. Îmi este teama pentru mine si copii. Acest om inconștient si plin de ură care crede ca, cu bani poate plăti orice si pe oricine. O familie care a acaparat toată România si care nu ma lasă sa mi cresc copiii liniștita si in pace. Nu am vrut si nu vreau nimic de la acești oameni… vreau doar sa ma lase in paceeee!

În condițiile in care, pentru copiii mei am fost bună… l am primit peste vacanța mea in Paris… i am lasat copiii in vacante cu el, cu bunicii, etc. ÎMI ESTE DOR DE COPIII MEI ȘI STIU CA ȘI LOR, dar tatăl nu-i lasă mințindu-i”, se arată în mesajul postat pe Claudia Pătrășcanu, pe internet.

Gabi Bădălău: ”Vrea la TV sau mai are vreo melodie de promovat”

În tot acest timp, Gabi Bădălău petrecea timp de calitate alături de copiii lui la Muzeul Mina Minovici din București. Alături de ei, în același timp, Bianca Drăgușanu publica pe social-media imagini cu fiica ei, Sofia, din același muzeu în care Bădălău era împreună cu băieții lui. Ca răspuns la acuzele fostei sale soții, afaceristul a oferit o primă reacție pe o rețea de socializare.

„Sunt nevoit, din nou, să particip fără voia mea la acest circ făcut a mia oară de Claudia. Doresc să fac câteva precizări. Copiii sunt la mine în vacanță. Claudia a stabilit cu mine să țin băieții până luni, pentru că aveam două zile de recuperat. În cele două săptămâni de vacanță, băieții au vorbit periodic cu mama lor și chiar s-au văzut de câteva ori în București. Băieții i-au spus Claudiei că își doresc să mai stea o zi în plus la mine. Mâine o să îi duc pe cei mici la Claudia. În rest, circ. Vrea pe la TV iar sau mai are vreo melodie de promovat”, a scris Gabi Bădălău, pe Instagram.

La trei zile de când a povestit prin ce trece, Claudia Pătrșcanu le-a mărturisit utilizatorilor Instagram că a reușit să își ia copiii acasă. După 14 zile petrecute departe de cei mici, fosta soție a afaceristului le-a mulțumit autorităților și oamenilor legii, cărora le-a cerut ajutorul în încercarea de a ajunge din nou împreună cu cei doi băieți ai săi.

sursă foto: Instagram

”După 3 zile am reușit să-mi iau copiii acasă. Mulțumesc televiziunilor Antena Stars, Antena, România Tv, pentru sprijin și implicare, dar și vouă, oamenilor care v-ați rugat pentru mine, pentru gândurile și susținerea voastră. Mulțumesc Poliția Română pentru implicare, pentru apelurile și insistența de a îmi aduce copiii. Dumnezeu e Mare”, a fost mesajul transmis de Claudia Pătrașcanu pe Instagram.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Irina Vlad este absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea Hyperion din București și activează în prea online de 2 ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Contact: [email protected]
Parteneri
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se aștepta nimeni
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se...
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără perdea: „N-am ieșit cu fuste...”
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără...
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda!...
Polonia cere europenilor să nu le mai plătească alocaţii sociale bărbaţilor ucraineni refugiați, pentru că nu merg la război
Polonia cere europenilor să nu le mai plătească alocaţii sociale bărbaţilor ucraineni refugiați, pentru că...
VIDEO Noi imagini șocante din Chișinău: oamenii au fost luați de viituri în plină stradă
VIDEO Noi imagini șocante din Chișinău: oamenii au fost luați de viituri în plină stradă
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Mesajul dureros transmis de tatăl Denisei, stewardesa găsită moartă în Japonia: „Până când ne vom revedea” Părinții tinerei așteaptă ca trupul neînsuflețit al Denisei să ajungă în România
Mesajul dureros transmis de tatăl Denisei, stewardesa găsită moartă în Japonia: „Până când ne vom...
Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape. Iadul s-a dezlănțuit pe pământ
Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape....
VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”
VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat?...
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte...
LIVE TEXT. Codul roşu de inundaţii a fost prelungit în Galaţi / Bilanţul dezastrului: 4 morţi, două persoane dispărute, sute de oameni evacuaţi, mii de case distruse
LIVE TEXT. Codul roşu de inundaţii a fost prelungit în Galaţi / Bilanţul dezastrului: 4...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar cu garnitură de…
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar...
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
O peșteră din Franța RĂSTOARNĂ tot ce s-a știut despre oameni
O peșteră din Franța RĂSTOARNĂ tot ce s-a știut despre oameni
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea...
Meteorologii Accuweather au anunțat când vine iarna în București. Temperaturile scad sub 0 grade
Meteorologii Accuweather au anunțat când vine iarna în București. Temperaturile scad sub 0 grade
Fabrica din România care sparge toate exporturile. Produsele sunt de cea mai bună calitate, iar străinii din toată lumea sunt înnebuniți să le cumpere
Fabrica din România care sparge toate exporturile. Produsele sunt de cea mai bună calitate, iar...
Bărbatul cu care a apărut Simona Halep. Cei doi s-au sărutat (FOTO)
Bărbatul cu care a apărut Simona Halep. Cei doi s-au sărutat (FOTO)
Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a făcut celebra prezentatoare
Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a făcut celebra prezentatoare
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Opţiunile lui Putin pentru a răspunde rachetelor ucrainene ar putea include un test nuclear, spun experţii: „Ar fi o escaladare dramatică a conflictului”
Opţiunile lui Putin pentru a răspunde rachetelor ucrainene ar putea include un test nuclear, spun...
Decizie finală pentru Elena Udrea. E cea mai grea veste pe care a primit-o
Decizie finală pentru Elena Udrea. E cea mai grea veste pe care a primit-o
Rețete tradiționale de post. Patru preparate pentru zilele de sărbătoare
Rețete tradiționale de post. Patru preparate pentru zilele de sărbătoare
Cât costă o ședință de 2 ore de meditații la matematică, în București, acum, în septembrie 2024
Cât costă o ședință de 2 ore de meditații la matematică, în București, acum, în...
Ion Ţiriac, dezvăluiri unice despre nepoţii lui! Ce a putut spune despre ei: Mai mult de atât nu se putea!
Ion Ţiriac, dezvăluiri unice despre nepoţii lui! Ce a putut spune despre ei: Mai mult...
Mama a doi copii a vândut casa și locuiesc într-un cort. Ce spune despre cheltuielile lunare și cum li s-a îmbunătățit viața
Mama a doi copii a vândut casa și locuiesc într-un cort. Ce spune despre cheltuielile...
A nins ca-n povești în mijlocul lui Septembrie în cel mai frumos oraș
A nins ca-n povești în mijlocul lui Septembrie în cel mai frumos oraș
Orașul celebru din România care s-a depopulat masiv. A fost puternic industrializat în trecut, cu nu mai puțin de 10 fabrici, iar astăzi este considerat o adevărată perlă a turismului românesc. E vizitat de zeci de mii de turiști, dar părăsit de locuitori, mai are doar 3.901
Orașul celebru din România care s-a depopulat masiv. A fost puternic industrializat în trecut, cu...
Mașina de la Dacia care nu se vinde și în România. Modelul are dotări de top și e la fel de scump ca unul de la BMW sau Audi
Mașina de la Dacia care nu se vinde și în România. Modelul are dotări de...
Alex Dobrescu spune că simte dorul fiicei sale cu Cristina Cioran. De ce nu se poate apropia de fetiță
Alex Dobrescu spune că simte dorul fiicei sale cu Cristina Cioran. De ce nu se...
×