Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Trending » S-a aflat cine este individul care a bătut în plină stradă un vlogger din România. Politicianul este bătăuș de profesie. FOTO&VIDEO

S-a aflat cine este individul care a bătut în plină stradă un vlogger din România. Politicianul este bătăuș de profesie. FOTO&VIDEO

De: Marie Călin 05/06/2020 | 20:58
S-a aflat cine este individul care a bătut în plină stradă un vlogger din România. Politicianul este bătăuș de profesie. FOTO&VIDEO

Bianca Adam, sau Tequilla, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, a avut parte de momente rupte din filmele horror. Tânăra cunoscută pentru provocările amuzante pe care le făcea la începutul carierei, a fost bătută cu o rangă în mijocul străzii de Romeo Rasdan, un consilier local ALDE și fost membru PSD.

Deși fusese agresată în văzul lumii, nimeni nu i-a sărit în ajutor. Nici măcar cu un apel la 112. Bianca Adam a povestit tot, într-o postare din mediul online.

Citește și: Primele declarații fostului ginere al lui Băsescu după ce a fost aproape de moarte: „A venit dintr-o dată”

Joi seara, 4 iunie, Bianca a postat pe Youtube un videoclip cu titlul „Am fost bătută pe stradă…’, în care povestește pe larg tot ce s-a întâmplat.

Se pare că un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, s-a supărata după ce a văzut că o bucată de marmură a fost spartă de mașina în care era Bianca, alături de un prieten de-al ei. Totul se petrecea lângă blocul în care locuiește tânăra.

Bătută și lăsată fără telefon

Bianca spune că a fost chemată la mașină, iar apoi bătută în plină stradă și lăsată fără telefon, asta pentru că bărbatul i-a smuls telefonul din mână, când vloggerul încerca să filmeze.

Bărbatul este recidivist

Toate astea s-au întâmplat în miezul zilei, într-un loc circulat de oameni. Bianca se afla alături de un prieten, care s-a ales cu capul spart, după ce bărbatul i-a aruncat telefonul în cap. Cu ea, însă, agresorul nu s-a încurc. A pus mâna pe o bară de fier și l-a dat peste picioare deși inițial acesta ar fi vrut să îi înfigă arma albă în pulpă.

Vânătăi imense, cap spart și telefon distrus

Din fericire, Bianca spune că s-a ferit și a reușit să sară, dar fierul tot a lovit-o, lăsându-i o vânătaie extrem de accentuată, drept dovadă. După toată această întâmplare, Bianca a încercat să ceară ajutorul oamenilor de pe stradă și să ceară un telefon pentru a putea suna la Poliție.

Poate te interesează și:  Încă șapte români au murit din cauza noului coronavirus. Bilanțul morților urcă la 1315

Din păcate, nimeni nu a reacționat, asta deși a încercat mai bine de 30 de minute să facă rost, pentru 1 minut, de un telefon mobil. Ea a depus cerere la poliție, iar în certificatul medico-legal este trecut faptul că a avut leziuni la mână și o vânătaie de 17 centimetri pe coapsă, după ce a fost lovită cu o rangă.

Cei doi tineri au rămas cu traume, mai ales în contextul în care au realizat că sunt neajutorați, iar că oamenii din jurul lor îi ignoră cu desăvârșire din cauza stilului vestimentar.

Cum s-a petrecut toată agresiunea

„A început să înjure, să devină agresiv, eu m-am dus în mașină (..) au început câteva amenințări și am luat telefonul să încep să înregistrez. Am ținut să menționez să nu mă atingă și imediat după a început să mă amenințe și mi-a spus că dacă m-ar fi atins, m-ar fi băgat sub mașină. Mi-a smuls telefonul din mână și apoi a sărit la bătaie. M-a împins (…) eu am scos spray-ul, el îl ataca pe Brandy, iar eu am fugit.

Din păcate, el a aruncat cu telefonul meu foarte puternic și i-a spart capul lui Brandy (n.r. prietenul cu care se afla vloggerul). Eu am fugit în magazinul de lângă, am rămas fără telefon, fără chei de la casă (…) Am intrat să cer un telefon să sun la Poliție, pentru că i-am pierdut pe amândoi și eu credeam că l-a prins pe Brandy și că îl bate. Atât puteam să îmi imaginez. Pur și simplu nimeni nu m-a băgat în seamă. Eram îmbrăcată într-un hanorac negru, cu glugă pe cap și mască. Eram îmbrăcată foarte sport, chestia asta a dăunat cel mai mult.

Chestia a dăunat cel mai mult, având în vedere stereotipurile care există în țara noastră. Am intrat în alt magazin să cer ajutor, dar nu mi-a dat nimeni niciun telefon (..) M-am dus înapoi în locul incidentului, iar una dintre angajatele lui, soția lui, nu știu, mi-a făcut semn să mă duc spre spatele blocului. Eu căutându-l pe Brandy, m-am dus. Mă trezesc singură, fără chei de la mașină, de la casă, fără telefon. Mă trezesc că iese el cu un fier de vreo 2-3 metri de construcții (…) că înjură și aleargă spre mine cu el și mi-l înfige în picior cu toată forța lui (…)

A lovit-o peste mâini și picioare

Mi-am primit un fier foarte puternic pe coapsă și pe mână. Șocul a fost la maxim. M-a atacat fără să se gândească la ce puteam să pățesc.

Am început să alerg cât mai departe de locul incidentului. Am intrat într-un magazin și am avut neplăcuta surpriză să nu fiu băgată în seamă pentru că aveam o glugă neagră în cap și cumva în perspectiva oamenilor nu eram demnă de încredere. Toată lumea mă calma și îmi spunea să mă duc acasă. Acasă fiind în incinta în care s-au petrecut lucrurile. Am intrat într-o farmacie și le-am spus să îmi dea telefonul să sun la Poliție sau să îmi spun părinții, m-au expediat și mi-au spus că telefonul nu mi-l dau. Se anulează orice fel de valori dacă porți hanorac cu glugă’, spune Bianca Adam.

Cine este agresorul

Totodată, victima spune că l-a găsit pe agresor pe Facebook, iar femeia care a condus-o spre locul în care a fost lovită cu o rangă este chiar soția lui.

Poate te interesează și: Cea mai ciudată prognoză meteo anunțată vreodată. Vremea caldă poate alterna cu tornade! Anunțul ANM

Agresorul este Romeo Rasdan, consilier local ALDE, fost membru PSD, și nu se află la primul incident violent. În trecut, el a fost filmat în timp ce țipa și agresa doi tineri care își cereau garanția de 300 de euro pentru a părăsi apartamentul închiriat. Imaginile arată cum bărbatul s-a înfuriat, când a văzut că este filmat, motiv pentru care a dat cu piciorul în telefon.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum arată acum Rocsana Marcu, fosta prezentatoare tv. S-a îngrășat enorm, iar fanii abia dacă o mai recunosc
Cum arată acum Rocsana Marcu, fosta prezentatoare tv. S-a îngrășat enorm, iar fanii abia dacă...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Băncile care oferă cele mai bune depozite bancare în septembrie 2024. Unde câștigi cei mai mulți bani la depozitele în lei sau euro
Băncile care oferă cele mai bune depozite bancare în septembrie 2024. Unde câștigi cei mai...
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?! Cum au fost surprinși când credeau că nu-i vede nimeni?! Gestul lor spune multe
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?!...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din...
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și...
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la...
Metoda prin care Ionuț vrea să-și ia un apartament, fără bani din conturi sau credit. Dezvoltatorii imobiliare ridică din sprâncene
Metoda prin care Ionuț vrea să-și ia un apartament, fără bani din conturi sau credit....
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
De ce atât de puține plante sunt ALBASTRE?
De ce atât de puține plante sunt ALBASTRE?
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de...
Victor Ciutacu a dezvăluit de ce nu-l place pe David Popovici. Fapta care l-a înfuriat pe prezentatorul TV: ”M-a dezgustat”
Victor Ciutacu a dezvăluit de ce nu-l place pe David Popovici. Fapta care l-a înfuriat...
Produsul românesc care a ajuns să fie medaliat cu aur în Europa. A devenit un simbol al excelenței și e de o calitate superioară
Produsul românesc care a ajuns să fie medaliat cu aur în Europa. A devenit un...
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați de gestul lui: Nu ni se pare normal
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați...
30 de streameri populari din România vin la primul event local de gaming din toamna asta
30 de streameri populari din România vin la primul event local de gaming din toamna...
Cercetătorii descoperă cum un prădător de vârf devine pradă în ocean
Cercetătorii descoperă cum un prădător de vârf devine pradă în ocean
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l pomeniți
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l...
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Funcția secretă din iPhone care dublează durata de viața a bateriei. Nu mulți utilizatori cunosc acest truc
Funcția secretă din iPhone care dublează durata de viața a bateriei. Nu mulți utilizatori cunosc...
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: Ai un suflet minunat
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3...
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească,...
Mesajul dur în limba română  al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România
Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte...
Singura țară din Europa unde e bine să te muți la pensie. Poți să trăiești fără griji aici și ai tot ce îți trebuie
Singura țară din Europa unde e bine să te muți la pensie. Poți să trăiești...
Gara monumentală din România care va fi modernizată. Face parte din epoca de aur a căilor ferate, dar timpul și-a pus amprenta asupra ei
Gara monumentală din România care va fi modernizată. Face parte din epoca de aur a...
Ce s-a ales de celebrul „Frankfurt” din „Vacanța Mare”? Cum arată actorul Iulian Ilinca, după mai bine de 20 de ani de la filmări
Ce s-a ales de celebrul „Frankfurt” din „Vacanța Mare”? Cum arată actorul Iulian Ilinca, după...
×