Un scandal a izbucnit, după ce Diana Șoșoacă a mers la o petrecere și a făcut live! Ce s-a întâmplat

De: Cancan
Publicat: 21/07/2021 | 08:56

Un nou scandal a izbucnit, după ce Diana Șoșoacă a luat parte la o petrecere în Iași și a făcut live pe rețelele de socializare. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din municipiul Iași, iar cearta a fost pornită între un bărbat și Inspectoratul de Poliție Județean.

Un val de neînțelegeri au pornit între un bărbat din Iași și Inspectoratul de Poliție Județean, după ce Diana Șoșoacă a luat parte la un eveniment într-un restaurant din municipiul Iași. Bărbatul a fost atunci amendat, iar Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași i-au respins plângerea formulată. Este vorba despre Gabriel Apreutesei, bărbatul care a fost amendat de oamenii legii, după ce a participat cu Diana Șoșoacă la o petrecere într-un local.

„Instanța respinge, ca neîntemeiată, plângerea contravențională formulată de petentul Gabriel Apreutesei împotriva procesului-verbal de contravenție încheiat pe data de 8 februarie 2021 de intimatul Inspectoratul de Poliție Județean Iași. Respinge, ca neîntemeiată, cererea petentului privind obligarea intimatului la plata cheltuielilor de judecată”, au precizat judecătorii ieșeni, arată BZI.ro.

Bărbatul a dat în judecată Poliția, după ce a fost amendat la o petrecere unde a luat parte și Diana Șoșoacă. Bărbatul a dorit ca judecătorii să dispună anularea procesului verbal de contravenție din data de 8 februarie, anul curent.

„Procesul-verbal a fost încheiat nelegal și abuziv, prin mijloace represive și ulterior evenimentului. Am fost urmărit nelegal de către servicii ce nu au abilitatea de a filma și capta imagini din viața privată a unui om. Este un mijloc represiv și periculos, o imixtiune fără precedent în viața privată a unui om și nu are nicio justificare legală sau de bun simț. Petrecerea la care a participat s-a desfășurat în condiții de legalitate și de respectare a tuturor normelor sanitare, iar ceea ce i-a deranjat pe oamenii sistemului a fost persoana doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă! Dacă era oricare altă persoană, nimeni nu s-ar fi deranjat să filmeze, să investigheze și să interogheze pe nimeni”, a subliniat Gabriel Apreutesei în fața magistraților ieșeni.

Totuși, bărbatul nu înțelege de ce s-a întâmplat acest lucru, deoarece în localul din Iași, care are o capacitate de 200 de locuri, în sală erau prezente doar 20 de persoane.

„La momentul desfășurării petrecerii, orașul Iași era declarat în zona verde a riscului pandemic, ceea ce presupune o relaxare a activităților de grup. În tot orașul, în acea seară, erau organizate evenimente de grup și socializare, fiind deschise restaurantele și cluburile în care ieșenii petreceau. Deci, nu este un caz izolat, ieșit din comun, ce a încălcat normele legale în vigoare, fiind înscrisă în natura umană dorința de a socializa, de a se întâlni cu oameni dragi, de a dansa, de a cânta. Aceste lucruri nu pot fi interzise într-o țară normală și populată de oameni normali!”, a adăugat ieșeanul în instanță.

Bărbatul susține că oamenii legii au acționat pentru a ”discredita imaginea doamnei senator”

Totodată, Gabriel Apreutesei susține că ne-am afla într-o perioadă a unei ”dictaturi pseudo-medicale”, iar faptul că a cântat la microfon, a fost o decizie luată pe loc la momentul respectiv: „Această dictatură tinde să impună omului un comportament autist, închis-arestat la domiciliu, fără contacte umane, inducându-i-se o tendință de izolare, de refuz al contactului uman, pentru a putea fi controlat și urmărit. Este clar că anchetatorii și organele constatatoare au acționat la ordin, de frică, pentru a discredita imaginea doamnei senator (Diana Șoșoacă – n.r.), cu orice preț, având în vedere că aceasta incomodează din cauza faptului că are opinii diferite față de acest sistem represiv. Există un flux foarte mare de persoane prezente în supermarket-urile ieșene, în mall-uri, în cafenele și baruri, ce nu poate fi trecut cu vederea, nu poate fi ignorat, în contextul aplicării unui act de Justiție corect, echilibrat și logic”.

„Nu trebuie să justific cuiva acest lucru, nu există nicio lege în România care să îmi interzică să cânt la microfon o melodie, în condițiile în care activitatea de a cânta este una omenească, normală. Cântecul pe care l-am interpretat era unul patriotic, nu unul imoral sau presărat cu mesaje neconforme. Cer instanței să refuze validarea unor astfel de practici stalinisto-bolșevice, ce caută să instaureze o dictatură pseudo-medicală, cu încălcarea flagrantă a normelor privind audierea unei persoane într-o procedură judiciară, administrativă și exercitarea dreptului la apărare.

Probele obținute de către organul constatator au fost obținute prin presiune, amenințare și comportament represiv la adresa administratorului societății la care s-a desfășurat evenimentul, acesta fiind amenințat că va fi desființată unitatea, a fost presat prin telefoane și vizite la ore nepotrivite și constante, o practică de hărțuire bineștiută, cel ce coordona activitatea represivă a țipat și a vorbit necivilizat, cu tonul ridicat, dictatorial, cu scopul vădit de a intimida, un act veritabil de exces de putere”, a subliniat ieșeanul.

sursă foto: arhivă CANCAN