Un român a plecat în vacanță, în Grecia, cu mâncarea de acasă. Care au fost reacțiile internauților
Dacă nu știi cum să-ți planifici o vacanță pe un buget minim, un român îți poate da câteva sfaturi. Acesta a plecat în concediu în Grecia cu portbagajul plin de mâncare. Iată care a fost reacția internauților!
Atunci când vrei să mergi în vacanță și nu ai un buget foarte mare, soluții există. Mergi cu mâncarea de acasă și economisești semnificativ. Asta a ales să facă un român, după ce a văzut cât de piperate sunt prețurile la restaurantele din Grecia. Așa că, bărbatul și-a făcut provizii de acasă. Și-a umplut portbagajul cu mâncare în valoare totală de 100 de euro și a pornit la drum, scrie Adevărul.
Ca să fie treabă, treabă, Daniel, căci așa îl cheamă pe autor, a dorit să împărtășească și prietenilor de pe facebook ideea.
„Mâncare adusă cu portbagajul. Taverna Aragazum.greek. Vă las adresa? Meniul respectiv: Ostropel de pui. Legume făcute la aburi cu ulei de măsline de Thassos. Salată cu roșii din gradina mea. Vișinată de la congelator. Și șpriț alb de Drăgășani”, a scris acesta în dreptul fotografiei.
(CITEȘTE ȘI: O tânără din Cluj a mers în vacanţă în Bulgaria şi a trăit şocul vieţii. Ce a găsit în camera de hotel)
Care a fost reacția internauților
Unii au îmbrățișat ideea lui Daniel, în timp ce alții au fost puțin mai răutăcioși.
„Vis! Să te afli în vacanță și să te răsfețe de la vecini mirosul de tocăniță e tot ce iți poți dori! Presupun că urmează desfăcutul berilor, desigur tot de acasă, până târziu în noapte, în balcon, însoțite de sunetul ambiental al zarurilor și al tablelor. Vacanța minunată! Și vecinilor de apartament, de asemenea!”
„Nu vreau să par răutăcios, dar mergem în concediu să ne relaxam și să mai gustam din mâncărurile specifice zonei. Cu gătitul pot să mă alint în fiecare zi acasă.”
„Eu iubesc Thassos, dar sincer mâncarea nu prea mă avantajează, noroc cu salatele, pastitsio, gyros și supa de pui (șnițele, fripturi și cartofi prăjiți mănânci la orice restaurant-deci la astea spun pas din start), soțul și fiul mănâncă fructe de mare până le cresc tentacule, eu nu suport nimic din ce provine din viața acvatică și nu mă împac nici cu toate condimentele folosite în bucătăria grecească. Sunt sătulă de gătit acasă, deci în concediu spun pas, dar cred că dacă aș sta pe lângă dumneavoastră aș înghiți în sec. Să aveți poftă!”
„Halal concediu. Asta făceai acasă liniștit”, au fost câteva dintre comentariile internauților.