Totul despre muzică! MIKE GODOROJA, de la Ray Charles, Led Zeppelin, Babasha și Adi Minune
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Știri interne » Un luptator de MMA a vorbit fara perdea despre condamnarea primita! „Problemele apar atunci cand crezi ca esti invincibil!”

Un luptator de MMA a vorbit fara perdea despre condamnarea primita! „Problemele apar atunci cand crezi ca esti invincibil!”

De: Cancan 09/01/2015 | 00:00
Un luptator de MMA a vorbit fara perdea despre condamnarea primita! Problemele apar atunci cand crezi ca esti invincibil!

Cel mai sincer interviu cu unul dintre cei mai temuti luptatori romani din lume. Gheorghe “Ursul Carpatin” Ignat a vorbit despre viata sa, apropierea de Dumnezeu, cat si in legatura cu dosarele in care este judecat.

In perioada Sarbatorilor de iarna majoritatea romanilor isi deschid sufletul. Asa a facut si Gheorghe “Ursul Carpatin” Ignat, care a acordat un interviu extrem de sincer, dialog in timpul caruia a vorbit despre problemele din viata sa si alegerile pe care le-a facut in trecut.

„Ursul Carpatin” in sanul familiei sale

“Au fost Sarbatori pline de binecuvantari din partea lui Dumnezeu. Familia a fost reunita. Sora, cumnatul, designerul vestimentar Sergiu Chihaia, impreuna cu  fetitele lor. Ei au venit din Bucuresti pentru petrece Craciunul si revelionul la casa parinteasca. A lipsit doar fratele meu mai mic, care locuieste in Anglia”, si-a inceput povestea luptatorul de Sambo.

Gheorghe este pe val in acest moment in competitiile de Sambo si MMA
Gheorghe este pe val in acest moment in competitiile de Sambo si MMA

“M-am rugat ca primul copil sa fie baiat”

Cat despre anul ce a trecut, luptatorul  ne-a spus ca 2014 a fost  plin din punct de vedere sportiv. A avut peste sapte meciuri in competitiile de Sambo si MMA, iar rezultatele au fost pe masura muncii: doua titluri de campion national de seniori la Sambo Combat, medalia de bronz la campionatele europene de la Bucuresti. In toamna, in gala de MMA RXF 13, „Ursul” a castigat meciul impotriva unui sportiv din Ungaria, in mai putin de 30 de secunde si a fost nominalizat la cel mai rapid KO al competitiei.

Ignat a vorbit in exclusivitate despre problemele sale cu legea, apropierea de Dumnezeu si familia sa
Ignat a vorbit in exclusivitate despre problemele sale cu legea, apropierea de Dumnezeu si familia sa

“Desigur, 2014 a insemnat multa munca, daruire, dar si sacrificii. Spun asta pentru ca am avut cate doua antrenamente pe zi, plus un job cat se poate de fix, astfel ca mi-am  pruncii abia seara. Dar ma bucur de fiecare moment impreuna cu ei, sunt cea mai mare binecuvantare pe care Dumnezeu a adus-o familiei noastre. Nu stiu cum sunt altii, dar eu m-am rugat ca primul copil sa fie baiat si daca se poate sa imi semene! Macar un pic. Dumnezeu mi-a daruit trei baieti si toti seamana intre ei leit, iar primul, asa cum am vrut , seamana cu mine. Nu pot fi mai fericit de atat”, a mai povestit luptatorul.

Sarbatorile de iarna le-a sarbatorit in sanul familiei
Sarbatorile de iarna le-a sarbatorit in sanul familiei

“Problemele apar atunci cand crezi despre tine ca esti invincibil”

Cat despre viata in afara familiei, sportivul a avut de trecut cateva hopuri. In tinerete a facut cateva alegeri gresite, in urma carora este anchetat si in prezent. Luptatorul a fost condamnat la patru ani de inchisoare. Se pare ca in 2010, in Australia, ar fi fost implicat intr-o retea care a sustras suma de165.000 de dolari de pe cardurile unor persoane. Luptatorul a fost gasit vinovat pentru constituire de grup infractional organizat, insa decizia nu este definitiva.

Despre viata mea personala as putea sa vorbesc mult timp! In trecut, un jurnalist m-a rugat sa-i spun ceva despre mine, ceva despre care nu stie multa lume. Raspund acum: Sunt doua lucruri:  procesele mele pe care le am si, cel mai important, relatia mea cu Dumnezeu. Problemele apar atunci cand crezi despre tine ca esti invincibil, ca esti pe culmile acestei lumi si ca nimeni nu poate sa te darame.

Luptatorul vrea ca in 2015 sa castige la fel de multe meciuri ca anul trecut
Luptatorul vrea ca in 2015 sa castige la fel de multe meciuri ca anul trecut

Cat suntem tineri facem alegeri de cele mai multe ori gresite sau cel putin asa a fost in cazul meu. Facem lucruri si ne alegem prieteni si anturaje care nu se potrivesc caracterului nostru, carierei noastre. Personal pot sa va spun ca astfel de alegeri  din anii tineretii mi-au adus multe probleme si suferinte, dar prin prisma acestor intamplari a avut loc cel mai frumos lucru din viata mea! Relatia  cu Dumnezeu”, a mai explicat luptatorul de Sambo.

„Ursul Carpatin” vrea sa fie printre cei mai buni luptatori de Sambi si MMA din tara si din lume

“S-ar putea ca cineva sa zica ca sunt un fricos”

Gheorghe vorbeste despre viata lui cu o voce blanda, chiar daca statura sa poate speria si un urs adevarat. In trecut a simtit pe pielea sa ce inseamna sa fii abandonat de toti.

Luptatorul si-a dorit ca cei mici sa ii semene
Luptatorul si-a dorit ca cei mici sa ii semene

“Omul in general are impresia ca este capabil sa isi controleze viata pana in cele mai mici amanunte. Crede ca poate sa isi rezolve problemele si sa-si faca un drum plin de succes. Prietenii, asa cum stim cu totii, dispar in situatii critice, asa ca am ramas doar eu  si problemele mele. Atunci cand eram lipsit de speranta, am cerut in ajutorul lui Dumnezeu…!

Are deja cateva titluri de campion la palmares
Are deja cateva titluri de campion la palmares

Si Ghici ce sa intampla! Nesperat, cu siguranta nemeritat, a venit ajutorul din partea Lui. Pentru mine si familia mea! S-ar putea ca cineva sa zica ca sunt un fricos sau ca nu sunt sanatos, dar asa cum v-am spus la inceput, relatia mea cu Dumnezeu este un lucru dobandit in urma unor situatii nefericite. Cand viata incearca sa ma doboare stiu ca nu poate face asta pentru ca nu mai sunt singur, nu pot fi singur indiferent de situatie, stiu ca Dumnezeu e prezent in viata mea si a familiei mele”, a zis temutul luptator.

Ignat a fost si multiplu campion la lupte greco-romane
Ignat a fost si multiplu campion la lupte greco-romane


“O consider din toata inima un erou”

Gheorghe ar putea sa dea si cateva sfaturi tinerilor care viseaza sa ajunga sa guste din glorie si faima. “Sfatul meu pentru ei ar fi sa aiba grija ce anturaje si ce prieteni isi fac, o alegere gresita poate sa te faca sa iti ratezi cariera, viata. Orice tanar, oricat de puternic ar crede ca este, sa incerce sa il caute mai mult pe Dumnezeu si sa il puna pe El pe primul loc in viata sa”, a spus Gheorghe Ignat.

Gheorghe Ignat alaturi de cel mai nou membru al familiei sale
Gheorghe Ignat alaturi de cel mai nou membru al familiei sale

––––––––––––––––––––––––––––––

CITESTE SI:

Luptatorul MMA Ghita Ignat alias „Ursul Carpatin” s-a pocait dupa eliberarea din arest!

Cum e viata Ursului Carpatin? “Asa cum unii merg la fabrica, altii se duc la birou, eu intru in cusca sa bat oameni!”

Legatura dintre „Ursul Carpatin” si „tarul” Putin! Cum a ajuns numarul 1 in Rusia sa finanteze sportul preferat al romanului!

––––––––––––––––––––––––––––––

De altfel, pentru 2015, sportivul isi doreste sa aiba multe victorii in ring. “ Vreau ca noul an sa-mi  aduca tot atat de multe victorii, sa fie un an in care sa pot sa imi vad copilasii si familia sanatosi, iar multumirile mele sa se duca catre Dumnezeu si catre frumosa mea sotie, care incepand din vara lui 2014 are patru copilasi de care sa poarte grija. =Nu mai suntem doar trei. Ceea ce ma face sa o consider din toata inima un erou. Adriana, sotia mea, este eroul familie noastre. Nu eu, asa cum ati crede”, a incheiat Ignat. (Sursa foto arhiva personala) (Alex Saulea)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Ce s-a ales de Iuliana Luciu, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor. Sora Nicoletei Luciu, total schimbată: „Am luat așa o pauză”
Ce s-a ales de Iuliana Luciu, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor. Sora Nicoletei...
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30...
A MURIT marele actor la 89 de ani! ADIO, maestre!
A MURIT marele actor la 89 de ani! ADIO, maestre!
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau primesc amendă
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau...
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a înjunghiat de zeci de ori, iar apoi a încercat să-și ascundă urmele. Doi copii au rămas acum orfani de tată
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a...
Drama unui bărbat chinuit de iubită, care a slăbit 28 de kilograme în 2 luni. Îl bătea şi nu-l lăsa nici măcar la toaletă
Drama unui bărbat chinuit de iubită, care a slăbit 28 de kilograme în 2 luni....
Motivul pentru care Statele Unite au cumpărat 21 de avioane de luptă MiG-29 rusești din Moldova
Motivul pentru care Statele Unite au cumpărat 21 de avioane de luptă MiG-29 rusești din...
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo...
Trepte la cutia de viteze manuală: La ce viteză trebuie să treci într-o treaptă superioară
Trepte la cutia de viteze manuală: La ce viteză trebuie să treci într-o treaptă superioară
Petrică, tânărul din Iași dispărut în urmă cu două luni în Germania, a fost găsit de familie. Unde și în ce condiții a trăit în tot acest timp
Petrică, tânărul din Iași dispărut în urmă cu două luni în Germania, a fost găsit...
Știrea momentului în România! E GRATIS!
Știrea momentului în România! E GRATIS!
Cristina Șișcanu, mărturisirea ei sinceră. De ce l-a ales pe Mădălin, un bărbat cu responsabilități? “Răspunsul este absolut simplu.”
Cristina Șișcanu, mărturisirea ei sinceră. De ce l-a ales pe Mădălin, un bărbat cu responsabilități?...
El este criminalul lui Cătălin, șoferul de ridesharing ucis fără milă! Tânărul de numai 21 de ani i-ar fi povestit tot filmul crimei iubitei sale. Ce le-a spus anchetatorilor, după ce a fost reținut?!
El este criminalul lui Cătălin, șoferul de ridesharing ucis fără milă! Tânărul de numai 21...
Vremea 15 octombrie - 11 noiembrie 2024. Răcire de miercuri până la finalul săptămânii, apoi se încălzeşte din nou
Vremea 15 octombrie - 11 noiembrie 2024. Răcire de miercuri până la finalul săptămânii, apoi...
BANCUL ZILEI. Bubulina: - Iubitule, am îmbătrânit. Bulă: - De ce zici asta măi femeie?
BANCUL ZILEI. Bubulina: - Iubitule, am îmbătrânit. Bulă: - De ce zici asta măi femeie?
Top 3 Smart TV-uri ieftine la Altex. Redefinește divertismentul acasă fără să depășești prea mult bugetul
Top 3 Smart TV-uri ieftine la Altex. Redefinește divertismentul acasă fără să depășești prea mult...
FEMEIA care l-a SALVAT pe legendarul Johnny Cash! Puțini știu că...
FEMEIA care l-a SALVAT pe legendarul Johnny Cash! Puțini știu că...
Imagini incendiare cu Laura Vicol în club alături de Elena Băsescu! Se îmbrăca sexy și este de nerecunoscut!
Imagini incendiare cu Laura Vicol în club alături de Elena Băsescu! Se îmbrăca sexy și...
Băutura pe care chinezii o consumă cu moderație și care este un secret al longevității lor. Este foarte răspândită și în România
Băutura pe care chinezii o consumă cu moderație și care este un secret al longevității...
Patru zodii protejate de divinitate până pe 20 octombrie. Lovituri pe plan financiar, schimbări, dar și oportunități uriașe pentru ele
Patru zodii protejate de divinitate până pe 20 octombrie. Lovituri pe plan financiar, schimbări, dar...
Șoferii cu mașini pe benzină și motorină vor fi plăti mai mult. Se aplică de azi, 15 octombrie
Șoferii cu mașini pe benzină și motorină vor fi plăti mai mult. Se aplică de...
Anamaria Prodan lămureşte relaţia cu Dan Alexa şi gelozia lui Reghecampf: „De acolo cred că a pornit frustrarea”. Ce rol a jucat Gigi Becali
Anamaria Prodan lămureşte relaţia cu Dan Alexa şi gelozia lui Reghecampf: „De acolo cred că...
Colecția Tomb Raider IV-VI Remastered, anunțată oficial. Când va fi lansată
Colecția Tomb Raider IV-VI Remastered, anunțată oficial. Când va fi lansată
Germania avertizează că Rusia ar putea ataca NATO până în 2030
Germania avertizează că Rusia ar putea ataca NATO până în 2030
Apar NOII BANI. Bancnote Euro pentru România. Anunț pentru cei care preferă moneda europeană
Apar NOII BANI. Bancnote Euro pentru România. Anunț pentru cei care preferă moneda europeană
Cea mai bună rețetă de gogoșari umpluți. Murăturile perfecte pentru iarnă
Cea mai bună rețetă de gogoșari umpluți. Murăturile perfecte pentru iarnă
„Sunt bunică și iubitul meu turc are 19 ani. Aceeași vârstă cu fiica mea”
„Sunt bunică și iubitul meu turc are 19 ani. Aceeași vârstă cu fiica mea”
David Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac!
David Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele...
Asia Express sezonul 7, 14 octombrie 2024. Anca Țurcașiu, momente grele după jocul de amuletă. Cine a câștigat imunitatea mică
Asia Express sezonul 7, 14 octombrie 2024. Anca Țurcașiu, momente grele după jocul de amuletă....
Salman Khan, în vizorul celui mai periculos interlop din India! Poliția din Mumbai a sporit securitatea în jurul locuinței sale după uciderea prietenului său Baba Siddique
Salman Khan, în vizorul celui mai periculos interlop din India! Poliția din Mumbai a sporit...
Ce a găsit un cuplu de americani în grădina casei. Obiectul a fost scos la suprafață de uraganul Milton
Ce a găsit un cuplu de americani în grădina casei. Obiectul a fost scos la...
Cu ce cureți frigiderul ca să scapi de mirosurile neplăcute și bacterii. Găsești la orice supermarket și nu te costă mult
Cu ce cureți frigiderul ca să scapi de mirosurile neplăcute și bacterii. Găsești la orice...
Silvia Chifiriuc, de nerecunoscut. Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice pe soția fostului premier Petre Roman
Silvia Chifiriuc, de nerecunoscut. Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice pe soția fostului premier...
×