Ultima castigatoare de la MasterChef si-a investit toti banii intr-o afacere! Vezi cu ce se ocupa acum Jesica Zamfir!
Ea a povestit pentru CANCAN.ro cum a ajuns de la menajera la o anteprenoare ambitioasa si ce a facut cu banii castigati.
La cei 28 de ani ai sai, Jesica Zamfir se poate lauda ca este implinita pe toate planurile. Are un sot iubitor, o frumusete de baiat, iar pe plan profesional lucrurile ii merg ca unse.
Si-a deschis un bistro in Crangasi
Jesica si-a deschis de ceva vreme un mic bistro in Capitala, in Crangasi. Restaurantul, care are un nume inedit, este micut, ca unul de familie, cum gasesti pe strazile din Spania.
Coheta locatie este aranajat de cei doi, iar banii investiti sunt bineinteles din premiul de 50.000 de euro luat de la MasterChef. “Ca plan de viitor, am de gand sa-mi deschid un bistro mic cu tapasuri, unde orice tanar cu bani putini sa poata gusta niste preparate mai speciale pe care nu le poate gasi la orice colt de strada.
Va fi ceva micut cu un ambient familiar, cu o investitie minima, in asa fel incat sa se poata descurca sotul meu si eventual inca o persoana. Eu i-mi doresc sa continui sa lucrez intr-o bucatarie profesionala, high class, asa cum sunt acum, pentru ca doar asa o sa continui sa evoluez”, ne-a spus Jesica Zamfir, castigatoarea trofeului mult ravnit de la MasterChef. De altfel, din banii castigati ea si-a cumparat si o garsoniera in Capitala.
“Am lucrat mai intai ca menajera”
Jesica nu s-a ferit niciodata sa recunoasca faptul ca a pornit de la munca de jos, primul ei job in Spania fiind cel de menajera. La 19 ani castigatoarea trofeului mult ravnit a plecat din tara cu iubitul ei si imediat s-a indragostit iremediabil de locurile si oamenii din Spania.
“Am plecat din tara la 19 ani, cu iubitul meu actualul sot, cu ideea sa- mi strang bani de facultate, eu fiind in primul an la Litere, si am zabovit pe acolo iata aproape opt ani. Mi-a fost usor sa ma indragostesc de Sevilla si de oamenii de acolo care care sunt pur si simplu minunati.
CITESTE SI
Am lucrat mai intai ca menajera, dar si gateam dupa retetele lor in acelasi timp pentru o familie, recunsc ca a fost un atuu faptul ca am avut ocazia sa gatesc cu ingrediente scumpe si tipic mediteraniene, ceea ce in Romania nu-mi era la indemana, de exemplu fructe de mare, anghinare proaspata, sparanghel, sofran etc. Dupa ceva vreme m-am angajat intr-o cafenea ca ospatar iar dupa o vreme am devenit managerul acesteia”, ne-a povestit fara perdea Jesica Zamfir. (A.S.)
This browser does not support the video element.