Un grup de turiști din Eforie Nord și-a făcut ciorbă în camera în care erau cazați. După ce responsabilii hotelului au observat, i-au transmis administratorului cele întâmplate. Când a auzit ce au putut să facă, a decis să facă o adevărată schimbare.
Eforie Nord rămâne una dintre cele mai dorite stațiuni și în anul 2022, ca urmare a plajei curate și a prețurilor accesibile. Multe povești din acest loc au ajuns „celebre” pentru ce au putut să facă turiștii, după cum este și cazul celor care s-au apucat de gătit. De la un ou fiert, și-au încercat talentul culinar până la ciorbă, după cum a dezvăluit administratorul.
„Au venit cu o butelie mică, să-și facă un ou, un mic dejun, și de acolo s-a ajuns la oală de ciorbă. Da, găteau ciorbă în cameră…”, a declarat administratorul hotelului pentru Replica. (CITEȘTE ȘI: De necrezut! Ce a primit la micul dejun o turistă cazată într-un hotel din Eforie Nord, cu 370 lei/noapte: „Parcă e farfurie de pomană!”)
După multe astfel de incidente, la care se adaugă și cel cu ciorba, administratorul a hotărât să deschidă un restaurant accesibil la preț. Astfel, turiștii nu vor mai murdări camerele în timp ce gătesc sau mănâncă.
„Restaurantul pentru asta l-am deschis, pentru a putea evita mâncatul pe lenjeria albă și a evita sacoșele de mâncare din camere. Am pus un mic dejun, la un preț decent, la 20 de lei, în felul acesta îi încurajăm să vină să mănânce la restaurant, la masă ca oamenii, și am rezolvat o problemă, să nu mai facă mizerie prin cameră, să mănânce prin parcare sau prin portbagaje”, a adăugat administratorul. (CITEȘTE ȘI: Cât costă 10 gogoși la Eforie Nord. Se spune că este una dintre cele mai ieftine stațiuni de pe litoralul românesc)