Trei deserturi delicioase cu fructe
Crema de portocale cu fistic
Pentru sase persoane
Ingrediente: 5 lingurite gelatina (se dizolva in apa rece), 4 galbenusuri, 100 g zahar pudra, 40 ml Grand Marnier, 250 ml suc de portocale presat proaspat, 30 g fistic tocat marunt, 250 ml smantana integrala „Bianca Level” batuta frisca, 2 portocale felii sau fileuri.
Mod de preparare
Galbenusurile, zaharul pudra si Grand Marnier se bat ca o crema, se adauga sucul de portocale si 20 g fistic. Se incalzeste gelatina, se adauga putina crema, apoi se amesteca cu grija totul. Se pune la rece pana se intareste oarecum gelatina, apoi se adauga frisca. Se umplu sase forme si se pune la rece pentru minimum trei ore. Se aranjeaza pe farfurie si se decoreaza cu felii sau fileuri de portocale si se presara restul de fistic deasupra.