Ianis Hagi și Elena Tănase și-au pus pirostriile astăzi, 14 iulie 2024, într-un lăcaș sfânt care are o istorie aparte. Cei doi miri au pășit încrezători în Biserica Sf. Visarion din București, acolo unde au ascultat, cu sufletele deschise, „Taina Cununiei”. De altfel, cei doi îndrăgostiți au respectat o tradiție la slujba religioasă, în ziua nunții lor. Iată detaliile mai jos, în articol.
Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios duminică, 14 iulie 2024. Cei doi tineri au pășit încrezători în biserică și au spus „Da!” în fața lui Dumnezeu. Și-au legat destinele în Biserica Sf. Visarion din București. De altfel, în ziua cea mare, în timpul slujbei religioase, cei doi îndrăgostiți au respectat una dintre tradițiile de nuntă. Mai cu seamă, în timpul slujbei pentru „Taina Cununiei”, mirii au înconjurat masa de trei ori, în biserică, însă după ce preotul le-a așezat coroanele pe cap.
Vezi și MIRCEA GEOANĂ, FLANCAT DE BODYGUARDUL PERSONAL LA NUNTA LUI IANIS HAGI. IMAGINI TARI!
Vezi și RĂZVAN MARIN A VENIT CU SOȚIA LA NUNTA LUI HAGI! ȚINUTA BIZARĂ ALEASĂ DE CRINA. FOTO
Ianis și Elena Hagi au ales să se căsătorească în Biserica Sf. Visarion din București. Este un mic lăcaș sfânt din centrul Capitalei, care are o istorie aparte. Apoi, după ce au luat parte la cununia religioasă, au pășit pe treptele bisericii, acolo unde au fost aplaudați. Începând cu orele 19:00, sute de invitați vor fi așteptați la Palatul Știrbey Vodă, acolo unde va avea loc petrecerea de nuntă.
Vezi și CUM S-A PREZENTAT GICĂ POPESCU LA NUNTA LUI IANIS HAGI? DETALIUL CARE I-A SURPRINS PE TOȚI!
De altfel, cei doi tineri respectă tradițiile machedonești. Una dintre acestea reprezintă Hlambura, un steag în formă de cruce, un simbol pentru aromâni care a fost legat cu ață roșie și mere de nași și mama fotbalistului.
„În primul rând, la noi nunta nu se face fără Hlambură. Hlambura este steagul cu care dansăm toată noaptea.Se face hlambura cu o zi înainte, se adună doar familia mea, iar apoi la nuntă se dansează cu hlambura. Și apoi ceva ce înseamnă foarte mult pentru noi este și moștenirea nașilor din partea părinților mei. Se dau din generație în generație. Bunici, părinții, copiii și așa mai departe. Așa cum și copiii noștri o să moștenească nașii de la noi. Este o tradiție care contează destul de mult într-o familie”, a declarat Ianis Hagi, la Antena 3 CNN.