Topul celor mai scumpe imobile de vanzare. Cum sa “spargi” 7 milioane de euro in doar 5 minute? E posibil in Bucuresti, Romania!

De: Cancan
Publicat: 10/09/2013 | 00:26
Printre cele mai scumpe proprietati din Capitala se afla si aceasta vila din zona Romana! Aceasta costa 7.000.000 de euro

Printre cele mai scumpe proprietati din Capitala se afla si aceasta vila din zona Romana! Aceasta costa 7.000.000 de euro

Prima pe lista este o vila impunatoare situat in zona Romana. Aceasta are doar 18 camere, este monument istoric si in prezent se afla in restaurare si renovare.

Imobilul din zona Romana costa 7.000.000 de euro

Caminul este compus din mai multe corpuri de cladiresi are  25 de locuri de parcare incluse in pret.

Pe vila din zona Universitate proprietarul cere 7.000.000 de euro

Pe locul doi se afla o alta proprietate din centrul orasului, situata la cateva minute de kilometrul zero al Capitalei. Pentru cele 25 de camere din casa din zona Universitate trebuie sa scoti din buzunar enorma suma de sapte milioane de euro. Vila este construita in jurul anului 1900 si este structurata pe demisol, parter, etaj si mansarda. Imobilul s-a aflat doar in circuitul diplomatic pana acum.

Dorobanti este o zona plina de case foarte scumpe

In zona Dorobanti din Capitala gasim o alta casa, ce-i drept ceva mai ieftina. Mai exact, imobilul din Sectorul 1 costa 5,5 milioane de euro. Are doua etaje plus mansarda, opt camere, o crama, gradina amenajata si sauna. De altfel, casa are teren de 460 metri patrati si o suprafata construita desfasurata de 1000 mp.

Vila din zona Dacia este una impunatoare

Un alt imobil, cu un milion de euro mai ieftin, gasim si in zona Dacia. Casa, in valoare de 4,5 milioane de euro, are 36 de camere si a fost construita in 1930. Are un etaj si mansdarda.

Suprafata casei este de 2.246 mp, iar suprafata utila de 1900 mp, la demisol sunt 11 camere, 10 camere parter, 10 camere etaj si cinci la mansarda. De asemenea, proprietatea mai dispune si de un teren de 1.532 mp (amprenta de 600 mp – curte libera 800 mp – se pot parca 15 masini).

 

In Piata C.A. Rosetti gasim o casa in valoare de 4.2 milioane de euro. Casa are demisol, parter, etaj si mansarda, fiind construita in 1905. Printre dotari se numara scara interioara si coloane din marmura, stocaturi si vitralii italiene. Intrarea in casa se face maiestuoas printr-un hol de tip ambasada, exista o sala de festivitati in stil de vinoteca, iar fiecare etaj are intrare separata din exterior. Casa se poate vinde si pe etaje.
 

Vila din zona Regina Maria este impunatoare si are un spatiu interior destul de generos

Daca ne oprim la Piata Unirii, pe strada Regina Maria gasim un alt imobil impunator. Acesta este scos la vanzare cu 3.5 milioane de euro. Vila a fost construita in perioada interbelica, in 1930, are demisol, parter si mansarda, cu o suprafata totala de 950 mp. Camerele, 20 la numar, si holurile sunt foarte spatioase cu finisaje pretioase. Casa este complet renovata.

Proprietarii scad chiar si un milion din pretul casei, numai sa o vanda

De altfel, proprietarii tin mortis sa vanda proprietatile, chiar daca inseamna sa lase din pretul cerut foarte mult. O vila cu 15 camere din zona Rosetti, construita in 1895, a fost scoasa la vanzare initial cu 2.7 milioane de euro, dar a scazut pretul cu un milion. Imobilul de patrimoniu a fost construit de mesteri italieni intre anii 1890-1910, este nedemolabil, cu toata tamplaria originala, iar dotarile (originale) includ: luminator, geamuri jivrate, vitraliile originale, sobe Meissen, semineu piesa de patrimoniu.

Casa din Cotroceni are un pret de 2,4 milioane de euro

In Cotroceni gasim o casa noua, construita in 2009, care este scoasa la vanzare cu 2.4 milioane de euro. Vila este mobilata si utilata complet si beneficiaza de o multitudine de facilitati cum ar fi: parcare subterana, sistem de parcare cu lift. Fiecare nivel beneficiaza de terase, iar accesul se face e o scara interioara sau cu lift. Incalzirea vilei este realizata cu 2 centrale Viessman in condensatie si sistem de incalzire cu radiatoare, incalzire prin pardoseala si ventiloconvectori pentru a evita aburirea geamurilor. (Sursa foto magazinuldecase.ro, cbimobiliare.ro, imobiliare.ro, perfectcasa.ro)