Test de logică pentru genii | Care dintre acești pușcăriași pregătește o evadare? Atenție la toate detaliile!

Publicat: 28/11/2024 | 17:16

Dragă cititorule, CANCAN.RO ți-a pregătit un test de logică pentru genii. Trebuie să analizezi foarte bine fiecare detaliu din imagine, astfel încât să descoperi care dintre acești deținuți pregătește o evadare. Spor la treabă! Dacă nu reușești să rezolvi provocarea de astăzi, noi te vom ajuta, iar răspunsul îl găsești mai jos, în articol. 

Testele de logică reprezintă o modalitate inedită pentru testarea nivelului IQ al oamenilor. Cei care își doresc să se deconecteze de la rutina zilnic – chiar și pentru câteva minute – sau își doresc să folosești un ”instrument” potrivit prin care îți poți măsura inteligența, provocarea de astăzi este tot ceea ce ai nevoie. Rezolvă și: Test IQ cu chibrituri | Pentru a corecta 18 + 0 = 15, mutați un singur băț

Testele de acest tip nu au ca scop să evalueze toate abilitățile intelectuale ale unei persoane, însă sunt foarte utile în măsurarea agilității mentale. Prin practicare și repetare, veți dezvolta această abilitate și veți observa îmbunătățiri în performanță. Chiar dacă unele teste pot părea grele la început, cu cât vă veți familiariza mai mult cu exercițiile, cu atât veți avea o performanță mai bună.

Test de logică pentru genii: Care dintre acești pușcăriași pregătește o evadare? Atenție la toate detaliile!

În imaginea de mai sus, apar 4 deținuți care desfășoară o activitate recreativă și sunt supravegheați de un paznic al închisorii. Provocarea de astăzi constă în identificarea posibilului pușcăriaș care pregătește o evadare.

REZOLVARE: Pușcăriașul din stânga pictează cu vopsea verde, ceea ce înseamnă că ar putea să o folosească pentru a-și vopsi hainele și a se deghiza în paznic. Așa cum se observă, paznicul care îi supraveghează pe deținuți este îmbrăcat într-o uniformă verde.

Ce înseamnă nivelul IQ al unei persoane

IQ-ul (acronimul expresiei „intelligence quotient”) reprezintă un concept derivat din testele standardizate prin care se măsoară gradul de inteligență al unui individ. IQ-ul mediu este de 100. Cel mai mare coeficient de inteligență a depășit pragul de 240. Primele teste psihometrice au apărut la începutul secolului al XX-lea, iar cel care le-a pus la punct a fost Alfred Binet. Un astfel de test de inteligență poate fi regăsit pe site-uri de specialitate. Psihologii sunt printre specialiștii care utilizează astfel de teste.