Tenorul Vlad Miriță deține o fermă la Târgoviște, unde a investit în ultimii 14 ani. Artistul le oferă clienților săi numeroase produse care au devenit foarte apreciate. În această perioadă, a început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Deja are o listă lungă de comenzi, deși prețurile sunt mult mai mari decât în magazine. Află, în articol, cu cât vinde un porc de Crăciun.
Vlad Miriță a explicat că produsele de la ferma lui sunt unele Premium. Din acest motiv, prețurile sunt mult mai mari decât în magazine. Tenorul a susținut că, în comparație cu industria, se concentrează pe calitate, nu pe cantitate.
„Noi facem produse Premium, iar felul în care creștem păsările și porcii este total invers față de cum procedează industria. Prin urmare, și prețurile sunt pe măsură, noi ne adresăm unui public care e dispus să plătească un produs de foarte bună calitate, nu să îl sature de la ora 12.00 la 17.00, ci să îl hrănească, cu adevărat, să îi ofere organismului sănătate, să îi întărească sistemul imunitar.
Noi nu ne comparăm cu industria, suntem diametral opus. Scopul industriei e să producă mult și ieftin, al nostru este să producem calitativ, dar și să avem un profil, pe care să-l putem încasa și, mai apoi, reinvesti, ca acest mic business să fie sustenabil”, a declarat Miriță pentru Click!.
Citește și: Tichete sociale de Crăciun 2024. Câți bani vor primi românii pentru masa de sărbători, de fapt
În ultimii 14 ani, Vlad Miriță a investit în ferma lui de la Târgoviște. Astfel, acum a ajuns să se laude cu numeroase produse Premium. Tenorul a început deja să se pregătească pentru Crăciun, având o listă lungă de comenzi.
Artistul a dezvăluit și prețurile produselor sale care sunt mai mari decât în magazine. Persoanele interesate trebuie să știe că pot achiziționa de la ferma lui Vlad Miriță atât un grăsun întreg, cât și diferite preparate tradiționale specifice sărbătorilor de iarnă.
„Avem cârnați afumați, la prețul de 118 lei kg, jumări, la 84 de lei kg, slănină afumată, la 79 de lei kg, leberwurst, la 114 lei kg, șorici- la 140 lei kilogramul, dar se vând și la 200 de grame sau în ce cantitate dorește fiecare. Leberwurst conține ingrediente selecte, cu carne și ficat de porc 25%, cu șorici, slănină, sare, apă și e condimentat natural cu nucșoară, sare, piper și ceapă prăjită! Un porc întreg, de 120 kg, costă 6.280 de lei, iar un porc de 40 kg costă 2.240 de lei. Carnea de porc costă în jur de 50 de lei kilogramul. Am deja comenzi, pentru Crăciun, de 50 de grăsunei.”, a spus Vlad Miriță.
Cei care nu consumă carne de porc au numeroase variante de produse din carne de pasăre. Iată prețurile pentru acestea!