Digitalizarea și tehnologizarea sunt două procese care s-au strecurat încet și sigur în viețile noastre. În acest sens, având în vedere circumstanțele, a fost creată, ulterior, și o simulare a „omului din viitor”. Așa a luat naștere „Mindy”, un caracter 3D prin care se dorește o ilustrare a corpului uman. „Omul din viitor” ar putea arăta „diform”.
„Omul din viitor” ar putea arăta destul de diferit față de „normalitatea” pe care o cunoaștem cu toții. Maple Holistics, o companie care produce articole de îngrijire corporală, a creat un personaj căruia i-a atribuit numele de „Mindy”. Este un caracter 3D care ilustrează cum ar putea arăta corpul uman în anul 2100, în urma utilizării tot mai dese a tehnologiei.
Pentru că trăim într-o eră a digitalizării și a tehnologizării, gadgeturile au devenit, în acest mod, o necesitate. Unii dintre specialiști susțin că oamenii sunt mai „prieteni” cu dispozitivele, decât cu alți oameni. Acest lucru, însă, ar putea să aibă un impact mare asupra modului în care arată corpul uman.
Având în vedere cele expuse anterior, există posibilitatea ca trupul să ajungă „diform”, precum în imaginea de mai sus. Oamenii ar putea să ajungă să aibă o a doua pleoapă (sub forma unei apărări împotriva luminii albastre), mâini tip „clește” și un creier mai mic (din cauza undelor de radiofrecvență, craniul ar putea să devină mai gros).
„Petrecerea orelor uitându-te în jos la telefon îți încordează gâtul și îți dezechilibrează coloana vertebrală. În consecință, mușchii din zona gâtului trebuie să depună un efort suplimentar pentru a-ți susține capul. A sta în fața calculatorului la birou ore în șir înseamnă, de asemenea, că trunchiul tău este tras în fața șoldurilor, în loc să fie așezat drept și aliniat”, a spus Caleb Backe, expert în sănătate la Maple Holistics, într-o declarație de la TollFreeForwarding.
„Felul în care ne ținem telefoanele poate cauza tensiune în anumite puncte de contact – cauzând «mâinile clește» și «cotul de 90 de grade», cunoscut și sub numele de sindromul tunelului cubital”, spune Dr. Nikola Djordjevic.
De asemenea, mai există o îngrijorare, și anume faptul că oamenii ar putea să se confrunte mai des cu episoade depresive și de anxietate, arată Adevarul.ro.
Sursă foto: Pixabay, captură video YouTube