Tatăl ei este multimilionar şi cel mai mare fermier al României… Am găsit-o pe ”Prinţesa vinurilor”!
„Prinţesa vinurilor” a moştenit de mică „microbul” afacerilor de la tatăl ei. Încă din liceu s-a axat pe marketing, iar apoi şi-a continuat studiile atât la ASE, cât şi în străinătate, în cadrul Universităţii Aveiro, din Portugalia. S-a implicat tot mai mult în afacerile familiei, a muncit cot la cot cu tatăl ei, fiind o prezenţă extrem de discretă, în comparaţie cu multe moştenitoare de imperii financiare de la noi. Cu timpul, eforturile ei au dat roade, fiind numită director de marketing al cramei care aduce o contribuţie anuală însemnată la averea familiei, care tot creşte. (CITEŞTE ŞI: Fiica milionarului e cea mai ”prăjită” româncă. N-ai cum să nu ţi-o aminteşti pe ”Prinţesa îngheţatei”! Uite-o cum arată azi)
Nici în viaţa personală nu o duce deloc rău, fiindcă tânăra Crina Duluţe Florea şi-a găsit alesul inimii, în persoana lui Rareş Florea, care a fost recrutat în funcţia de director comercial al unei importante multinaţionale, pentru Europa Centrală şi de Est. Din noua poziţie, Florea răspunde de veniturile şi execuţia stategiei de vânzări şi marketing a companiei în ţări precum Polonia, Austria, Cehia, Bulgaria, Turcia, Grecia, Slovenia. Înainte de a fi recrutat de actualul angajator, în iunie 2015, Rareş Florea a fost online sales manager pentru un alt nume greu din topul companiilor multinaţionale! (CITEŞTE ŞI: IMAGINI EXCLUSIVE. Are declaraţia de avere goală, dar pare prosperă tare! Ea este ”cheia” combinaţiilor din Bucureşti şi cea mai fentoasă consilieră de la Primăria Capitalei: poartă Chanel de 4.000 € pe braţ şi…)
Cum a reuşit Constantin Duluţe să devină multimilionar şi cel mai mare fermier al României
De-a lungul timpului, o lecţie foarte importantă pe care a învăţat-o Constantin Duluţe a fost să nu se apuce de un business până nu stăpâneşte acel domeniu. Aşa a fost şi cu afacerea cu vin, a cărei coordonare i-a predat-o chiar fiicei sale: ”Nici o afacere pe care am făcut-o, nici o afacere nu am început-o până când nu am înţeles-o eu şi până când nu am parcurs etapele, nu am dat-o altcuiva să o conducă mai departe. Aşa şi în agricultură: am fost primul care am stat acolo când am plantat prima viţă, am stabili cu specialiştii cum şi când trebuie făcut, am avut consultanţi, în prima fază, din Germania.
Vreau să spun că nu întotdeauna consultanţii din afară au cele mai bune idei pentru România, dar, din discuţii cu ei, găsim lucruri foarte bune, dar nu le urmăm 100% şi nu orbeşte. Eu sunt de principiul că şi noi avem şi multe lucruri bune la care nu trebuie să renunţăm, avem tradiţia noastră în producerea vinului, trebuie să ţinem la ce a fost bun şi să îmbunătăţim”, declara Duluţe într-un interviu. În urmă cu doi ani, averea multimilionarului brăilean era estimată undeva la 42 – 44 milioane de euro, dovadă că tactica lui funcţionează de minune! (Citeşte doar pe CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Prinţesa milionară dispărută anul trecut a fost găsită cerşind în Italia!)
„Noi, cei care producem vin în România, înainte de a face viticultură şi vin, trebuia să învăţăm să vindem. Nu întotdeauna asocierea unui vin cu preţul reprezintă o realitate. Noi am venit pe ideea de a face un vin bun la un preţ accesibil şi toţi producătorii ar trebui să înţelegem că, în primul rând, trebuie să promovăm vinul, acest produs să fie consumat de o masă cât mai mare de persoane. Dacă producem doar vinuri la un preţ ridicat, numărul celor care vor consuma acest vin va fi limitat şi noi nu vom putea niciodată să creştem numărul celor care consumă vinuri bune”, este logica după care este ghidată afacerea cu vinuri a familiei Duluţe. (VEZI ŞI: Au divorţat din cauza lui, iar acum… Cum s-a răzbunat moştenitoarea ”Regelui vagoanelor” pe tatăl copiilor ei)
Este, probabil, business-ul de suflet al lui Duluţe, iar când a fost vorba să caute pe cineva care să promoveze imaginea corectă a vinurilor moldoveneşti, cea pe care a găsit-o potrivită pentru această sarcină a fost doar fiica sa, Crina.