Alte retete pe www.adihadean.ro In copilarie eram mare fan al supelor. Favoritele mele erau supica galbena si supica rosie, acestea fiind singurele criterii dupa care le deosebeam. Azi aveti ocazia sa vedeti o versiune a supicii rosii (nu e tocmai cum facea bunica): Am pus la fiert trei-patru rosii, o ceapa, un catel de usturoi, un morcov, cateva frunze de patrunjel, o ramurica de tarhon si o frunza de leustean. In doi litri de apa. Cu putina sare si putin ulei de masline. Dupa ce au fiert rosiile am luat oala de pe foc si m-am jucat putin cu blenderul in supa. Transform zeama, rosiile si celelalte ingrediente intr-o spuma fina. Am pus oala inapoi pe foc si am aruncat in ea o mana de orez fiert. Am lasat sa dea un clocot si am stins focul. Am prajit trei felii de paine, am ras putin parmezan. Am lasat painea sa pluteasca in bolisor, ba am mai si acoperit-o cu parmezan ras.