Cluburile de fițe de pe litoralul românesc s-au pregătit ca la carte pentru a întâmpina turiștii puși pe distracție. În astfel de locații, prețurile nu sunt deloc mici. Așadar, cei care merg acolo au conturile pline și nu se uită câți bani scot din buzunar. Fără număr pentru o petrecere de top! De generozitatea clienților profită, în special, ospătarii. Aceștia ajung să plece acasă și cu mii de euro, obținuți doar din bacșiș.
Doar la Breeze Mamaia, unul dintre cluburile de top de la malul mării, sunt așteptați 2.000 de oameni în această seară. Așadar, munca unui ospătar la un astfel de nivel nu este deloc ușoară, dar merită, dacă iei în considerare câștigurile. Aproximativ 40 de oameni sunt pregătiți să servească clienții clubului exclusivist în seara de 1 Mai.
Citește și: SPEAK PETRECE DE 1 MAI LA NUBA FĂRĂ CODIN MATICIUC. ACTORUL, DAT DISPĂRUT: ”S-A POCĂIT!”
Pregătirile sunt in toi la Breeze Mamaia, unul dintre cluburile exclusiviste de pe litoral. Cosmin Dire, unul dintre ospătarii locației, a stat de vorbă cu echipa CANCAN.RO și a dezvăluit cât scoate bacșiș într-o singură vară. Suma este de ordinul miilor de euro.
„Eu sunt din Piatra Neamț. Ne motivează tips-ul, în primul rând. Fac între 7.000 și 12.000 pe vară. Pe mine mă motivează și distracția. În timp ce muncesc, mă și distrez. (…) Trebuie să ai și talent, să știi ce îi recomanzi clientului, să îl simți. (…)
Vin la 10 dimineața, deschid restaurantul cu 2-3 dintre colegii mei. După care, la ora 16:00, plecăm la o pauză până la ora 21:00. Atunci revenim la serviciu, iar la ora 22:00 începe clubul. Vin clienții, bem și noi o cafeluță și dăm startul.”, a povestit ospătarul pentru CANCAN.RO.
Ospătarii se pregătesc din greu pentru a servii clienții care sunt dispuși să scoată zeci de mii de euro din buzunar într-o singură seară. La Breeze Mamaia, cea mai mare notă de plată a fost vara trecută – 68.000 de lei. Cei care vor să se facă remarcați și să arate că banii nu sunt o problemă pentru ei comandă șampanii fără număr. Bineînțeles, sunt și serviți pe măsură, cu artificii și muzică de show.
„Oamenii încep cu un vin, după care o dau pe șampanie, să fie show până dimineața. La o tură de șampanie comandată, dacă se comandă 10 sau 20, se pune melodia preferată a clientului și se vine cu artificii la masă. Adică, se vede masa cu valoare. Cea mea mai notă de plată a fost vara trecută, de 68.000 de lei la o singură masă. S-au comandat vreo 30 de șampanii, Tquilla, sticle de vin, shot-uri.”, a mai spus Cosmin Dire.
În seara de 1 Mai, atmosfera va fi întreținută de Taraful Rutenilor la Breeze Mamaia. O atmosferă incendiară se anunță și în data de 3 mai, atunci când este așteptat să urce pe scenă nimeni altul decât Louis Gabriel.
Citește și: MIAMI ANILOR ’80 LA NUBA! DECOR FABULOS LA UNUL DINTRE CLUBURILE DE TOP DIN MAMAIA