Stoichita ii duce pe stelisti sa petreaca la Contesa
TACTICA. Lippi incearca sa-si apropie jucatorii, care il regreta inca pe Cristiano Bergodi FAMILIE. De la stanga la dreapta: Stelea, Filipescu, Lacatus, muzicantul Dorel Tanase, Tibi Csick, Tica Danilescu, Toni Dobos, Stoichita (mascat) si Didi Prodan. Jos, in genunchi, Costel Galca HOPA-HOPA. Mihai Stoichita nu se dadea in laturi de la hore, atmosfera fiind una incendiara, cu Toni Dobos la microfon Sorin Chiriac Proaspat instalat antrenor al Stelei, Lippi planuieste sa-si duca elevii la restaurantul in care chefuia pe vremuri alaturi de Lacatus, Prodan sau Dobos. Instalat in miez de noapte ca antrenor in Ghencea, cu doar doua zile inaintea partidei cu Pandurii, Mihai Stoichita a avut o gramada de probleme pe cap. El a trebut sa se acomodeze cu situatia actuala de la club, sa-si cunoasca elevii cat mai bine si sa incerce sa si-i apropie. In ciuda programului infernal, incurajat si de prima victorie sub mandatul sau, Lippi a avut timp sa se gandeasca si unde ar putea celebra un succes mai important al Stelei in Europa League. Tehnicianul nu a uitat chefurile de pomina de la mijlocul anilor 90, tinute la restaurantul Contesa, din zona Tineretului, dupa fiecare victorie de rasunet din Liga Campionilor. Pe atunci Stoichita era sufletul petrecerilor, aresta microfonul de la solistul Dorel Tanase si ii incanta pe jucatori cu piese spaniole si italiene. Este de asteptat ca el sa reinnoade aceasta traditie data uitarii in Ghencea, fiind inca foarte bun prieten cu patronul localului, Daniel Scutelnicu, ramas proprietar si astazi.