Juratul de la "Arena leilor", DRAGOȘ ANASTASIU, despre cum să obții 1.000.000 €
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Știai că majoritatea incendiilor de locuințe sunt cauzate de coșurile de fum improvizate? Iată cum se alege un coș de fum!

Știai că majoritatea incendiilor de locuințe sunt cauzate de coșurile de fum improvizate? Iată cum se alege un coș de fum!

De: Luciana Polite 30/08/2022 | 16:04
Știai că majoritatea incendiilor de locuințe sunt cauzate de coșurile de fum improvizate? Iată cum se alege un coș de fum!

Indiferent că ne încălzim cu o sobă, o centrală pe lemne, un șemineu sau cu ajutorul oricarei alte surse de încălzire ce necesită o formă de evacuare a noxelor, cea mai sigură cale de a te ține departe de pericole, o reprezintă alegerea unui coș de fum profesional. Acesta trebuie să fie obligatoriu confecționat din materiale de calitate superioară și montat de către profesioniști, pentru a te asigura de garanția unei lucrări bine făcute!

Meșterii sibieni cu peste 20 de ani de activitate în comercializarea de șeminee, sobe premium si alte tipuri de focare montate în încăperi tratate cu solutie antimucegai profesionala, îți pun la dispoziție și o gamă completă de coșuri de fum profesionale: ceramice, din cărămidă sau inox, izolate cu șamotă pentru durabilitate, rezistență și siguranță – soluții perfecte pentru funcționarea în parametri maximi a șemineului tău pe lemne, sobei sau centralei pe peleți.

În primul rând trebuie să fi conștient că un coș de fum profesional pentru casă, montat corespunzător de către o echipă cu experiență, nu te ține departe doar de pericolele incendiilor accidentale, dar te și ajută la creșterea eficienței sistemului de încălzire, arzând și mai puține lemne, datorită evacuării corespunzătoare a fumului și gazelor de evacuare.

Oferta meșterilor din Sibiu cuprinde diferite modele de coșuri de fum care variază ca preț în funcție de tipul materialului din care sunt confecționate (ceramic sau inox), dar și de accesorii, servicii de montaj profesional sau curățare, totul pentru o evacuare în perfectă siguranță.

Coșurile de fum ceramice – Cele mai apreciate tipuri de hornuri pentru locuințe, modelele ceramice sunt formate dintr-un canal (tub) ceramic, învelite în mantale de beton, ceea ce conferă siguranță, durabilitate și rezistență mecanică și termică în timp, ideale pentru evacuarea în siguranță a gazelor și fumului rezultate în urma arderii. De aceea, acest tip de coș de fum de calitate nemțească vine și cu o garanție de 30 de ani de la producător.

Hornul din inox – Acest tip preium de sistem de evacuare este mai ușor de transportat, de manipulat și mai rapid de montat, fie că este la exterior sau interior. Potrivit pentru orice tip de focar de șemineu sau sobă, acesta este construit dintr-un material ușor cu secțiune circulară, design modern și o tehnică specială de evacuare. Hornurile din inox sunt suficient de performante cât să ofere randament și siguranță superioară, la un preț excelent în comparație cu beneficiile pe termen lung.

Accesorii coșuri de fum – Odată ce coșul de fum profesionist este achiziționat, meșterului nu îi mai rămâne decât să se aprovizioneze cu accesoriile potrivite pentru construcția hornului și să înceapă montajul propriu-zis. De aceea, ai la dispoziție o gamă completă de accesorii pentru racordarea surselor termice la coșul de fum, cuprinzând: pălării și terminale canal, racorduri simple ceramice, din inox sau izolate, etanșări de exterior, regulatoare și ventilatoare speciale, alături de multe alte accesorii utile construcției unui coș de fum trainic.

Servicii montaj coșuri de fum – Clienții au oportunitatea să-și monteze soluția de evacuare cu ajutorul unei echipe de meșteri adevărați, care se vor ocupa de întregul proiect, de la “A la Z”. Așadar, vei beneficia la cerere de montaj, alături de punerea la dispoziție a produselor de calitate, servicii de proiectare, consultanță și discuții la fața locului, precum și de montajul și punerea corespunzătoare în funcțiune, a coșului de fum. Echipa de meșteri sibieni este alcătuită din personal calificat în domeniul termic, cu experiența îndelungată și training de specialitate.

Servicii curățare hornuri – Pentru ca un produs să funcționeze la parametri optimi și pentru cât mai mult timp, adică să ofere performanță și durabilitate, este necesară o întreținere adecvată, efectuată de personal calificat. Asta înseamnă că, la un coș de fum este absolut necesară intervenția periodică a unui coșar autorizat, pentru curățarea canalului de evacuare de cel puțin două ori pe an, pentru a te asigura că totul merge perfect.

Căldura este o necesitate în orice cămin! De aceea, din magazinul on-line al meșterilor sibieni poți comanda dintr-o gamă variată, pornind de la brichete gratar și până la șeminee pe lemne, șeminee pe gaz sau peleți, termoșeminee de tip centrală, sobe sau șeminee electrice de apartament – totul pentru momente confortabile și mai ales în siguranță, alături de familie, prieteni sau persoana iubită!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă citeste mai mult
Parteneri
Cum arată Brigitte Pastramă după ce a dispărut din showbiz. Nu o recunoaște nimeni: și-a topit acidul din buze și nu mai are extensii
Cum arată Brigitte Pastramă după ce a dispărut din showbiz. Nu o recunoaște nimeni: și-a...
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului
Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului
Cum arată și cu ce se ocupă fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță. Câți copii are cu femeia de care s-a îndrăgostit înainte să o cunoască pe Monica Bârlădeanu
Cum arată și cu ce se ocupă fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță. Câți copii...
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul,...
Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”
Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este...
Masacrul cu sute de morți care a ieșit la iveală după două luni. „Au ucis oameni întreaga zi”
Masacrul cu sute de morți care a ieșit la iveală după două luni. „Au ucis...
VIDEO Umilință pentru armata lui Putin. Cea mai modernă dronă a Moscovei a fost doborâtă și este în mâinile ucrainenilor (presă)
VIDEO Umilință pentru armata lui Putin. Cea mai modernă dronă a Moscovei a fost doborâtă...
Cât ulei trebuie să consume o mașină?
Cât ulei trebuie să consume o mașină?
Primele imagini de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cine au fost vedetele invitate la marele eveniment | VIDEO
Primele imagini de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cine au fost vedetele invitate...
"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de...
Oana Roman nu înțelege persoanele care sunt invidioase pe cele înstărite:
Oana Roman nu înțelege persoanele care sunt invidioase pe cele înstărite: "Îi vedem pe alții...
Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din
Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au...
A murit strivit între fiare, la 11 ani, după ce a mers cu tatăl său să-i arate cum conduce TIR-ul. Filmul accidentului cumplit de pe Autostrada Soarelui
A murit strivit între fiare, la 11 ani, după ce a mers cu tatăl său să-i...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnișoară, sunteți prima femeie pe care o iubesc!
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnișoară, sunteți prima femeie pe care o iubesc!
Noua actualizare Samsung blochează telefoanele Galaxy. Modele vizate
Noua actualizare Samsung blochează telefoanele Galaxy. Modele vizate
PISICA supraviețuitoare de pe Titanic! „Am văzut-o cum își SALVA puii...
PISICA supraviețuitoare de pe Titanic! „Am văzut-o cum își SALVA puii...
Ce nu s-a văzut la nunta Lorei cu Ionuț Ghenu! Detaliile care stârnit un val de reacții pe Internet: „Am plâns, dar...”
Ce nu s-a văzut la nunta Lorei cu Ionuț Ghenu! Detaliile care stârnit un val...
Un bărbat a decis să își filmeze soția, ca să vadă ce face pe ascuns în garaj. Femeia a fost arestată după ce soțul ei a spionat-o
Un bărbat a decis să își filmeze soția, ca să vadă ce face pe ascuns...
Brandul prezent în viața românilor pe timpul comunismului reînvie: ”Spune o poveste memorabilă a unei tradiții românești”
Brandul prezent în viața românilor pe timpul comunismului reînvie: ”Spune o poveste memorabilă a unei...
Se plătesc 650 de lei/zi. Banii sunt virați direct pe card. Românii vor primi și bonus
Se plătesc 650 de lei/zi. Banii sunt virați direct pe card. Românii vor primi și...
Ea e Cristina, fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță. A lăsat-o și s-a cuplat cu Monica Bîrlădeanu. Au fost împreună 20 de ani
Ea e Cristina, fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță. A lăsat-o și s-a cuplat cu...
Competiția ce provoacă liceenii din București să dezvolte jocuri video
Competiția ce provoacă liceenii din București să dezvolte jocuri video
„Declaraţia îndrăzneaţă” a Prinţesei Kate la revenirea sa în viaţa publică
„Declaraţia îndrăzneaţă” a Prinţesei Kate la revenirea sa în viaţa publică
TAXA de care nimeni nu scapă. Statul o mărește garantat în 2025: Sacrificii din partea tuturor
TAXA de care nimeni nu scapă. Statul o mărește garantat în 2025: Sacrificii din partea...
Ultima decizie a lui Ceaușescu. Dictatorul, debusolat total
Ultima decizie a lui Ceaușescu. Dictatorul, debusolat total
Este oficial. Digi RCS-RDS România a făcut anunțul începutului de octombrie
Este oficial. Digi RCS-RDS România a făcut anunțul începutului de octombrie
Gestul superb făcut de Valentina Pelinel pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Totul a fost făcut public
Gestul superb făcut de Valentina Pelinel pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Totul...
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta...
Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical
Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce...
Cât timp ar trebui să stai la duș, de fapt. Greșeala pe care o fac mulți, de asta apar aceste probleme
Cât timp ar trebui să stai la duș, de fapt. Greșeala pe care o fac...
Meteorologii Accuweather anunță o vreme surprinzătoare de Crăciun și Revelion în București și în celelalte orașe din România. Pe ce dată vin zăpezile în decembrie
Meteorologii Accuweather anunță o vreme surprinzătoare de Crăciun și Revelion în București și în celelalte...
Schimbare radicală de situație. Alexandru Ciucu vrea să se împace cu Alina Sorescu: „Părinții ar trebui să rămână împreună”
Schimbare radicală de situație. Alexandru Ciucu vrea să se împace cu Alina Sorescu: „Părinții ar...
×