Specialitati à la Mitica: ciorba de coada de vitel si friptura de cocos pitic! Seful de la LPF si-a deschis un restaurant de lux la kilometrul 0 al Capitalei

De: Cancan
Publicat: 20/11/2011 | 00:00
PREGATIT. Alaturi de presedintele Ligii, CANCAN de weekend a testat chiar inainte de deschidere mancarurile alese pregatite la restaurantul Bogdani

Inca de la alegerea locului, restaurantul Bogdani s-a incadrat in cele mai inalte standarde. A fost asezat pe spatiul fostului bar regal Maxim, la cativa pasi de Casa Centrala a Armatei. Pe vremuri, locul era frecventat de oamenii de cultura si de bogatasi, iar aici puteau fi ascultati artisti ca Maria Tanase, Ioana Radu sau Gica Petrescu. „600 de metri patrati, la cota 0 a Bucurestiului”, tine sa precizeze Mitica Dragomir despre restaurant. Amenajarea a durat un an, iar localul va dispune de personal suta la suta profesionist.

Bucatarul este adus de la Londra

Dragomir ne indeamna sa vedem bucataria, acolo unde specialistii sunt gata sa pregateasca mancarurile cele mai alese. „Am ospatari profi, iar bucatarii sunt adusi din strainatate. Toti sunt oameni cu mare experienta, care au lucrat pe vase de croaziera. Bucatarul are trei stele Michelin”, explica mandru seful Ligii. Cel la care se refera a fost recomandat de Viorel Paunescu. Omul a gatit multi ani la hotelul Lido, iar in 2001 a plecat la Londra, unde a fost bucatar-sef la un restaurant de lux.Dumitru Dragomir l-a readus in Romania pentru a da savoare mancarurilor de la Bogdani. Prima comanda a fost pregatita special pentru CANCAN de weekend si a fost aleasa dintr-un meniu plin de cele mai tentante mancaruri. Printre acestea se regasesc ciorba de coada de vitel, friptura de cocos pitic si muschiul de vitel la gratar, pregatit intr-un mod unic.

Fructe de mare cu Paunescu la Li