Specialistul CANCAN.ro iti spune ce trebuie sa manaci ca sa ai un ten frumos si sa traiesti mai mult!
Gabrielei Simion i s-a alaturat Specialistul in Nutritie Alexandra Alexandru. Impreuna, cele doua vor incerca sa le arate cursantilor, calea catre o viata sanatoasa.
La Cook it Right, focoasa blonda va prezenta cum se poate prepara mancarea rapid si sanatos si din ingrediente proaspete! Alexandra va arata ce produse sunt sanatoase si cu ce pot fi ele combinate pentru a avea un regim alimentar corect.
Gabriela Simion recomnda uleiul de seminte de struguri
Gabriela este adepta unui stil de viata sanatos, asta pentru ca isi doreste o viata lunga. In plus, concurenta de la MasterChef vrea sa arate bine cat mai mult timp. Viata sanatoasa vine din interiorul organismului nostru si din acest motiv trebuie sa avem grija ce fel de alimente mancam si, mai ales, felul in care le amestecam si le preparam.
Fosta concurenta de la MasterChef recomanda utilizarea uleiul din seminte de struguri. Acest produs are un continut ridicat de acid linoleic, tocoferol si polifenoli.
Este aproape inodor, purtand o aroma foarte subtila de nuca. Proprietatile uleiului de seminte de struguri sunt multiple. Este antioxidant, emolient, nutritiv, hidratant si catifelant. Inlocuiti in timpul gatitului alte tipuri de ulei cu acest ulei si o sa vedeti ca rezultatele sunt benefice, dar mai ales rapide.
Pentru un ten curat folositi fructele de padure
O alta recomandare venita de la Gabriela este legata de utilizarea in salate si deserturi proaspete a fructelor de padure. Acesta au un continut ridicat de antioxidanti, astfel ca Ne ajuta la mentinerea tenului curat si tanar cat mai mult timp.
––––––––––––––––––––––––––––
CITESTE SI:
O concurenta de la MasterChef a lasat totul balta si a fugit la mare! Afla totul despre escapada ei!
––––––––––––––––––––––––––––-
RETETA: Crema de iaurt cu fructe de padure:
Ingrediente pentru doua persoane:
2 iaurturi simple (grecesc), 2 lingurite mac, 2 lingurit, 2 lingurite goji, 200g fructe de padure (proaspete sau congelate), 1 banana, 2 lingurite miere, 30 g fulgi de migdale
Metoda de preparare
Iaurturile se bat cu blenderul – 3 minute impreuna cu mierea si macul. Parte din fructele de padure se pun intr-o tigaie si se preseaza cu o furculita pana devin ca un piure cald, se tin pe foc -10 minute pana se reduce zeama si devine ca un gem.
Se pregatesc pahare de vin in care se pun fructe de padure, un strat de iaurt, un strat de feliute se banana si goji si se continua cu straturi pana se consuma toate ingredientele.
La final se orneaza cu sosul de fructe de padure racit si fulgii de migdale coapte.