Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de protecție împotriva prezentatorului de la Kanal D. Când se judecă solicitarea
Iulia, soția lui Christian Sabbagh, a cerut ordin de protecție împotriva prezentatorului de la Kanal D. Joi, 7 octombrie, jurnalistul trebuie să se preinte în fața judecătorilor. Pentru moment, nu se cunoaște motivul pentru care femeia a făcut acest gest.
Cererea a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 4. Un ordin de protecție se eliberează doar atunci când reclamantul se află într-o stare de pericol.
(NU RATA: SCHIMBARE DE PLANURI! CHRISTIAN SABBAGH NU MAI DEMISIONEAZĂ, RĂMÂNE PREZENTATOR LA ȘTIRILE KANAL D)
Christian Sabbagh a cunoscut-o pe Iulia în perioada în care el era însurat cu Louise, fosta parteneră. Între jurnalist și actuala soție este o diferență de vârstă de 19 ani. S-au căsătorit în 2017, evenimentul fiind departe de ochii curioșilor, anunță spynews.ro.
Potrivit legii, ordinul de protecţie reprezintă hotărârea emisă de instanţa de judecată prin care aceasta dispune, la solicitarea unei persoane a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei, cu caracter provizoriu, una sau mai multe dintre următoarele măsuri – obligaţii sau interdicţii:
a) evacuarea temporară a agresorului din locuinţa familiei, indiferent dacă acesta este titularul dreptului de proprietate;
b) reintegrarea victimei şi, după caz, a copiilor, în locuinţa familiei; Reintegrarea se va face numai după evacuarea agresorului.
c) limitarea dreptului de folosinţă al agresorului numai asupra unei părţi a locuinţei comune atunci când aceasta poate fi astfel partajată încât agresorul să nu vină în contact cu victima;
Soția Christian Sabbagh a cerut ordin de protecție. Ce interdicții are agresorul
d) cazarea/plasarea victimei, cu acordul acesteia, şi, după caz, a copiilor, într-un centru de asistenţă;
e) obligarea agresorului la păstrarea unei distanţe minime determinate faţă de victimă, faţă de membrii familiei acesteia, ori faţă de reşedinţa, locul de muncă sau unitatea de învăţământ a persoanei protejate;
f) interdicţia pentru agresor de a se deplasa în anumite localităţi sau zone determinate pe care persoana protejată le frecventează ori le vizitează periodic;
g) obligarea agresorului de a purta permanent un sistem electronic de supraveghere; Această obligație nu se aplică în prezent.
(VEZI AICI: CHRISTIAN SABBAGH A DEVENIT TATĂ PENTRU A PATRA OARĂ! “UITAȚI-VĂ CUM ARATĂ LA NICI OPT, NOUĂ ORE DE LA NAȘTERE!”)
h) interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima;
i) obligarea agresorului de a preda poliţiei armele deţinute;
j) încredinţarea copiilor minori sau stabilirea reşedinţei acestora. Alin 3 – Prin aceeaşi hotărâre, instanţa poate dispune şi suportarea de către agresor a chiriei şi/sau a întreţinerii pentru locuinţa temporară unde victima, copiii minori sau alţi membri de familie locuiesc ori urmează să locuiască din cauza imposibilităţii de a rămâne în locuinţa familială.