Momente de coșmar pentru Sorana Darclee de la A.S.I.A. Artista este în doliu, după ce mama ei s-a stins din viață. În urmă cu puțin timp, solista a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.
Sorana Darclee este o artistă foarte apreciată de românii de pretutindeni. Solista s-a făcut cunoscută o dată cu lansarea trupei A.S.I.A, proiect din care au făcut parte și colegele sale Anca, Irina și Anemona. După ce s-au bucurat de un adevărat succes în anii 2000, cântărețele au decis să o ia pe drumuri separate.
Cântăreața le-a spus fanilor săi despre cea mai mare pierdere din viața ei. În urmă cu câteva zilei, mama artistei s-a stins din viață.
Mai mult, Sorana Darclee a dezvăluit că, în cursul zilei de marți, 5 martie 2024, și-a condus mama pe ultimul drum. După ceremonia de înmormântare a celei care i-a dat viață, artista a fost nevoită să ajungă la repetiții.
„Ieri mi-am înmormântat mama, iar după am mers la repetiții. Prin artă mi-am găsit întotdeauna vindecare și lumină. Creația este ce ne-a dat Dumnezeu mai frumos, darul suprem prin care să ne hrănim spiritul.”, a fost mesajul transmis de Sorana Darclee, pe pagina sa de Instagram.
Sorana Darclee s-a destăinuit în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, aducând în atenție o tulburare de care mulți tineri suferă. Acum, la 40 de ani, componenta trupei A.S.I.A a aflat că are ADHD. În cadrul emisiunii de la Pro TV, artista a mărturisit, de altfel, că suferă de insomnie cronică încă din perioada copilăriei, de la vârsta de 7 ani.
„E un deficit de atenție. Doctorii le-au zis că am foarte multă energie și eu făceam înot de performanță, și tenis de performanță. Suntem pe foarte repede înainte… Și creierul. Așa funcționăm noi. E în funcție de cât de interesați devenim. În copilărie e mai complicat, pentru că nu reușim să ne gestionăm emoțiile. ADHD-ul e clasat în trei categorii: ADD, care e lipsa de atenție, ADHD, care e cu impulsivitate și agresivitate, iar a treia categorie le are pe amândouă. Există și o componentă genetică. Trebuie mers și testat, pentru că ADHD-ul poate să vină și cu alte situații, cum ar fi tulburarea obsesiv-compulsivă. Poate să vină cu autism, mai mult sau mai puțin. Dacă sesizezi copilul că e marginalizat la școală sau la grădiniță, ar fi bine și tu ca părinte să mergi să te testezi”, a mărturisit Sorana.