Gabriel Dorobanţu, o poveste trăită în consens cu melodia "Mi-e dragă viaţa"
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Soacra tinerei ucise în Olanda uluiește: Ana Maria ar fi avut amant, care nu știa că e căsătorită! ”Mi-a spus că are o relație cu ea!”

Soacra tinerei ucise în Olanda uluiește: Ana Maria ar fi avut amant, care nu știa că e căsătorită! ”Mi-a spus că are o relație cu ea!”

De: Claudia Voicu 30/09/2024 | 23:40

Soacra Anei Maria, soția lui Gabriel Vasiliu, a ajuns la cuțite cu sora femeii ucise în Olanda. Acuzațiile curg de ambele părți, iar noi detalii surprinzătoare din viața tinerei ies la iveală. Ana Maria ar fi avut o relație extraconjugală cu un cetățean străin. Bărbatul nu știa că ea era căsătorită, iar când i-a trecut pe la urechi această informație a vrut s-o verifice. Așa a ajuns să o contacteze pe soacra Anei Maria, căreia i-a spus că se iubește cu nora ei. CANCAN.RO are detalii despre povestea amantului secret, dar și despre datoriile pe care Gabriel le are de plătit, după moartea soției sale.

Ana Maria și Gabriel Vasiliu, finalist la emisiunea ”Puterea dragostei”, erau căsătoriți civil de patru ani. Anul acesta, în septembrie, ar fi trebuit să ajungă și în fața altarului, dar destinul dramatic al femeii ucise în Olanda le-a spulberat planurile. La aproximativ o săptămână de când Ana Maria a fost condusă pe ultimul drum, noi detalii surprinzătoare încep să iasă la iveală. Soacra tinerei a povestit, pentru CANCAN.RO, cum a aflat despre faptul că Ana Maria avea o relație secretă cu un cetățean străin. Tincuța Vasiliu a fost contactată de un bărbat care i-a mărturisit că are o relație cu Ana Maria.

”Am descoperit ceva și nu mi-a convenit, ca orice mamă. Mi-a scris chiar persoana respectivă. Era un personaj care avea la profil poza ei. Este un tip pe care nu îl cunosc, este străin. Mi-a spus că are o relație cu ea și mi-a cerut să îi confirm dacă este nora mea. Am tras-o atunci la răspundere, am întrebat-o dacă este adevărat și nu mi-a spus nici da, nici nu, a lăsat capul în jos, rușinată. Mi-a zis să blochez persoana respectivă și acolo am terminat. Nu am continuat, ca să nu se supere Gabi. I-am zis că va rămâne totul între noi, în familia noastră”, a povestit, pentru CANCAN.RO, Tincuța Vasiliu.

Femeie spune că, deși se înțelegea foarte bine cu nora ei și aveau o relație apropiată, a descoperit că aceasta i-a ascuns multe lucruri.

”Nu te omoară nimeni degeaba”

De pildă, Tincuța Vasiliu nu știa că Ana Maria este plecată în Olanda, ci credea că este în Elveția, unde administrează un restaurant. A aflat întâmplător unde locuia, de fapt, nora ei, când fiul ei, în libertate la acea vreme, a plecat să-și viziteze soția. Ulterior, a auzit că Ana Maria ar fi obișnuit să meargă regulat în Olanda încă din perioada în care nu forma un cuplu cu Gabriel.

”Eu am divinizat-o pe fata asta. O imploram să vină acasă, să se liniștească, că Gabi nu are nevoie de noi, are nevoie doar de ea. Dacă ați ști cât bine i-am vrut eu acestui copil, să o aduc pe calea cea bună! Știam că era urmărită de cineva, dar nu știam că ia bani sau ceva. De noi a ascuns multe, de rușine. Nu te omoară nimeni degeaba. Ea era de mult în Olanda, nu de acum, de când cu Gabi. Eu nu o cunosc decât de 4 ani, nu știu ce a fost cu viața ei, ce a făcut și ce nu a făcut. Nu mi-a dat niciodată motive să cred că nu-mi iubește copilul sau nu mi-l respectă”, a mai spus soacra Anei Maria.

CITEȘTE ȘI: Prima reacție a surorii femeii ucise în Olanda! O pulverizează pe soacra Anei Maria: petrecere la două zile de la înmormântare! ”A blestemat-o să se întoarcă între 4 scânduri!” Cât aur strânsese, de fapt

Soția lui Gabriel, Ana Maria, ar fi avut o relație extraconjugală cu un cetățean străin

”O sărăcie de femeie”

Tincuța Vasiliu a fost deranjată de recentele afirmații ale surorii Anei Maria, care are pretenții la averea acesteia. Larisa a declarat că Tincuța Vasiliu ar fi făcut chef la două zile după înmormântarea nurorii ei. Aceasta a mai spus că soacra a blestemat-o pe tânără să se întoarcă acasă între patru scânduri și nu ar fi venit nici măcar cu o lumânare la cimitir.

”Cum aș fi putut să vin fără flori, de ce nu se uită că am scris socrii pe coșul ăla mare cu trandafiri și crini albi? Să îi fie rușine! Dumnezeu să vadă toate răutățile pe care le face ea! Am chemat fanfara de bine ce mi-a părut, ce aberații! Eu nu am băgat nimic în gură de două săptămâni. O sărăcie de femeie, în loc să se ducă să învețe carte, că sunt niște analfabete, așa au fost toate, nu își văd de treaba lor”, a mai adăugat Tincuța Vasiliu, care spune că ea și soțul ei plătesc datoriile pe care Gabriel le are după moartea Anei Maria.

CITEȘTE ȘI: Ce mesaj i-a trimis Ana Maria Vasiliu prietenei sale, înainte să fie ucisă. S-a aflat acum, după înmormântare!

Mai exact, acesta ar fi făcut credit la bancă de 20.000 de euro, pentru a cumpăra o mașină, pe care a trecut-o pe numele soției lui. După trei săptămâni de când fostul concurent de la ”Puterea dragostei” a ajuns după gratii, soția lui a vândut mașina.

”Nu a vrut să treacă mașina pe numele nostru”

Familia lui Gabriel nu știe exact unde sunt banii încasați în urma vânzării. Ana Maria le-a spus că i-a pus în contul ei, dar nu sunt siguri de asta. Cert este că acum părinții lui Gabriel au rămas cu ratele pe cap.

”Sora ei și Ana stăteau împreună, cred că făceau aceleași treburi împreună, dar ea nu știa ce probleme avea Gabi cu ea, datoriile care i-au rămas copilului meu de pe urma ei. El a făcut credit la bancă pentru mașina pe care ea a vândut-o. Nu a vrut să treacă mașina pe numele nostru, a trecut-o pe numele ei și nu ne-am opus. Acum, datoriile le plătesc eu și cu taică-su, suntem bolnavi, dar ne place să dormim cu capul pe pernă liniștiți. Noi plătim câte 4.000 de lei pe lună din salariul meu și din pensia soțului meu”, a mai dezvăluit, pentru CANCAN.RO, Tincuța Vasiliu.

Soții Vasiliu și fiul lor au angajat deja un avocat care să se ocupe de situația bunurilor pe care le-a avut Ana Maria, inclusiv a banilor din cont.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Data la care vor fi virate pensiile pe card în luna octombrie 2024
Data la care vor fi virate pensiile pe card în luna octombrie 2024
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia Pârva
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în...
„Oprim discuția aici!” Anca Serea i-a interzis lui Adi Sînă să vorbească despre asta public
„Oprim discuția aici!” Anca Serea i-a interzis lui Adi Sînă să vorbească despre asta public
O femeie de 96 de ani, care se deplasează în scaun cu rotile, a recunoscut că a „condus periculos” și a omorât altă femeie de 76 de ani
O femeie de 96 de ani, care se deplasează în scaun cu rotile, a recunoscut...
Legea „Iohannis”, criticată de un fost președinte CCR: „Este în afara regulilor democratice”
Legea „Iohannis”, criticată de un fost președinte CCR: „Este în afara regulilor democratice”
Scenariu incredibil: Hassan Nasrallah a fost marcat printr-o strângere de mână cu o substanță pentru a fi localizat
Scenariu incredibil: Hassan Nasrallah a fost marcat printr-o strângere de mână cu o substanță pentru...
Duba cu care Dacia ar putea cuceri Europa. Cum arată creația unui român? - GALERIE FOTO
Duba cu care Dacia ar putea cuceri Europa. Cum arată creația unui român? - GALERIE...
Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, implicat într-un grav accident rutier. Edilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale
Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, implicat într-un grav accident rutier. Edilul a fost transportat la...
Româncă de 42 de ani ucisă
Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia...
Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”
Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când...
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă...
Cum s-a transformat ciclonul aducător de potop în doar un episod de toamnă cu ploi torențiale
Cum s-a transformat ciclonul aducător de potop în doar un episod de toamnă cu ploi...
BANCUL ZILEI. Bulă, în pat cu fata unui fermier din Vaslui: - Bulă, încetează sau îl chem pe tata!
BANCUL ZILEI. Bulă, în pat cu fata unui fermier din Vaslui: - Bulă, încetează sau...
Două Smart TV-uri accesibile la Auchan. Alegerea potrivită pentru un buget de sub 700 de lei
Două Smart TV-uri accesibile la Auchan. Alegerea potrivită pentru un buget de sub 700 de...
Te iau FIORII! De ce a fost îngropat un bărbat cu pietre pe piept?
Te iau FIORII! De ce a fost îngropat un bărbat cu pietre pe piept?
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au...
Planta care te ajută să elimini mirosul de mucegai din prosoapele de baie. Mulți o au în bucătărie, dar puțini știu cât de folositoare e
Planta care te ajută să elimini mirosul de mucegai din prosoapele de baie. Mulți o...
Calendar Ortodox 1 octombrie 2024. Sărbătoare importantă pentru creștini ortodocși
Calendar Ortodox 1 octombrie 2024. Sărbătoare importantă pentru creștini ortodocși
Anvelopele care devin interzise pe 1 octombrie. Șoferii vor fi sancționați
Anvelopele care devin interzise pe 1 octombrie. Șoferii vor fi sancționați
Andreea Bălan rupe tăcerea, dezvăluirile momentului în showbiz
Andreea Bălan rupe tăcerea, dezvăluirile momentului în showbiz
Age of Mythology Retold Review: slăviți zeii nostalgiei
Age of Mythology Retold Review: slăviți zeii nostalgiei
YouTube blochează accesul la anumite melodii de la Adele, Green Day şi alţii
YouTube blochează accesul la anumite melodii de la Adele, Green Day şi alţii
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia poate șterge Ucraina de pe harta planetei. A semnat azi
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia poate șterge Ucraina de pe harta planetei. A semnat...
Un serial Netflix face furori, la două zile de la lansare. Fanii fac petiții
Un serial Netflix face furori, la două zile de la lansare. Fanii fac petiții
PLANTA miraculoasă pe care românii o văd drept o „buruiană”. Este o adevărată comoară pentru sănătate. Străinii plătesc bani grei să o cumpere
PLANTA miraculoasă pe care românii o văd drept o „buruiană”. Este o adevărată comoară pentru...
Lovitura uriaşă reuşită de Pescobar în Dubai! A fost ajutat de un milionar: Bate tot ce am văzut eu până acum
Lovitura uriaşă reuşită de Pescobar în Dubai! A fost ajutat de un milionar: Bate tot...
Cine a câștigat prima imunitate din Malaezia. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă
Cine a câștigat prima imunitate din Malaezia. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă
„Mama e mereu plecată din țară” Fiul Lui Andrei Aradits, Eric, confesiuni dureroase despre divorțul părinților săi
„Mama e mereu plecată din țară” Fiul Lui Andrei Aradits, Eric, confesiuni dureroase despre divorțul...
Cele patru zodii care au noroc la bani până la jumătatea lui octombrie. Oportunități de neratat pentru acești nativi
Cele patru zodii care au noroc la bani până la jumătatea lui octombrie. Oportunități de...
Ce a găsit o femeie în mașina de spălat. Nu înțelegea de ce hainele sale miros urât
Ce a găsit o femeie în mașina de spălat. Nu înțelegea de ce hainele sale...
Detalii mai puțin știute despre Anca Țurcașiu. Cu ce boală gravă a fost diagnosticată vedeta: „Nu există remediu”
Detalii mai puțin știute despre Anca Țurcașiu. Cu ce boală gravă a fost diagnosticată vedeta:...
×