Smiley are un “viciu blând”, dar cu efecte periculoase. Pavel Bartoș l-a dat de gol în timpul filmărilor pentru Românii au Talent: “De-aia nu-mi iese mie hipnoza cu el” | VIDEO
Smiley are un “viciu blând”, dar cu efecte periculoase… Iar bunul său prieten, Pavel Bartoș, a fost cel care l-a dat de gol chiar în timpul filmărilor pentru “Românii au talent”. Prezentatorul a divulgat informația-bombă despre iubitul Ginei Pistol în momentul în care un concurent și-a prezentat numărul de hipnoză scenică.
Smiley are un “viciu blând”, dar cu efecte delicate în timp
Atenția moderatorilor și a juraților de la “Românii au talent” a fost acaptată cu totul de Nicolae Bănică, un hipnotist de scenă și stradă, hipnoterapeut și trainer în hipnoză. El are 24 de ani și este din București.
“Uită-te în ochii mei, dar nu foarte aprins, că mi-e frică. Zii așa, pe relaxare, să nu pic, Doamne ferește pe sub birou pe aici”, i-a spus Andi Moisescu la scurt timp după ce a pășit în fața lui și a colegilor săi din juriu.
“Hipnoza nu este magie, este doar știință, iar subieții din spatele meu nu sunt vrăjiți sau în altă stare, ci, pur și simplu sunt într-o transă modificată de conștiență, similară somnului, care nu este somn. Vor fi conștienți”, a explicat Nicolae Bănică.
“E nevoie de o pregătire, ceva? Nu știu, habar nu am, subiecții trebuie să fie pregătiți înainte, odihniți, nemâncați, nebăuți ca la analize?”, a mai întrebat Andi Moisescu.
“E indicat ca, înainte de transa hipnotică să nu se consume băuturi energizante, cafele sau lucruri care ar putea să agite”, a răspuns concurentul care este foarte cunoscut în domeniul său. “Deci, la noi nu funcționează”, a spus imediat Andra, iar Alexandra Dinu a reacționat spunând: “Nu, nu”.
Ulterior, Andi Moisescu a afirmat: “Ei trebuie să fie dispuși…”, însă, camera de filmat s-a îndreptat spre Pavel Bartoș care a răbufnit în glumă și a spus: “Aaa, păi, de-aia nu-mi iese mie hipnoza cu Smiley! A băut șase cafele! A băut șase cafele”. Când i-a auzit dezvăluirea, bunul său prieten l-a întrebat retoric: “Cine, mă?”.
Cafea – câteva dintre efectele periculoase
– probleme gastrointestinale: afeaua poate deteriora mucoasa organelor gastrointestinale, cauzând gastrită și ulcer. Consumul de cafea nu este recomandat persoanelor cu gastrită, colită si ulcere;
– tensiunea arterială;
– anemia feriprivă: consumul de cafea poate duce la anemie feripriva. De asemenea, licoarea neagră atât de iubită poate să interfereze cu absorbția de fier;
– probleme gastrointestinale: cafeaua poate deteriora mucoasa organelor gastrointestinale, cauzând gastrită și ulcer. Consumul de cafea nu este recomandat persoanelor cu gastrită, colită si ulcere;
– efecte psihologice si modificari ale somnului: mulți dintre cei care consumă băutura aromată sunt familiarizați cu “dracii de la cafea” (emoțiile, nervozitatea), o stare nervoasă care apare atunci când cineva a consumat prea multa cofeină;
– colesterolul: un studiu din 2007 efectuat de Baylor College of Medicine a indicat că moleculele cafestol și kahweol, ce se regăsesc doar în boabele de cafea, ridică nivelul lipoproteinelor cu densitate mică (LDL) din organismul uman, potrivit umfcv.ro.
Cafea – 5 beneficii
– risc redus de Alzheimer și demență:
– vezica biliara: consumul de cafea cofeinizată a fost corelat cu o incidență mai mică a calculilor biliari și a bolilor vezicii biliare atât la bărbați, cât și la femei în două studii efectuate de Harvard School of Public Health, conform sursei citate mai sus. Un risc diminuat nu a fost observat la cei care beau cafea decafeinizată;
– performanțe cognitive;
– risc redus al bolii Parkinson;
– antidiabetic: consumul licorii magice poate reduce riscul cuiva de diabet zaharat tip 2 cu până la jumătate. În timp ce acest lucru a fost inițial observat la pacienții care au consumat cantități mari (7 cești pe zi), relația a fost mai târziu dovedită a fi liniară.
Vezi și: TOP 5 – Femei celebre cu care s-a iubit Smiley. Care dintre ele l-a făcut bărbat
Sursa foto: captură video Pro Tv