Simona Sensual isi asteapta „Mosul” cu cei mai tunati cozonaci. Uite ce a iesit din mainile ei

De: Cancan
Publicat: 26/12/2014 | 00:08

Regina Cozonacilor, doamna Marilena Adam, a primit-o pe Simona Sensual in laboratorul celei mai dulci cofetarii, unde ne-a demonstrat ca se pricepe de minune la framantat si la manuit facaletul.

Meseria de baza a Simonei Sensual a fost, si ramane un mister! Se crede olimpica intr-ale matematicii, mai cocheteaza si cu designe-ul vestimentar, dar la gatit oricine ar fi crezut ca e dezastru. Ca sa spulbere si acest mit, Sensuala s-a ambitionat sa invete arta framantatului cozonacilor. Si-a acoperit pieptul bine dospit cu un sort si sub atenta supraveghere a doamnei Adam, s-a apucat de treaba.

“In primul rand a plecat gresit din start! Nu are voie cu unghiile facute. O iertam acum. Ii aducem acetona sa i le stergem. Normal e sa n-ai unghiile facute, cand framanti, nu. Le ai si la picioare, ca poate…”
a glumit Marilena Adam.

La spart oua pare sa se priceapa. Insa, separatul albusului de galbenus ii cam inoada mainile.

“Dar nu ne mai oprim din spart oua? 30 de oua! Pentru cati cozonaci? Pentru sase cozonaci.”, a spus regina cozonacilor.

Habotnica din cale-afara, enoriasa Senzuala tine cu sfintenie fiecare post.

“In ultima zi tin post negru… Postul e sanatate, te detoxifici, eu ma simt mult mai bine de cand nu mai mananc carne si lapte si oua, am mai multa energie. In cazul in care esti logodit sau casatorit, am inteles ca poti sa tii post dar nu neaparat si din punctul “acela” de vedere. Eu nu pot sa intru si in zona asta sa fac misto, ca eu tin post.”, a marturisit Simona.

Defapt, trebuie adaugat un praf de sare peste galbenusuri, 300 de grame de zahar, esente, apoi, treptat lapte. Drojdia se amesteca in faina, apoi se toarna peste restul compozitiei. Acum, tot aluatul este pregatit sa se lase framantat de mainile Senzualei care, de curand, se dadea putin “dospita” in zona abdomenului.

“Ai fost gravida… sau ai fost doar putin balonata? Stiam ca esti singura si ma intrebam cum poti sa ramai insarcinata. Draga, sa te linistesc, tin sa te anunt ca sunt intr-o relatie de aproape sase luni, sunt foarte fericita, au existat niste simptome care m-au facut sa cred ca as putea fi insarcinata.”, a marturisit Sensual.

Dupa ce s-a dospit aluatul, Simona a pus mana pe facalet si l-a manuit intr-un stil senzual si emotional. A intins apoi umplutura de cacao peste aluat, l-a rulat, dar la impletit s-a poticnit.

I-a gadilat putin cu pensula inmuiata in galbenus de ou si i-a ornat cu miez de nuca. Cozonacii Senzuali au intrat apoi la “solar”.

“Ce faci, iti faci freze in cuptor? Uita-te la cozonaci sa nu se arda!
Voiam sa nu-mi intre parul in… in cuptor. Se prezinta foarte bine, eu sunt mandra de rezultat.”
, s-a laudat Simona.

Ca printr-o minune, cozonacii Simonei au capatat intr-un final forma si gustul de care si doamna Adam a fost impresionata. Senzuala n-a cazut prada ispitei de a gusta din propria munca dar a imortalizat momentul unic din viata ei de gospodina. Generoasa, regina cozonacilor si-a rasplatit eleva in cel mai dulce stil.

Citeste si:

S-a pus in poala mosului si i-a cerut un copil! Am pus mana pe scrisoarea Simonei Sensual catre Mos Craciun
M.N.
 

This browser does not support the video element.