Simnona Florescu, fosta sotie a lui Ion Dichiseanu, este una dintre persoanele publice care, atunci cand apare in public, starneste reactii de admiratie din partea barbatilor si grimase de invidie din pare femeilor. Frumusetea ei insa are un pret!
De cand se stie, Simona Florescu are o dieta drastica si un mod de viata extrem de calculat, iar asta se vede! Desi are aproape 50 de ani, blonda le concureaza fara probleme pe tinerelele de 20. Tenul ei este impecabil, silueta fara cusur si multi se intreaba cum reuseste. Simona a acceptat sa ne dezvaluie in detaliu regimul care a ajutat-o sa rada in nas trecerii anilor.
„Miscarea este foarte importanta. Fac sport cel putin 45 de minute pe zi. Nu merg la sala ci ma natrenez acasa. Fie dansez fie execut exercitii cardio sau de pilates descarcate de pe Youtube. Cand e frumos afara, merg mult pe jos„, povesteste Simona.
Alimentatia echilibrata are si ea un rol cel putin la fele de important: „Nu consum sare deloc si incerc sa elimin sodiul din meniul zilnic. Am inceput prin a renunta la lapte. Fructele si legumele le mananc crude. Fructele crude sunt Botoxul meu. Carne mananc doar bio. Imi trimit ai mei de la Buzau curcan crescut in curte. Manac crap, somonul il consum crud si imi prepar singura sushi.
Secretul meu este ca mananc putin si des. Mai ma o regula: dimineata beau foarte multa apa si mananc doua batoane din seminte de susan, migdale si miere. Majoritatea meselor mele cuprind salate si orez. Capriciul meu culinar sunt floricelele, dar le prepar fara ulei si sare”.
Simona ne-a dezvaluit si secretul tenului impecabil, mai neted ca al unei femei de 30 de ani. „Ma machiez de la 14 ani. Pentru mine machiajul este o protectie impotriva ultravioletelor si radicalilor liberi. Nu ies niciodata din casa fara ochelarii de soare. Acestia imi apara pielea din jurul ochilor si diminueaza riscul de aparitie a ridurilor. In ultimii 25 de ani nu am fost decat o data la cosmetica. In rest, imi fac singura peeling, atat pe fata cat si pe corp cu malai amestecat cu ulei de masline. Folosesc ulei bio trimis de cuscrii mei din Grecia si este un ingredient importanta si in prepararea mastilor cu argila”, ne-a dezvaluit Simona, punandu-ne pe tava secretele tineretii ei.
Dana Enache