Simona Dichiseanu, Crina Matei și Geanina Manea, regal de emoții, artă și frumusețe! VIDEO
Simona Dichiseanu, Crina Matei și Geanina Manea au cântat și fermecat publicul, duminică seară, cu melodii din Bucureștiul de altădată.(CITEȘTE ȘI: CÂND CREDEA CĂ NU O OBSERVĂ NIMENI, IUBITA LUI SMILEY ȘI-A MÂNGÂIAT BURTICA! E ÎNSĂRCINATĂ GINUȚA?!)
Cele trei doamne ale muzicii românești, Simona Dichiseanu, Crina Matei și Geanina Manea au oferit un adevărat regal de emoții, artă și frumusețe la Sala Dalles, în cadrul spectacolului ”Te aștept diseară la șosea”. (NU RATA, AICI: AVEM CELE MAI NOI IMAGINI CU GRAVIDUȚA LAVINIA!)
La scurt timp după spectacol, Simona Dichiseanu, dar și colegele ei de scenă au fost asaltate cu zeci de mesaje de apreciere din partea celor care au luat parte la eveniment.(NU RATA, AICI: CELEBRA CAMPIOANĂ OLIMPICĂ A PRIMIT UN SUPER-INEL! DOAR LADY DI A MAI PURTAT UNUL IDENTIC)
”Un regal de emoții, artă și frumusețe, o evadare din cotidian, în Bucureștiul de odinioară… elegant și frumos, bogat în cultură, povești frumoase și iubiri sincere. Muzică veche autentică și parfumul unei epoci care renaște mulțumită unor artiști desăvârșiți. Pe câți talanți se poate cumpără o clipă, dar o seară, în care sufletul omului renaște? / “Oamenii din sală și femei.și bărbati și tineri și mai vârstnici, după spectacol, în foaier, au format grupuri, grupuri și vorbeau despre spectacol unde voi erați pe buzele tuturor.” / “Sunt la un spectacol superb, Te-aștept diseară la șosea, la Sală Dalles. Vi-l recomand din suflet, dacă sunteți cu adevărat români!”, sunt doar câteva mesaje pe care le-au primit cele trei doamne ale muzicii românești.
Un spectacol despre Bucureștiul de altădată!
Spectacolul „Te aștept diseară la șosea” invită publicul într-o călătorie muzical-istorică într-un București boem, idilic, presărat de farmecul dragostei la tot pasul. Memoria acestei amprente istorice o regăsim la soșea, la bulevard, locul de unde au plecat cele mai pasionale iubiri, cele mai strașnice trădări ce oferă Bucureștiului un colorit pestriț, aparte, ce se dezvăluie istoric „publicului mișcător în inimă și trăiri”- cum îl denumea Mihail Sebastian în numeroasele sale peripluri pe la Capșa.
Această vocație de trăitor a românului, cum bine remarca și Constantin Bacălbașa în opera sa despre Bucureștiul de altădată, este cel mai bine exemplificată în acest spectacol care-și propune să înfățișeze Bucureștiul ca poem muzical-teatral, ca spațiu cultural unic menit universului creator al artiștilor.
Actorul Gabriel Fătu introduce, prin jocul său actoricesc afabil și bonom, în această atmosferă delicată, suavă a unui București dornic de frumos ce cultivă iubirea nemărginită în polisul străvechi. Vorbim de o tiradă de trăiri în sensul sentimentelor cultivate într-un peisaj istoric complex ce era obișnuit cu piscurile sufletești înalte în grandioasa căutare a simțămintelor omenești.
This browser does not support the video element.