Marcel Toader a părăsit „Ferma Vedetelor“ în urmă cu o săptămână, iar imediat după ce a ajuns acasă, acesta şi-a găsit o ocupaţie nu foarte obişnuită, mai ales dacă ar fi să luăm în calcul faptul că se apropie sărbătorile Pascale.
Concret, imediat după momentul emoţionant în care a trebuit să o lase pe soţia sa Maria Constantin, drept concurent, în competiţia de la „Ferma Vedetelor“, show-ul transmis de ProTV, Marcel Toader s-a apucat de gătit. Mai exact, înarmat cu un şorţ şi toate ustensilele la îndemână, acesta a început să pregătească preparate tradiţionale specifice sărbătorilor Pascale.
Primul preparat din meniul lui Marcel Toader a fost drobul de miel. Întrebat care ar fi secretul acestui preparat nu tocmai simplu de pregătit pentru masa de Paşte, Marcel Toader a avut şi-un răspuns pe cinste: „secretul e să pui suflet“.