Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Vedete » Șerban Huidu n-are milă de Irinel Columbeanu! A răbufnit la adresa fostului milionar de la Izvorani: „O beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile”

Șerban Huidu n-are milă de Irinel Columbeanu! A răbufnit la adresa fostului milionar de la Izvorani: „O beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile”

De: Cristina Cruceru 28/10/2023 | 20:46
Șerban Huidu n-are milă de Irinel Columbeanu! A răbufnit la adresa fostului milionar de la Izvorani: „O beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile”
Șerban Huidu și Irinel Columbeanu / Foto: Captură Video

Șerban Huidu nu s-a mai putut abține și a spus tot ce crede despre situația grea prin care trece Irinel Columbeanu. Realizatorul TV a povestit un episod din trecut, de pe vremea când l-a văzut pentru prima dată pe fostul milionar. Jurnalistul a răbufnit și a lansat un val de critici la adresa „latifundiarului” de la Izvorani. N-a avut nici pic de milă!

Nu mai este niciun secret faptul că Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă dificilă. Acesta a ajuns să-și ducă traiul într-un azil, departe de fiica lui. Fostul milionar avea nevoie de ajutor din mai multe puncte de vedere, așa că a decis să-și facă bagajele și să meargă la căminul de bătrâni, unde a locuit și tatăl său pentru o perioadă. Fostul soț al Monicăi Gabor are nevoie și de sprijin financiar, căci nu are de unde să-și plătească azilul, serviciile lunare fiind de circa 7.000 de lei. Momentan, acesta a primit ajutor din partea unor persoane apropiate, iar proprietarul căminului social i-a promis că-l va ține gratuit câteva luni. Doar că, acest ajutor nu va putea să fie la nesfârșit.

CITEȘTE ȘI: CIRC LA POARTA AZILULUI UNDE ESTE INTERNAT IRINEL COLUMBEANU! LEO DE LA STREHAIA A VRUT SĂ-I DEA BANI FOSTULUI AFACERIST: „NU NE-AU LĂSAT”

În acest context, Șerban Huidu a ținut să-și spună părerea clară despre greutățile cu care se confruntă Irinel Columbeanu. Prezentatorul de televiziune și-a adus aminte de perioada în care l-a văzut pentru prima dată pe fostul afacerist, spunând că acesta obișnuia să se lăfăie în lux și să trăiască pe picior mare.

În ultimul timp am ajuns să fiu asaltat din toate părțile, din toate mediile, de ideea asta prostească, de-a dreptul tâmpă, că Virinel Columbeanu săracul a ajuns cum a ajuns. Și ce șmecher era el. Pe net, la radio, la tv, în ziarele care încă se mai printează pe hârtie, ne este prezentată „adevarata” dramă a „latifundiarului” de la Izvorani. Băi și nimeni nu spune nimic. Lasă ca spun eu. Sunt obișnuit să am frigiderul plin. Să purcedem.

A rămas săracu’ și fără bani și fără palat și fără femei. Daca nu aș cunoaște adevărul mai că mi s-ar umezi ochii. L-am cunoscut pe Virinel la începutul anilor 2000. Am fost invitat în oraș, de șeful de facto de la radio21 din acea perioadă. Eu eram chemat la masa bogaților, probabil să fiu impresionat de ce lume e acolo. Impresionat am fost, dar în sens negativ.

Interesant este că, încă de pe atunci, Virinel Columbeanu părea un nene bătrân. Și era mai tânăr decât sunt eu azi. A venit cuminte în ținuta lui Yamamoto; cu Anna Lesko din dotare care avea un cap peste el. Și atunci mi-am zis „ia uite și la nenea ăsta, chiar crede ca e pe bune ce trăiește”. Mai târziu, aceiași obsesie îl făcea să defileze la televizor, la unul dintre primele reality show-uri de pe la noi.

Și atunci era cu o fată cu 2 capete mai înaltă, si atunci se afișa ca reprezentantul celor bogați, fără griji și cu o putere de a trece plutind peste greutățile vieții. Realitatea poate fi ascunsă o perioadă, dar nu la nesfârșit. Aviz celor ce cred că tot ce zboară se mănâncă. Banii nu cresc în pom, munca e în general cea responsabilă pentru ei și, evident, norocul. Prezentarea lumii de azi, unde o mana de smecherași defilează cu traiul ala bun, când în realitate ei sunt rupți în fund, e o regula. Din păcate”, se arată într-o postare făcută de jurnalist.

CITEȘTE ȘI: CINE ÎI PLĂTEA CHIRIA LUI IRINEL COLUMBEANU, ÎNAINTE SĂ AJUNGĂ LA AZIL? AJUNSESE SĂ AIBĂ POPRIRE PE PENSIE

Șerban Huidu, critici dure la adresa lui Irinel Columbeanu

Realizatorul TV consideră că toată averea pe care a pierdut-o Irinel era moștenită de la tatăl său. Șerban Huidu crede că fostul soț al Monicăi Gabor n-a fost altceva decât o „beizadea” care a trăit pe banii tatălui, apoi a ajuns să se împrumute în bănci, rămânând fără nimic.

„Nea Virinel nu a muncit o oră pentru banii pe care i-a risipit atât de repede și nechibzuit. Tac’su a făcut rost de ei. Cum? Dumnezeu știe. Dar Columbeanu junior nu a făcut decât să cheltuiască. Și ce face o beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile, când sacul ajunge la fund? Cum ce? Se împrumută. Și băncile îi dau. Că doar e Columbeanu ăla șic de la televizor. Ce uita să vă spună băncile când vă dau împrumut e că ele vă dau cu o mână și vă iau cu 10. Virinel așa s-a ars.

Și uite așa a ajuns la sapă de lemn și la statutul de Cenușăreasa. Când cașcavalul s-a terminat „prietenii” au plecat, femeile și-au luat zborul si „sărmanul” a rămas în salopeta Yamamoto cu ochii în soare, plângând după gloria pierdută. Glorie la care nu a avut nici o contribuție. Pot spune cu mâna pe inimă că cine sădește vânt culege furtună și ce își face omul cu mâna lui lucru manual se cheamă”, a conchis acesta.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Cum arată acum Rocsana Marcu, fosta prezentatoare tv. S-a îngrășat enorm, iar fanii abia dacă o mai recunosc
Cum arată acum Rocsana Marcu, fosta prezentatoare tv. S-a îngrășat enorm, iar fanii abia dacă...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Băncile care oferă cele mai bune depozite bancare în septembrie 2024. Unde câștigi cei mai mulți bani la depozitele în lei sau euro
Băncile care oferă cele mai bune depozite bancare în septembrie 2024. Unde câștigi cei mai...
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?! Cum au fost surprinși când credeau că nu-i vede nimeni?! Gestul lor spune multe
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?!...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din...
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și...
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la...
Metoda prin care Ionuț vrea să-și ia un apartament, fără bani din conturi sau credit. Dezvoltatorii imobiliare ridică din sprâncene
Metoda prin care Ionuț vrea să-și ia un apartament, fără bani din conturi sau credit....
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
De ce atât de puține plante sunt ALBASTRE?
De ce atât de puține plante sunt ALBASTRE?
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de...
Victor Ciutacu a dezvăluit de ce nu-l place pe David Popovici. Fapta care l-a înfuriat pe prezentatorul TV: ”M-a dezgustat”
Victor Ciutacu a dezvăluit de ce nu-l place pe David Popovici. Fapta care l-a înfuriat...
Produsul românesc care a ajuns să fie medaliat cu aur în Europa. A devenit un simbol al excelenței și e de o calitate superioară
Produsul românesc care a ajuns să fie medaliat cu aur în Europa. A devenit un...
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați de gestul lui: Nu ni se pare normal
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați...
30 de streameri populari din România vin la primul event local de gaming din toamna asta
30 de streameri populari din România vin la primul event local de gaming din toamna...
Cercetătorii descoperă cum un prădător de vârf devine pradă în ocean
Cercetătorii descoperă cum un prădător de vârf devine pradă în ocean
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l pomeniți
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l...
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Funcția secretă din iPhone care dublează durata de viața a bateriei. Nu mulți utilizatori cunosc acest truc
Funcția secretă din iPhone care dublează durata de viața a bateriei. Nu mulți utilizatori cunosc...
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: Ai un suflet minunat
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3...
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească,...
Mesajul dur în limba română  al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România
Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte...
Singura țară din Europa unde e bine să te muți la pensie. Poți să trăiești fără griji aici și ai tot ce îți trebuie
Singura țară din Europa unde e bine să te muți la pensie. Poți să trăiești...
Gara monumentală din România care va fi modernizată. Face parte din epoca de aur a căilor ferate, dar timpul și-a pus amprenta asupra ei
Gara monumentală din România care va fi modernizată. Face parte din epoca de aur a...
Ce s-a ales de celebrul „Frankfurt” din „Vacanța Mare”? Cum arată actorul Iulian Ilinca, după mai bine de 20 de ani de la filmări
Ce s-a ales de celebrul „Frankfurt” din „Vacanța Mare”? Cum arată actorul Iulian Ilinca, după...
×