Acasă » Vedete » Selly, vehement în privința substanțelor interzise! Vloggerul lansează o campanie antidrog în România: ”Este datoria noastră!”

Selly, vehement în privința substanțelor interzise! Vloggerul lansează o campanie antidrog în România: ”Este datoria noastră!”

De: Bianca Drăgan 04/07/2024 | 22:13
Selly, vehement în privința substanțelor interzise! Vloggerul lansează o campanie antidrog în România: ”Este datoria noastră!”

După cum bine știm, consumul de droguri reprezintă o mare problemă în rândul tinerilor din România, așa că și campaniile antidrog au devenit din ce în ce mai frecvente, inclusiv în cadrul festivalurilor dedicate tinerilor. Printre influencerii care promovează acest mesaj se numără și Selly, co-fondator BEACH, PLEASE.  Anul acesta, organizatorii festivalului și Ministerul Afacerilor Interne, prin Agenția Națională Antidrog (ANA), lansează o campanie antidrog dedicată tinerilor, semnata de THE DROP. Să descoperim ce presupune această mișcare și care sunt măsurile de siguranță luate anul acesta, la malul mării!

Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai urmăriți influenceri din online, Selly este și organizatorul festivalului ”BEACH, PLEASE!”. Deși el  întotdeauna a stat departe de tentații și nu s-a atins de substanțe interzise, tânărul știe cât de mare este această problemă în rândul adolescenților de astăzi. Așadar, mai ales la festivaluri sau contexte similare, situația trebuie ținută sub control cu mare grijă, lucru care se va întâmpla și la acest eveniment.

Aflat la cea de-a III-a ediție, „BEACH, PLEASE!” se adresează în special tinerilor și este cel mai mare festival urban din Sud-Estul Europei, în acest an fiind așteptați peste 120.000 de oameni, în cele 5 zile de festival. Printre artiștii prezenți anul acesta se numără: Travis Scott, Wiz Khalifa, Anitta, Ice Spice, Yeat, Rick Ross și mulți alții.

Organizatorii, împreună cu partenerii lor, au găsit o metodă fresh si relevanta pentru a atrage atenția tinerilor asupra pericolelor consumului de stupefiante, printr-o campanie antidrog care se va desfasura in 2 faze de comunicare: inaintea si in timpul festivalul, printr-un mix de medii – digital, OOH, radio & festival.

Am creat o campanie pe limba generației mele, după ce mult timp informările s-au făcut prin campanii impersonale, rigide, al căror mesaj era ridiculizat și ineficient. Având în vedere că ‘BEACH, PLEASE!’ este cel mai mare festival dedicat tinerilor, cu o platformă online de peste 1.5 milioane de urmăritori, majoritatea între 15-30 ani, considerăm că este datoria noastră să ne folosim resursele creative și reach-ul imens pentru a lansa prima campanie cool și eficientă antidrog din România. Le mulțumim partenerilor din MAI și Agenției Naționale Antidrog pentru deschiderea și sprijinul lor în diseminarea acestei campanii atât online, cât și offline” declară Selly, co-fondator al festivalului și inițiator al campaniei.

(NU RATA: SELLY ARUNCĂ BOMBA, DUPĂ EPISODUL COLDPLAY! BABASHA, LÂNGĂ TRAVIS SCOTT LA COSTINEȘTI + “NU MAI CÂNTĂ PE ACEIAȘI BANI!”)

Influencerul a suplimentat măsurile de siguranță la festival. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Investiții de 500.000 de euro pentru securitate

Vara aceasta, pe lângă români, la malul mării sunt așteptați și foarte mulți străini, așadar, și măsurile de securitate au fost suplimentate. Totul, la un alt nivel, pentru ca toți cei prezenți să fie în siguranță la festivalul organizat de Selly.

”Anul acesta vin 7000 de străini și  lucram și cu Poliția de Frontieră, care a cerut datele fiecăruia dintre aceștia pentru a monitoriza orice substanță cu care ar putea veni în cadrul festivalului”, explică Selly.

Pentru a combate acest fenomen, investițiile în securitate pentru ediția festivalului din acest an au crescut semnificativ, ajungând la 500.000 de euro. Peste 500 de agenți vor asigura paza în festival, iar participanții vor fi supuși controalelor riguroase la intrare și, dacă situația o cere, pe parcursul festivalului.

”Noi avem o vorba: IF YOU KNOW, YOU KNOW! Am vrut să îi asigurăm pe festivalieri că și noi știm dacă substanțele interzise ajung în festival. Ca și în anii trecuți, investim masiv în siguranța celor prezenți si am sporit numarul de agenti de paza. Avem o colaborare complexa cu toate structurile din Ministerul Afacerilor Interne, carora le punem la dispozitie toate resursele de care dispunem pentru a isi putea face treaba cat mai bine si in interesul sigurantei festivalierilor, iar Agenția Națională Antidrog își va trimite reprezentanții ïn festival. Cei care vor să afle mai multe o vor putea face și la fața locului, la cortul partenerilor de la ANA, dar și în social media” adaugă Selly.

Selly: ”Avem o colaborare complexa cu toate structurile din Ministerul Afacerilor Interne, carora le punem la dispozitie toate resursele de care dispunem pentru a isi putea face treaba cat mai bine si in interesul sigurantei festivalierilor”

(VEZI ȘI: SELLY L-A PUS LA MUNCĂ PE BABASHA, DUPĂ CE L-A LUAT LA „BEACH, PLEASE”! CE A AJUNS SĂ FACĂ ARTISTUL CARE A CÂNTAT CU COLDPLAY: „PE ȘANTIER”)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
În anul 2019, a terminat Facultatea de Litere, specializarea Comunicare și Relații Publice, Universitatea din București. În 2021, a terminat masterul in Combaterea Consumului Ilicit de Droguri, Facultatea de Sociologie, Universitatea din București. citeste mai mult
Parteneri
Calcul complet | Câți lei COSTĂ o zi în Mamaia Nord acum, în iulie 2024: cazare + șezlong + mâncare + băutură
Calcul complet | Câți lei COSTĂ o zi în Mamaia Nord acum, în iulie 2024:...
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO...
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
FOTO. George Simion şi-a botezat băiatul. Imagini superbe de la botez
FOTO. George Simion şi-a botezat băiatul. Imagini superbe de la botez
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă!  Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat...
Un copil pierdut acum 28 de ani într-o gară chineză și adoptat în Olanda începe să-și caute părinții și face o descoperire tulburătoare
Un copil pierdut acum 28 de ani într-o gară chineză și adoptat în Olanda începe...
O fetiță de 3 ani din Constanța a ajuns la spital după ce a mâncat o prăjitură cu marijuana. Mama ei spune că nu se mai oprea din râs
O fetiță de 3 ani din Constanța a ajuns la spital după ce a mâncat...
Publicație britanică, despre Dacia Duster: Nu e mastodont electric de 400 CP...
Publicație britanică, despre Dacia Duster: Nu e mastodont electric de 400 CP...
Doliu în lumea cinematografiei! Jon Landau, producătorul capodoperelor „Titanic” și „Avatar” a murit la 63 de ani, răpus de o boală nemiloasă
Doliu în lumea cinematografiei! Jon Landau, producătorul capodoperelor „Titanic” și „Avatar” a murit la 63...
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”
Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul....
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce...
O jurnalistă din Marea Britanie, despre Bucureşti:
O jurnalistă din Marea Britanie, despre Bucureşti: "Un amestec tentant de clădiri medievale, neoclasice, din...
BANCUL ZILEI. Bulă la ora de Anatomie. Profesoara: – Bulă, ce este coloana vertebrală?
BANCUL ZILEI. Bulă la ora de Anatomie. Profesoara: – Bulă, ce este coloana vertebrală?
Noul update pentru Android Auto este live. Cele mai importante schimbări
Noul update pentru Android Auto este live. Cele mai importante schimbări
Forme CIUDATE, observate în atmosfera superioară a Pământului
Forme CIUDATE, observate în atmosfera superioară a Pământului
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
Șoseaua spectaculoasă, lungă de aproape 80 de kilometri, care e aproape de finalizare. Va atrage mulți turiști din țară și străinătate
Șoseaua spectaculoasă, lungă de aproape 80 de kilometri, care e aproape de finalizare. Va atrage...
Obiceiul care te îmbătrânește fără să îți dai seama. Lidia Fecioru spune că multă lume îl dezvoltă în timp
Obiceiul care te îmbătrânește fără să îți dai seama. Lidia Fecioru spune că multă lume...
Reguli noi de astăzi, 7 IULIE. Sunt OBLIGATORII în toată Europa
Reguli noi de astăzi, 7 IULIE. Sunt OBLIGATORII în toată Europa
Nunta anului în India! Iulia Vântur și Salman Khan au fost în centrul atenției pe ringul de dans!
Nunta anului în India! Iulia Vântur și Salman Khan au fost în centrul atenției pe...
Ubisoft a anunțat finalizarea unui joc așteptat. Studioul din București a participat la dezvoltare
Ubisoft a anunțat finalizarea unui joc așteptat. Studioul din București a participat la dezvoltare
Constanţa: Bărbat care a oferit jeleuri cu droguri copiilor iar o fetiţă a ajuns la spital, reţinut
Constanţa: Bărbat care a oferit jeleuri cu droguri copiilor iar o fetiţă a ajuns la...
S-a dat ordin LA GRANIȚA cu România. Au primit interzis chiar astăzi, 7 IULIE
S-a dat ordin LA GRANIȚA cu România. Au primit interzis chiar astăzi, 7 IULIE
Cotraceptivele pot duce la depresie. Toate explicațiile specialiștilor
Cotraceptivele pot duce la depresie. Toate explicațiile specialiștilor
Bancul de duminică | Bărbatul de vârsta a doua și amanta de la etajul 15
Bancul de duminică | Bărbatul de vârsta a doua și amanta de la etajul 15
A crescut mult! Cum i-a schimbat Vica Blochina viața milionarului român însurat, cu care s-a iubit 16 ani! Dezvăluiri rare
A crescut mult! Cum i-a schimbat Vica Blochina viața milionarului român însurat, cu care s-a...
Grasu XXL, în lacrimi pe scena de la Neversea 2024. Artistul a reușit cu greu să își ducă până la final momentul. Ce s-a întâmplat
Grasu XXL, în lacrimi pe scena de la Neversea 2024. Artistul a reușit cu greu...
Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival
Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta...
Alex Dobrescu este disperat. Vrea să se împace cu Cristina Cioran: „Mi-e dor de familia mea”
Alex Dobrescu este disperat. Vrea să se împace cu Cristina Cioran: „Mi-e dor de familia...
Horoscop 2025, primele previziuni. Se anunță un an al schimbărilor pentru 4 zodii, Gemenii sunt avantajați
Horoscop 2025, primele previziuni. Se anunță un an al schimbărilor pentru 4 zodii, Gemenii sunt...
Lidl bagă la vânzare de luni, 8 iulie 2024, produse care au făcut furori în rândul românilor. Nu vor sta prea mult la raft
Lidl bagă la vânzare de luni, 8 iulie 2024, produse care au făcut furori în...
×