OMUL-ALBINĂ, MARIUS TECȘAN, demontează MITURILE DESPRE MIERE!
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Vedete » Selly, declarații inedite după „Beach, Please!” și jointul lui Wiz Khalifa: „Sunt împotriva legalizării acestei subtanțe”

Selly, declarații inedite după „Beach, Please!” și jointul lui Wiz Khalifa: „Sunt împotriva legalizării acestei subtanțe”

De: Alina Drăgan 17/07/2024 | 22:35

După încheierea festivalului pe care l-a organizat, Selly a intrat în vizorul multora din cauza faptului că în timpul celor cinci zile de distracție au existat câteva evenimente care au revoltat opinia publică. Este vorba despre faptul că Wiz Khalifa a consumat substanțe interzise în timpul concertului său, dar și despre faptul că lui Andrew Tate i s-a permis accesul pe scenă. Pentru aceste lucruri vlogger-ul a fost aspru criticat, iar acum le-a dat replica tuturor celor care îl contestă. 

Înainte de începerea „Beach, Please!”, Selly a orchestrat o campanie anti-dorg și dădea asigurări că festivalul pe care îl organizează are zero toleranță pentru consumul de substanțe interzise. Ei bine, declarațiile și acțiunile acestuia au fost demontate, în opinia multora, de faptul că Wiz Khalifa, unul dintre artiștii prezenți la festival, a consumat substanțe interzise în fața publicului, direct pe scenă. În urma celor întâmplate, Selly a fost aspru criticat, iar acum le-a oferit tutor replica.

(CITEȘTE ȘI: MESAJUL TRANSMIS DE WIZ KHALIFA DUPĂ CE A FOST ARESTAT LA COSTINEȘTI: „A FOST MINUNAT” VIDEO)

Selly, declarații inedite după „Beach, Please!” și jointul lui Wiz Khalifa

Așa cum spuneam, faptul că Wiz Khalifa și-a aprins un joint pe scena festivalului „Beach, Please!” a stârnit revolta generală și i-a adus numeroase critici lui Selly, organizatorul festivalului. Ei bine, după ce a încasat toate acuzațiile și jignirile, Selly a oferit replica. Volgger-ul susține că a luat toate măsurile necesare și a făcut tot ce ține de el pentru a combate consumul de substanțe interzise în incinta festivalului.

De asemenea, pentru cei care îl acuză ca ar susține astfel de obiceiuri, Selly a punctat că tocmai faptul că Wiz Khalifa a fost reținut de poliție după ce a consumat substanțe interzise subliniază perfect politica festivului de zero toleranță șa drogurilor.

„Spuneau că nu pățești nimic, că nu a murit nimeni, niciodată. Au ajuns roboți. Am văzut persoane care au ajuns prăjite din cauza asta (n.r. droguri). Am urât tot timpul orice legat de această substanță, unii pot să o consume recreativ. Sunt împotriva legalizării acestei substanțe, legalizarea ar putea fi o problemă. Dar dintr-un joint nu moare nimeni. Implicațiile pe care consumul de canabis le are, în mod regulat, se vede la cum gândește omul peste ani de zile.

Sunt oameni care au consumat și au ajuns la lucruri mai grele. Dar susțin declarația mea: nu a murit nimeni, niciodată dintr-un joint. Sunt împotriva legalizării oricum. I-am unit pe toți într-o supărare, și pe cei din stânga, și pe cei din dreapta. Puterea exemplului e foarte clară: ai fumat un joint, ai fost arestat. Legea s-a aplicat, nu a închis nimeni ochii.

De ce a fost trimis la avion și nu a fost arestat 24 de ore, să vă adresați autorităților. Sunt de 12 ani în online, am această pasiune de a face videoclipuri pentru internet. Nici atunci, dar nici acum, nu am promovat lucruri nocive, nu doar droguri, nimic altceva. Am avut grijă să mă asigur că sunt un exemplu pozitiv. Mi-aș învăța copilul să nu aibă idoli. Poate am avut mici scăpări, de-a lungul timpului, dar am avut grijă ca tot ce fac eu să fie țiplă, să am un mesaj pozitiv și să nu influențez negativ. Am muncit și am reinvestit banii în proiecte mai ample. „Beach, Please! ” a adus 50 de milioane de euro în economie.

Am încercat să facem totul ca la carte, au fost 5 zile epuizante, fără niciun incident. Toți s-au simțit bine. Au existat persoane care au leșinat din cauza deshidratării, unii s-au lovit pentru că s-au împins unii în alții. Nu sunt victime după acest eveniment, am avut salvări și medicii mulți acolo tocmai pentru asta”, a declarat Selly, la RTV.

Selly, despre urcarea lui Andrew Tate pe scena Beach, Please!

De asemenea, Selly a făcut lumină și în cazul prezenței lui Andrew Tate pe scena „Beach, Please!”. Vlogger-ul a mărturisit că nu a știut nimic despre intențiile lui French Montana de a îl aduce pe aceste pe scenă, subliniind că dacă ar fi știut s-ar fi opus acestui lucru.

„French Montana l-a invitat pe Andrew Tate. Personal, nu mi-aș fi dorit să urce pe scenă. Pozițiile publice pe care le-a abordat, mai ales violența la adresa femeilor, sunt de condamnat. Nu am vrut să urce.

Există 2 tipuri de brățări: de artist și de artist staff. Artistul poate să bage pe scenă pe cine vrea el. Eu pot să mă opun, dar nu verific listele nominale ale lor, sunt peste 200 de persoane. Nu poți să verifici tot, nu trec toate numele din buletin. Dacă ajungea la mine informația, m-aș fi opus. Dar lista nominală nu înseamnă că toți invitații urcă pe scenă. Poate să vină cu familia, prietenii, managerul etc.”, a mai declarat Selly.

(VEZI ȘI: ULUITOR! FRENCH MONTANA L-A CHEMAT PE ANDREW TATE PE SCENA BEACH, PLEASE! S-AU „RUPT” ÎMPREUNĂ PE MANEAUA LUI SALAM)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
Imagini incendiare cu INNA pe plajă. Artista de 37 de ani arată fenomenal, într-un costum de baie minuscul! Fanii, în extaz
Imagini incendiare cu INNA pe plajă. Artista de 37 de ani arată fenomenal, într-un costum...
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și...
Cauza morții tatălui lui Cătălin Măruță. De ce a murit Constantin Măruță, de fapt
Cauza morții tatălui lui Cătălin Măruță. De ce a murit Constantin Măruță, de fapt
Chef Florin Dumitrescu, detalii din culisele noului sezon MasterChef de la Pro TV: „După o perioadă în care s-a făcut mult scandal în bucătărie, ne-am dat seama că...”
Chef Florin Dumitrescu, detalii din culisele noului sezon MasterChef de la Pro TV: „După o...
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut...
FOTO Povestea lui Oleksandr Budko, soldatul căruia i-au fost amputate picioarele, dar care a devenit cel mai dorit bărbat din Ucraina
FOTO Povestea lui Oleksandr Budko, soldatul căruia i-au fost amputate picioarele, dar care a devenit...
Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul - Tradiții și obiceiuri. Ce nu este bine să faci astăzi
Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul - Tradiții și obiceiuri. Ce nu este bine să faci...
O bancă din România vinde un Ferrari cu doar 1.100 KM la bord. Cât costă supercar-ul de peste 600 CP – GALERIE FOTO
O bancă din România vinde un Ferrari cu doar 1.100 KM la bord. Cât costă...
Ion Ţiriac i-a cerut mașina înapoi Ionelei Cozmiuc, sportivă medaliată cu argintul olimpic la Paris. Ce motiv a invocat fostul marele tenismen
Ion Ţiriac i-a cerut mașina înapoi Ionelei Cozmiuc, sportivă medaliată cu argintul olimpic la Paris....
Unde sunt, de fapt, Alexandra și Luiza. Monstrul din Caracal a spus totul!
Unde sunt, de fapt, Alexandra și Luiza. Monstrul din Caracal a spus totul!
VIDEO Adrian Cuculis, despre relația pe care a avut-o cu mama lui în adolescență și cum a pășit pe drumul independenței de la 16 ani. “Nu voi uita niciodată.”
VIDEO Adrian Cuculis, despre relația pe care a avut-o cu mama lui în adolescență și...
Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați
Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați
Cum a devenit o insulă inexistentă destinaţie virală pe internet, în Grecia. Guvernul, nevoit să intervină
Cum a devenit o insulă inexistentă destinaţie virală pe internet, în Grecia. Guvernul, nevoit să...
BANCUL ZILEI. Bubulina: - Iubitule, în pat tu semeni cu un telefon! Bulă: - “Vibrez” mult și bine?
BANCUL ZILEI. Bubulina: - Iubitule, în pat tu semeni cu un telefon! Bulă: - “Vibrez”...
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
COMORI arheologice de mare valoare, găsite în Norvegia! Cui au aparținut?
COMORI arheologice de mare valoare, găsite în Norvegia! Cui au aparținut?
Iustina Loghin a dezvăluit sexul bebelușului, la Insula iubirii: „A venit în momentul în care aveam cea mai mare nevoie...”
Iustina Loghin a dezvăluit sexul bebelușului, la Insula iubirii: „A venit în momentul în care...
Comuna din România unde aproape 100 de locuitori au peste 80 de ani. Care este secretul longevității
Comuna din România unde aproape 100 de locuitori au peste 80 de ani. Care este...
Patru zodii sunt protejate de divinitate după 1 septembrie. Prosperitate, oportunități, dar și evenimente neașteptate pentru ele
Patru zodii sunt protejate de divinitate după 1 septembrie. Prosperitate, oportunități, dar și evenimente neașteptate...
Cutremur în România. Iohannis, amenințat direct de Rusia. Risc național
Cutremur în România. Iohannis, amenințat direct de Rusia. Risc național
Gestul făcut de Monica Bîrlădeanu înainte de a îmbrăca rochia de mireasă la nunta cu dr. Gheorghiţă
Gestul făcut de Monica Bîrlădeanu înainte de a îmbrăca rochia de mireasă la nunta cu...
Indiana Jones and the Great Circle – dată de lansare și ediții speciale
Indiana Jones and the Great Circle – dată de lansare și ediții speciale
Rusia se confruntă cu o „luptă dificilă” în recucerirea teritoriilor pierdute din regiunea Kursk
Rusia se confruntă cu o „luptă dificilă” în recucerirea teritoriilor pierdute din regiunea Kursk
Adevărul despre Traian Băsescu. O celebră artistă a spus ce i-a făcut fostul președinte
Adevărul despre Traian Băsescu. O celebră artistă a spus ce i-a făcut fostul președinte
Trei zodii urmărite de probleme. Vor pierde bani și colaborări importante în această toamnă
Trei zodii urmărite de probleme. Vor pierde bani și colaborări importante în această toamnă
BANCUL ZILEI | Filosoful și „pastorul ancestral”
BANCUL ZILEI | Filosoful și „pastorul ancestral”
Ion Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român
Ion Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina...
Insula Iubirii, sezonul 8. Cristina a confirmat despărțitea de Andrei. Când au divorțat și în ce relații sunt acum
Insula Iubirii, sezonul 8. Cristina a confirmat despărțitea de Andrei. Când au divorțat și în...
Anunţul care a cutremurat lumea handbalului. Jucătoarea Iryna Glibko a murit la doar 34 de ani:
Anunţul care a cutremurat lumea handbalului. Jucătoarea Iryna Glibko a murit la doar 34 de...
I se spune ”aurul lichid”. Alimentul vedetă care e la mare căutare. Cât de sănătos este, de fapt
I se spune ”aurul lichid”. Alimentul vedetă care e la mare căutare. Cât de sănătos...
Se deschide un nou drum de care au nevoie foarte mulți români. Are 4 poduri, 3 pasaje și 2 parcări și legături cu alte șosele importante
Se deschide un nou drum de care au nevoie foarte mulți români. Are 4 poduri,...
Lora a fugit de acasă pentru a face muzică. De ce a procedat astfel
Lora a fugit de acasă pentru a face muzică. De ce a procedat astfel
×