OMUL-ALBINĂ, MARIUS TECȘAN, demontează MITURILE DESPRE MIERE!
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Vedete » Selly a încălcat legea la festivalul Beach, Please?! Dezvăluirea uluitoare făcută de o avocată, în direct, la TV

Selly a încălcat legea la festivalul Beach, Please?! Dezvăluirea uluitoare făcută de o avocată, în direct, la TV

De: Irina Maria Daniela 18/07/2024 | 00:34
Cum ar fi încălcat Selly legea la Beach, Please! Sursă foto: Facebook Selly / Beach, Please

În cadrul emisiunii prezentate de Victor Ciutacu de la România TV de miercuri, 17 iulie, Selly a intrat în direct, prin videocall. Acesta a fost întrebat despre momentele petrecute la Beach, Please!, mai exact despre jointul fumat de Wiz Khalifa și despre apariția lui Andrew Tate, invitat de French Montana. Invitată în platou, o avocată i-a adresat o întrebare despre biletele pe care Selly le-a vândut către copii.

După 5 zile de festival, organizatorul a fost chemat în fața publicului de către diverse televiziuni din România să dea explicații. Selly a fost întrebat despre toate momentele controversate care au avut loc zilele trecute la Beach, Please! Evident, cum nu a avut nimic de ascuns, vloggerul a dat răspunsuri pertinente, cu calm, și nu a refuzat nicio întrebare.

(CITEȘTE ȘI: SELLY, DECLARAȚII INEDITE DUPĂ „BEACH, PLEASE!” ȘI JOINTUL LUI WIZ KHALIFA: „SUNT ÎMPOTRIVA LEGALIZĂRII ACESTEI SUBTANȚE”)

Cum ar fi încălcat Selly legea la Beach, Please!

După ce a răspuns unui tir de întrebări legate de jointul fumat de Wiz Khalifa, dar și de apariția lui Andrew Tate pe scena festivalului, Selly a fost întrebat despre biletele comercializate. Mai exact, dacă artistul a respectat legea pe care multe teatre din România sunt obligate să o respecte vizavi de limbajul licențios. Cea care a avut această curiozitate a fost avocata Ingrid Mocanu.

Aceasta a vrut să știe dacă s-a respectat o lege puțin știută în România de oamenii de rând, dar nu și de către organizatorii de evenimente. Mai exact, avocata Ingrid Mocanu a vrut să afle dacă Selly a tipărit pe bilete informația prețioasă pe care legea îl obligă: „limbaj licențios”.

Avocata Ingrid Mocanu: Puteți să ne spuneți dacă știați că în public sunt și minori?

Selly: Evident că știam. Accesul, regula este următoarea: între 14 și 15 ani ești obligat să vii însoțit de un adult care trebuie să stea cu tine, permanent. Între 15 și 18 ani, ca să poți intra în festival, trebuie să ai o declarație semnată de părinte că își asumă răspunderea pentru ce vei face tu acolo. De la 18 ani, evident, ai acces neîngrădit.

Avocata Ingrid Mocanu: Raportat la textul melodiilor, știți că există la teatru bilete pe care se pun disclaimer, în funcție de vârstă? Adică la ce vârstă au acces la teatru. Și la emisiuni, evident… Ați avut pe biletele dvs. astfel de avertizări de vârstă? Au fost cu 12 ani, 15 ani, 18 ani?

Selly: Păi în regulament scrie clar de la ce vârstă poți participa.

Avocata Ingrid Mocanu: Nu, nu. Dacă biletele au fost inscripționate, că va fi limbaj licențios la acest festival.

Selly: Scrie în regulament și, de asemenea, oricine consultă posterul evenimentului este conștient de muzica de acolo, care este ascultată.

Avocata Ingrid Mocanu: Deci nu a fost un avertisment?

Selly: Nu, pe bilete nu s-a aflat un astfel de avertisment cum, de altfel, nu cred că este o obligație legală în vigoare să se afle un asemenea avertisment.

Avocata Ingrid Mocanu: Există, pentru că și la piesele de teatru care au limbaj licențios apare pe bilete un avertisment că nu este permis… Tocmai pentru că există obligație legală.

Selly, împotriva legalizării cannabisului

În cadrul aceleiași emisiuni, Andrei a fost întrebat despre controversatul moment oferit pe scena festivalului Beach, Please! de către artistul internațional Wiz Khalifa. Cunoscut pentru iubirea sa față de marijuana, acesta a aprins o tigară confecționată manual pe scena de la Costinești. Evident, toată lumea știe că Wiz este un mare consumator, după imaginile pe care el însuși le postează pe conturile oficiale de social media.

Selly susține că nu știa că se va întâmpla acest lucru, dar se bucură că autoritățile și-au făcut treaba și l-au reținut pe Wiz Khalifa, după ce a concertat. Selly se declară împotriva legalizării substanțelor interzise, despre care spune el – din propria experiență cu anturajul său – pot distruge mințile și viețile oamenilor.

„Spuneau că nu pățești nimic, că nu a murit nimeni, niciodată. Au ajuns roboți. Am văzut persoane care au ajuns prăjite din cauza asta (n.r. droguri). Am urât tot timpul orice legat de această substanță, unii pot să o consume recreativ. Sunt împotriva legalizării acestei substanțe, legalizarea ar putea fi o problemă. Dar dintr-un joint nu moare nimeni. Implicațiile pe care consumul de canabis le are, în mod regulat, se vede la cum gândește omul peste ani de zile.

Sunt oameni care au consumat și au ajuns la lucruri mai grele. Dar susțin declarația mea: nu a murit nimeni, niciodată dintr-un joint. Sunt împotriva legalizării oricum. I-am unit pe toți într-o supărare, și pe cei din stânga, și pe cei din dreapta. Puterea exemplului e foarte clară: ai fumat un joint, ai fost arestat. Legea s-a aplicat, nu a închis nimeni ochii.

De ce a fost trimis la avion și nu a fost arestat 24 de ore, să vă adresați autorităților. Sunt de 12 ani în online, am această pasiune de a face videoclipuri pentru internet. Nici atunci, dar nici acum, nu am promovat lucruri nocive, nu doar droguri, nimic altceva. Am avut grijă să mă asigur că sunt un exemplu pozitiv. Mi-aș învăța copilul să nu aibă idoli. Poate am avut mici scăpări, de-a lungul timpului, dar am avut grijă ca tot ce fac eu să fie țiplă, să am un mesaj pozitiv și să nu influențez negativ. Am muncit și am reinvestit banii în proiecte mai ample. „Beach, Please! ” a adus 50 de milioane de euro în economie.

Am încercat să facem totul ca la carte, au fost 5 zile epuizante, fără niciun incident. Toți s-au simțit bine. Au existat persoane care au leșinat din cauza deshidratării, unii s-au lovit pentru că s-au împins unii în alții. Nu sunt victime după acest eveniment, am avut salvări și medicii mulți acolo tocmai pentru asta”, a declarat Selly, la RTV.

(VEZI ȘI: ULUITOR! FRENCH MONTANA L-A CHEMAT PE ANDREW TATE PE SCENA BEACH, PLEASE! S-AU „RUPT” ÎMPREUNĂ PE MANEAUA LUI SALAM)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Ce pensie primește Irinel Columbeanu, după recalculare! Fostul afacerist se confruntă cu o realitate dură și neașteptată
Ce pensie primește Irinel Columbeanu, după recalculare! Fostul afacerist se confruntă cu o realitate dură...
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
Cauza morții tatălui lui Cătălin Măruță. De ce a murit Constantin Măruță, de fapt
Cauza morții tatălui lui Cătălin Măruță. De ce a murit Constantin Măruță, de fapt
Mariana Moculescu, despre duetul tulburător tată-fiică la „Mamaia”: „Unul fără altul nu pot trăi. Dacă nu era Nidia, Horia murea de durere, după decesul fiului”. Din ce bani trăiește azi Nidia Moculescu?
Mariana Moculescu, despre duetul tulburător tată-fiică la „Mamaia”: „Unul fără altul nu pot trăi. Dacă...
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut...
FOTO Povestea lui Oleksandr Budko, soldatul căruia i-au fost amputate picioarele, dar care a devenit cel mai dorit bărbat din Ucraina
FOTO Povestea lui Oleksandr Budko, soldatul căruia i-au fost amputate picioarele, dar care a devenit...
Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul - Tradiții și obiceiuri. Ce nu este bine să faci astăzi
Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul - Tradiții și obiceiuri. Ce nu este bine să faci...
O bancă din România vinde un Ferrari cu doar 1.100 KM la bord. Cât costă supercar-ul de peste 600 CP – GALERIE FOTO
O bancă din România vinde un Ferrari cu doar 1.100 KM la bord. Cât costă...
Viviana Sposub, imagini cu burtica! Comentariul lăsat de George Burcea: „Tătic fericit”
Viviana Sposub, imagini cu burtica! Comentariul lăsat de George Burcea: „Tătic fericit”
Unde sunt, de fapt, Alexandra și Luiza. Monstrul din Caracal a spus totul!
Unde sunt, de fapt, Alexandra și Luiza. Monstrul din Caracal a spus totul!
Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Soțul său a fost implicat într-un accident: „Sunt momente grele pentru noi ca familie.”
Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Soțul său a fost implicat într-un...
Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați
Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați
Staţiunea în care s-a format un fuior cu aspect de tornadă. Turiştii s-au adăpostit în camerele de hotel
Staţiunea în care s-a format un fuior cu aspect de tornadă. Turiştii s-au adăpostit în...
BANCUL ZILEI. Bubulina: - Iubitule, în pat tu semeni cu un telefon! Bulă: - “Vibrez” mult și bine?
BANCUL ZILEI. Bubulina: - Iubitule, în pat tu semeni cu un telefon! Bulă: - “Vibrez”...
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Gangsteri, droguri și crime! Faptele neștiute ale lui Alain Delon
Gangsteri, droguri și crime! Faptele neștiute ale lui Alain Delon
Sorinel Copilul de Aur a fost condamnat la închisoare, după ce a fost prins drogat și băut la volan. Ce pedeapsă a primit manelistul
Sorinel Copilul de Aur a fost condamnat la închisoare, după ce a fost prins drogat...
Singurul fruct care încetinește îmbătrânirea. Se consumă sub diferite forme și are beneficii uimitoare
Singurul fruct care încetinește îmbătrânirea. Se consumă sub diferite forme și are beneficii uimitoare
Cele 4 zodii pe care soarta le pune la încercare în septembrie 2024. Se anunță zile încărcate pentru ele, dar și recompense pe măsură
Cele 4 zodii pe care soarta le pune la încercare în septembrie 2024. Se anunță...
Răsturnare de situaţie în cazul Elodia-Cioacă. Mama Elodiei Ghinescu a mărturisit totul după 17 ani de la dispariția fiicei sale: Mi s-a interzis
Răsturnare de situaţie în cazul Elodia-Cioacă. Mama Elodiei Ghinescu a mărturisit totul după 17 ani...
ŞOC ÎN GHENCEA! Ce se întâmplă ACUM la FCSB – LASK, LIVE VIDEO! Meciul se vede GRATIS la România TV!
ŞOC ÎN GHENCEA! Ce se întâmplă ACUM la FCSB – LASK, LIVE VIDEO! Meciul se...
Indiana Jones and the Great Circle – dată de lansare și ediții speciale
Indiana Jones and the Great Circle – dată de lansare și ediții speciale
Membrii ABBA îi cer lui Donald Trump să nu mai folosească melodiile lor la mitinguri electorale
Membrii ABBA îi cer lui Donald Trump să nu mai folosească melodiile lor la mitinguri...
Devine interzis pentru fumători. Nu vor mai avea voie să fumeze în spațiile publice
Devine interzis pentru fumători. Nu vor mai avea voie să fumeze în spațiile publice
Palatul lui Coldea. O bijuterie de 1,5 milioane de euro
Palatul lui Coldea. O bijuterie de 1,5 milioane de euro
BANC | Bulă și „șpaga” de 100 de lei
BANC | Bulă și „șpaga” de 100 de lei
Denis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu
Denis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru...
Insula Iubirii, sezonul 8. Cristina a confirmat despărțitea de Andrei. Când au divorțat și în ce relații sunt acum
Insula Iubirii, sezonul 8. Cristina a confirmat despărțitea de Andrei. Când au divorțat și în...
Sancho Bronchalo, fiul cunoscutului actor spaniol Rodolfo Sancho, condamnat la închisoare pe viață:
Sancho Bronchalo, fiul cunoscutului actor spaniol Rodolfo Sancho, condamnat la închisoare pe viață: "Îmi pare...
Ce grupă sanguină au femeile care nasc genii. Copiii au și o imunitate foarte puternică
Ce grupă sanguină au femeile care nasc genii. Copiii au și o imunitate foarte puternică
Și-a cumpărat un detector de metale pe care l-a folosit în grădină și a făcut o descoperire teribilă. A chemat de urgență poliția când a realizat peste ce a dat
Și-a cumpărat un detector de metale pe care l-a folosit în grădină și a făcut...
Nicoleta Luciu, nemachiată pe internet. Fanii au taxat-o imediat: „Parcă ești alt om. D-aia nu vreau să am mulți bani”
Nicoleta Luciu, nemachiată pe internet. Fanii au taxat-o imediat: „Parcă ești alt om. D-aia nu...
×