Șeful clanului Duduianu a jucat într-o piesă de teatru înainte să moară în închisoare!
Liderul Clanului Duduienilor a fost înmormântat, cu mare fast, în urmă cu două zile. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat cum și-a petrecut temutul Segher ultima perioadă din viață. La închisoare, Ion Duduianu a urmat cursuri de dezvoltare personală, în speranța că va fi eliberat condiționat. A jucat inclusiv într-o piesă de teatru, dar judecătorii de la Tribunalul Dâmbovița au stabilit, cu toate acestea, că “Segher” nu merită să beneficieze de aerul libertății. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente explozive din dosarul celebrului interlop.
La începutul săptămânii, mai exact luni, a murit unul dintre marii lideri de clan, Ion Duduianu, cunoscut în lumea interlopă drept “Segher”. Pe fondul unor afecțiuni cronice, temutul bărbat, încarcerat la Găești, ar fi suferit un atac de cord, în jurul orei 22.00. A fost dus la spitalul din oraș, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el. (VEZI AICI: CE MESAJE AU LĂSAT INTERLOPII PE COROANE LA ÎNMORMÂNTAREA ”ÎMPĂRATULUI” SEGHER)
Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva săptămâni, lui Ion Duduianu îi fusese refuzată eliberarea condiționată, din cauza antecedentelor. “Segher” mai avea de ispăşit doi ani dintr-o pedeapsă de 10 ani pentru cămătărie, constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi urma să intre în comisia de liberare condiţionată.
„A avut un comportament preponderent pozitiv”
Pe 10 iulie, Ion Duduianu a depus, la Tribunalul Dâmbovița, o cerere prin care solicita liberarea condiționată. Nu a avut, din păcate pentru el, câștig de cauză. Pentru că magistrații au hotărât ca “Segher” să rămână după gratii. Asta deși cunoscutul interlop a venit în fața instanței cu probe în favoarea sa. La început, a susținut că a avut un comportament exemplar la închisoare.
Ion Duduianu a fost chiar recompensat pentru atitudinea pe care a avut-o după gratii – de 12 ori – și ar fi jucat și într-o piesă de teatru înainte să moară!
“Cu privire la conduita condamnatului s-a reținut că se afla la prima analiză a comportamentului, acesta fiind caracterizat de comisia de liberare condiționată cu un comportament corespunzător pe perioada executării pedepsei fiind recompensat de 12 ori și sancționat disciplinar de 2 ori, în domeniul educațional participând la 4 programe educaționale, cât și la activități de scurtă durată (concursuri tematice, dezbateri, teatru, consiliere educațională și activități moral religioase), psihologul unității opinând că pe parcursul executării pedepsei a avut un comportament preponderent pozitiv, neprezentând dificultăți pe domeniul asistenței psihologice specifice sau generale, a participat la programul de autocunoaștere și dezvoltare personală, nu a reclamat și nu au fost sesizate dificultăți de adaptare sau de relaționare, la momentul evaluării fiind stabil emoțional, cooperant, neavând afectate funcțiile amnezice și perceptive.
În domeniul social s-a constatat că a fost selecționat să participe la 2 programe (Program de menținere/dezvoltare a relațiilor cu mediul suport și Program de pregătire pentru liberare) și a participat la stagii de practică, acesta nedesfășurând activități lucrative din motive neimputabile”, este doar un pasaj din dosarul celebrului interlop. (VEZI AICI: CLANUL DUDUIENILOR A BLOCAT UN CARTIER ÎNTREG ȘI A CONVOCAT ”SPUMA” MANELIȘTILOR LA PRIVEGHI!)
A invocat inclusiv probleme de sănătate!
Interesant este faptul că Ion Duduianu era deja cunoscut drept o persoană cu probleme medicale. Degeaba însă! În fața magistraților nu a avut nicio șansă. Astfel că a rămas încarcerat. Iar la câteva săptămâni distanță și-a găsit sfârșitul. În închisoare! (CITEȘTE ȘI: FUNERALII FARAONICE PENTRU ”ÎMPĂRATUL” CLANULUI DUDUIANU)
“La momentul soluționării cererii de liberare condiționată de către instanța de fond, judecătorul a avut în vedere că petentul condamnat a executat fracția minimă obligatorie, dar și că a avut, pe perioada executării pedepsei, un comportament exemplar.
Raportat la aceste aspecte, dar și la starea de sănătate precară a condamnatului (pentru care există acte medicale în dosar), consideră că acordarea beneficiului liberării condiționate nu ar reprezenta niciun risc pentru societate. În subsidiar, solicită reducerea perioadei după care poate fi reanalizată situația acestuia în vederea acordării unei posibile liberări condiționate, de la 4 luni, cât s-a stabilit, la o perioadă ce urmează a fi apreciată de instanță”, este un alt pasaj din dosar.