Seal urmeaza sa cante la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 27 noiembrie si a cerut organizatorilor sa-i puna la dispozitie specialitati culinare sanatoase si un numar de 23 de camere intr-un hotel de cinci stele din Bucuresti.
Meniul lui Seal va contine alimentele bogate in fibre si antioxidanti si foarte multe fructe, in special ananas.
In ceea ce priveste bauturile, Seal prefera ceaiurile, laptele de soia, sucurile naturale si apa plata, insa a solicitat si cateva sticle din cea mai fina sampanie, potrivit Mediafax.
Insa, muzicienii care il acompaniaza nu au preferinţte culinare iesite din comun. La masa de dimineata instrumentistii prefera un meniu clasic, cu oua, sunca, cereale, gem, paine si o varietate mare de fructe.
La pranz artistii vor supe, mai multe feluri de carne si garnituri, specialitati italiene, dar si variante de meniuri vegetariene.
Dintre bauturi nu vor lipsi ceaiul, cafeaua, apa plata si minerala, sucurile naturale, berea belgiana si cateva sticle de vin din soiurile Merlot si Cabernet Sauvignon.
Alex Toderasc