Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Se strânge lațul în jurul ”Regelui”: a luat nunți de 150.000 € în Călărași, dar nu s-a prezentat! ”Fantoma” Florin Salam

Se strânge lațul în jurul ”Regelui”: a luat nunți de 150.000 € în Călărași, dar nu s-a prezentat! ”Fantoma” Florin Salam

De: Andrei Iovan 29/08/2024 | 23:40

Florin Salam nu se învață minte și nici măcar controlul judiciar de 60 de zile pe care l-a primit în luna martie a acestui an nu l-au determinat pe manelist să-și onoreze invitațiile la evenimente! Așadar, vrem, nu vrem, suntem nevoiți să vă povestim, din nou, despre cea mai recentă țeapă marca FS! Doar că de data aceasta gaura în bugetul celor care au sperat să-l vadă la evenimentele lor pe manelist este uriașă. La cine trebuia să cânte Florin Salam, ce scuză a folosit manelistul de această dată, dar și cine i-a salvat „pielea”, cel puțin pentru moment, vă spunem, ca de obicei, în exclusivitate! CANCAN.RO are toate detaliile celei mai noi țepe date de Florin Salam, dar și declarații exclusive de la păgubit!

Florin Salam nu se lasă de obiceiurile vechi și periculoase care i-au cam intrat în sânge se pare. Ne referim la faptul că manelistul face ce face și nu mai ajunge la nunțile la care este antamat cu ani înainte. De data aceasta, CANCAN.RO a aflat o nouă poveste halucinantă marca Florin Salam. Manelistul ar fi trebuit să se prezinte la mai multe nunți în municipiul Călărași. Nuntașii îl așteptau cu nerăbdare, iar unii dintre miri au făcut chiar împrumuturi pentru a-l avea alături pe „Regele FS”. Numai că, manelistul nu s-a mai prezentat și, ca și în luna martie a acestui an, se va trezi, probabil, cu numeroase plângeri pe numele lui. Unul dintre păgubiți ne-a povestit cu lux de amănunte cum a fost păgubit de manelist.

Florin Salam, acuzat de înșelăciune! Manelistul nu se dezminte!

Bărbatul, pe numele lui Florin Ghencea, a povestit, în exclusivitate, cum a ajuns într-o situație disperată cu câteva ore înainte de nuntă din cauza lui Florin Salam. „Eu lucrez în străinătate și am venit special în România pentru nuntă”, începe acesta povestea. Bărbatul a ales să facă petrecerea aici, spune el, pentru rudele apropiate și era convins că, fiind în țară, și artiștilor le-ar fi fost mai ușor să ajungă la program. Și, cu toate că auzise că Florin Salam este acuzat de înșelăciune, fiind făcute mai multe plângeri pe numele lui de-a lungul timpului, bărbatul avea încredere în impresarul manelistului care îi este și rudă.

„Nunta noastră era programată pe 17 iulie 2023. L-am sunat pe domnul impresar Petre în 2022 decembrie să ne spună prețul lui Florin Salam. Impresarul ne-a spus că pe un program de patru ore cere suma de 10.000 de euro. Ne-a convenit prețul, asta este suma lui. I-am plătit un avans de 5000 de euro în decembrie 2022 prin intermediul impresarului și banii au ajuns la Florin Salam 100% . Aveam totul pregătit. Ziua trebuia să-mi cânte Leo de la Kuweit, iar seara trebuia să vină Salam. Eu am vorbit cu managerul lui și aveam încredere mare în el”, a dezvăluit bărbatul pentru CANCAN.RO.

Mai mult, cu câteva zile înainte, Florin Salam, alături de impresarul său, au realizat un videoclip în care își anunțau sosirea la nuntă.

(CITEȘTE ȘI: Ce a putut să facă Florin Salam după scandalul ”țepelor”! Descindere în forță a manelistului, imagini spectaculoase)

Din păcate, Florin Salam s-a dat dispărut cu câteva ore înainte de eveniment și nu a mai răspuns la telefon. Scuza pe care bărbatul a primit-o de la impresarul manelistului este că lui Florin i-ar fi teamă să mai vină în Călărași după ce a fost agresat de câțiva interlopi la o nuntă.

„A venit luna mai, Florin Salam s-a prezentat la 3-4 nunți în luna mai, după care a transmis impresarilor că el nu mai vine la nunți în Călărași că l-ar fi lovit cineva la o nuntă. S-a comportat cineva urât cu el, a avut o altercație, cel puțin asta a spus. Bineînțeles că nu a mai venit nici la a noastră” , a mai povestit Florin Ghencea pentru CANCAN.RO.

Leo de la Kuweit, salvarea lui Florin: „Oamenii l-au plătit pentru a sta în locul lui Salam”

Leo de la Kuweit l-a salvat pe Florin Salam, în ciuda altercațiilor din trecut
Leo de la Kuweit l-a salvat pe Florin Salam, înainte de altercațiile pe care le-au avut Sursa Facebook

(ACCESEAZĂ ȘI: Tentativă eșuată a Duduienilor! Florin Salam și Leo de la Kuweit le-au dat lovitura! Sunt buni de plată!)

În momentul în care s-a trezit cu buza umflată, ginerele a apelat la o soluție de avarie: Leo de la Kuweit. Florin Ghencea ne-a dezvăluit că manelistul i-a salvat nunta și i-a cântat câteva ore și noaptea. Desigur, programul făcut de Leo de la Kuweit l-a costat în plus 3000 de euro.

„Când am văzut că nu mai vine, i-am mai plătit 3000 de euro lui Leo și a stat până dimineața. A fost nevoit să-i acopere programul lui Salam. În lunile mai, iunie, iulie cam toți au procedat așa, iar Leo a salvat nunțile. Oamenii l-au plătit pe Leo pentru a sta în plus. 

Florin Salam are datorii la oamenii din Călărași de 150 de mii de euro pentru că nu s-a prezentat la evenimente. El a luat 70 de nunți în Călărași pe toată vara și toamna și a venit doar la două sau trei la începutul lunii mai, atât. Nu s-a vorbit atât de mult de treaba asta, dar oamenii au rămas cu găuri mari în bugete. Florin are inclusiv cumetri aici și în 2019 i-a păcălit și pe ei. Nu s-a prezentat la nunta lor din 2019 și erau aproape ca frații.  De atunci trebuia să ne dăm noi seama că nu vine la noi. El are datorii din 2019 la multă lume din Călărași, aproape 150 de mii de euro” , a mai spus bărbatul țepuit de Florin Salam.

Fiindcă impresarul lui Florin Salam, Petre, ar fi intervenit pentru cumătrul său, Florin Ghencea și-a primit înapoi 2000 de euro din banii dați ca avans. Diferența de 3000 de euro nu se știe când sau dacă o va mai recupera: „Nouă ne-a dat 2000 de euro din banii noștri înapoi, iar restul a spus că ne dă când îi dă și lui Dumnezeu mai mult. Nu a spus că așa rămâne, dar cine știe când vom vedea banii. Eu nu îl cunoșteam personal pe Florin Salam, doar îl apreciez ca artist și voiam să vină să-mi cânte la nuntă” , a povestit dezgustat de cele întâmplate bărbatul pentru CANCAN.RO.

Cine deține informații despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se aștepta nimeni
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Cele două cuvinte din limba română care sunt o enigmă pentru toată lumea. Ce însemnă linge-blide și frige-linte
Cele două cuvinte din limba română care sunt o enigmă pentru toată lumea. Ce însemnă...
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda!...
Toalete cu uși decupate, la un liceu din Sibiu. Directoarea instituției: „Băile sunt curate, pot fi folosite foarte bine”
Toalete cu uși decupate, la un liceu din Sibiu. Directoarea instituției: „Băile sunt curate, pot...
VIDEO Războiul dronelor. Ucrainenii au devenit atât de buni piloți, încât doboară dronele rușilor folosind doar telecomanda
VIDEO Războiul dronelor. Ucrainenii au devenit atât de buni piloți, încât doboară dronele rușilor folosind...
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse....
Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape. Iadul s-a dezlănțuit pe pământ
Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape....
Simona Gherghe, despre viața de mamă, cu doi copii. Ce reguli are prezentatoarea TV în casă. „Pe toți îi aliniez. Mai am momente pentru care îmi torn cenușă în cap.”
Simona Gherghe, despre viața de mamă, cu doi copii. Ce reguli are prezentatoarea TV în...
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte...
Ciclonul Boris face prăpăd în România. Potop în Galaţi, Vaslui, Bacău și Neamț. A plouat în câteva ore cât pentru două luni:
Ciclonul Boris face prăpăd în România. Potop în Galaţi, Vaslui, Bacău și Neamț. A plouat...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar cu garnitură de…
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar...
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Oamenii de știință au găsit FORME de VIAȚĂ deasupra Pământului!
Oamenii de știință au găsit FORME de VIAȚĂ deasupra Pământului!
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea...
Fructul pe care e bine să-l mănânci în fiecare zi. E plin de vitamine, calciu și fier, reglează colesterolul și te ajută să slăbești. Poate fi cultivat ușor în grădină
Fructul pe care e bine să-l mănânci în fiecare zi. E plin de vitamine, calciu...
Trucul secret al florăriilor pentru crizanteme. Ce soluție specială trebuie să folosești, de fapt, ca să înflorească spectaculos
Trucul secret al florăriilor pentru crizanteme. Ce soluție specială trebuie să folosești, de fapt, ca...
Umilință supremă pentru Ungaria. Ungurii au fost blocați total
Umilință supremă pentru Ungaria. Ungurii au fost blocați total
Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a făcut celebra prezentatoare
Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a făcut celebra prezentatoare
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Justin Timberlake, amendă şi muncă în folosul comunităţii pentru conducere în stare de ebrietate
Justin Timberlake, amendă şi muncă în folosul comunităţii pentru conducere în stare de ebrietate
Anunț trist despre Bruce Willis. Ce s-a întâmplat cu marele actor
Anunț trist despre Bruce Willis. Ce s-a întâmplat cu marele actor
Carmen Negoiță nu poate trăi fără asta. Cum se descurcă la Asia Express
Carmen Negoiță nu poate trăi fără asta. Cum se descurcă la Asia Express
Ce a pățit Nelu Cortea în Ungaria, după ce a fost auzit vorbind în limba română. Prezentatorul Podcastito Asia Express e revoltat
Ce a pățit Nelu Cortea în Ungaria, după ce a fost auzit vorbind în limba...
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice consumă
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice...
Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă pe lângă medicină
Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă...
Justin Timberlake, condamnat după ce a fost prins băut la volan. Decizia instanței
Justin Timberlake, condamnat după ce a fost prins băut la volan. Decizia instanței
Șoseaua spectaculoasă din România, construită la ordinul lui Nicolae Ceaușescu. A fost una dintre cele mai mari realizări din “epoca de aur”. Drumul a rămas unul dintre cele mai tari din lume și astăzi
Șoseaua spectaculoasă din România, construită la ordinul lui Nicolae Ceaușescu. A fost una dintre cele...
Dacia va da o adevărată lovitură pe piața auto europeană cu cea mai mare și mai scumpă mașină construită vreodată de uzina din România. Modelul care va face ravagii printre șoferi
Dacia va da o adevărată lovitură pe piața auto europeană cu cea mai mare și...
Cum a făcut față Daliana Răducan celebrității lui Răzvan Simion, la începutul relației
Cum a făcut față Daliana Răducan celebrității lui Răzvan Simion, la începutul relației
×