Există o „schemă” pe litoral care face gaură în buzunarele patronilor. Mai cu seamă, anumiți turiști merg să servească masa în diverse restaurante și localuri, apoi se fac nevăzuți, fără să plătească nota de plată. Această situație s-a întâmplat recent și în cadrul unui restaurant din Mangalia. Un cuplu a comandat cel mai scump preparat din meniu, au făcut consumație, apoi s-au sustras de la plata ei. Iată mai jos, în articol, detaliile.
Un cuplu a mers într-un restaurant din Mangalia, pentru a servi masa. S-au așezat în local, au comandat cel mai scump preparat din meniu, apoi au consumat produsele alimentare. În final, însă, au făcut gaură în buzunarul patronului, căci au plecat fără să plătească nota de plată. „Schema”, însă, s-a derulat într-un anumit mod, iar despre acesta a vorbit chiar însuși patronul localului de la malul mării.
S-au așezat la masă, în restaurant, și au comandat cel mai scump preparat existent în meniu. Cuplul a spus ospătarului că doresc sturion. După consumație, urma nota de plată. Aici, însă, situația s-a precipitat – bărbatul și-a anunțat iubita că nu are bani să plătească masa. Tânăra i-a spus că are 100 de lei în portofel și că plătește ea o parte din consumație. Apoi, le-a spus angajatei restaurantului că, de fapt, nu au bancnote în lei asupra lor, ci euro. Au ieșit din restaurant și au mers la mașină, pentru a aduce banii. În final, însă, au plecat pur și simplu, fără să plătească nota. Aveau de plătit 306 lei pentru masa servită la restaurant.
„După aceea au spus că se duc la mașină că ei nu au lei de fapt, că au euro și că nu ar fi o problemă, se pot duce singuri, sunt camere, și nu ar face chestii de genul, să fugă, ceea ce s-a și întâmplat. Unul dintre ospătari i-a spus altuia să-și lase șorțul și cartela și să meargă cu ei până la mașină să nu mai facă aceștia un drum. Până și-a lăsat el șorțul, ei au luat-o la fugă și asta a fost.
Nu a mai apucat nimeni să-i vadă, într-o fracțiune de secundă fata a dispărut. Noi avem o porțiune mică până în locul în care se bifurcă faleza, iar când colegul a ajuns acolo, nu a știut pe unde să o ia. Nimeni nu s-a așteptat, ei erau destul de bine îmbrăcați. Consumația a fost de 306 lei, au mâncat sturion, e cel mai scump pește din meniu. Puteau să mănânce un șnițel…”, a mărturisit patroana restaurantului din Mangalia, pentru Replica de Constanța.
Vezi și CE VOR PĂȚI TURIȘTII CARE INTRĂ ÎN MARE CÂND ESTE ARBORAT STEAGUL ROȘU. PROPUNEREA LUI RAED ARAFAT
Sursă foto: Pixabay