Scandal la Pro TV! Florin Călinescu îl face pe Mihai Petre: „Eu nu pot să am contre cu unul ca el”
Show-ul ”Românii au Talent” ridică audiențele la cote înalte nu numai prin prestațiile concurenților care urcă pe scenă și visează la premiul cel mare. Cei patru jurați sunt parte integrantă din spectacol, iar unul dintre aceștia, Florin Călinescu, nu mai are nevoie de nicio prezentare.
Este hâtru și are toate cuvintele la el, de fiecare dată. Poate fi și acid, dacă dorește, iar atunci când spune o glumă reușește să provoace hohote de râs. Au trecut aproape 5 ani de când actorul stă la masa juriului în emisiunea ”Românii au Talent” și este la fel de plin de vervă ca la începuturi. Se consideră cel mai exigent dintre jurați, iar dacă trebuie să devoaleze unele secrete din ”culisele” emisiunii, spune – printre altele – că nu s-ar putea încontra niciodată cu Mihai Petre, spre exemplu, fiindcă… joacă la categorii diferite.
”Eu nu aș putea avea contre cu Mihai Petre. La greutatea mea, el nu s-ar mai ridica, nu poți avea contre ca în box. Sunt lucruri inerente, și cu Andi, și cu Andra, dar e ca în fotbal – mai strigă unul la altul: „De ce nu mi-ai dat o pasă? E o chestiune iscată din adrenalină, dar nu sunt lucruri iscate din profunzime”, spune Florin Călinescu, potrivit viva.ro.
Florin Călinescu: ”Umorul este singurul lucru pe care l-am făcut la nivel profesionist”
Florin Călinescu este cu umor la purtător tot timpul și recunoaște că este singurul lucru pe care l-a făcut, de-a lungul vieții, la nivel profesionist.
”Când eram eu copil, erai popular dacă strângeai mai multe castane, mușețel sau aduceai broaște la școală. De asemenea, populari erau cei care aduceau bomboane la școală fetelor. Pe o altă direcție, aș putea spune că umorul este singurul lucru pe care l-am făcut la nivel profesionist: de la 4 ani am făcut ceea ce se vede și astăzi, cu adaptarea vârstelor respective”, a mai declarat Florin Călinescu.
Florin Călinescu este actor de teatru și de film și realizator de emisiuni de televiziune. A absolvit secția umanistă a Liceului C.D. Loga în 1975 și UNATC-ul. A debutat în cinematografie în anul 1981 în “Lumini și umbre”. A colaborat des cu regizorul Nae Caranfil, cel care l-a distribuit în filme precum “E pericoloso sporgersi”, “Asfalt Tango” și “Filantropica”, jucându-se pe sine în ultimul film ca prezentator al variantei fictive a emisiunii Chestiunea Zilei.