Cătălin Scărlătescu nu duce lipsă de clienți în restaurantul lui de lux, unde preparatele delicioase se vând ca pâinea caldă. Chiar dacă prețurile depășesc bugetul unora, mulți se încumetă și fac o excepție atunci când vine vorba despre delicatesele aflate în meniul de la locația deținută de fostul jurat al emisiunii Chefi la Cuțite. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, românii care vor să cumpere bunătăți pentru masa de Crăciun trebuie să știe că au la dispoziție o varietate de produse făcute după rețeta iubitului Doinei Teodoru. Cât costă o porție de sarmale sau un cozonac tradițional?
Cătălin Scărlătescu deține un restaurant de lux în Capitală și face bani frumoși datorită lui, după plecarea de la Antena 1. Chiar dacă a renunțat la emisiunea Chefi la Cuțite, de unde câștiga sume colosale, fostul jurat se bucură de mult succes în domeniul HORECA. Nu mulți își permit să scoată din buzunar sume ridicate, să plătească o masă copioasă în locația iubitului Doinei Teodoru, însă există și excepții.
Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, gospodinele vor să pună pe masă tot ce este mai bun. Sigur că, sarmalele și cozonacul făcute după rețeta lui Cătălin Scărlătescu au un altfel de gust, așa că mulți clienți se încumetă și le cumpără. Trebuie să se aștepte la costuri destul de ridicate, ce-i drept.
Prețul unei porții de sarmale variază între 69-137 de lei, în funcție de câte bucăți dorește clientul să cumpere. Preparatul este disponibil doar în două variante: 13 bucăți și 27 bucăți. Comenzile se fac înainte cu 24 de ore, iar descrierea preparatului este făcută într-un mare fel pe site-ul chefului:
„Sarmalele lui Scărlătescu sunt făcute din ingrediente atent selecționate, fierte la foc mic, timp de peste 4 ore, în oale speciale. Astfel, varza murată, carnea suculentă și condimentele naturale se transformă în cele mai bune sarmale pe care le-ai gustat, perfecte pentru mesele cu cei dragi”.
Sarmalele nu sunt singura delicatesă preparată în bucătăria de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Fostul jurat de la Chefi la Cuțite pune la vânzare și cozonaci tradiționali începând cu data de 5 decembrie. Și în cazul acestora, comenzile se fac cu o zi înainte, fiind livrați atât în Capitală, cât și-n județul Ilfov. În descrierea preparatului făcută pe site-ul restaurantului este specificat faptul că nu conține coloranți și conservați, așa cum putem întâlni în unii cozonaci vânduți în supermarketurile de la noi.
Prețul unui astfel de cozonac se ridică la 99 de lei. Nu sunt singurele produse pe care Scărlătescu le pregătește în apropierea Crăciunului și pe care le pune la vânzare pe internet ori în restaurantul său. Piftia de porc, salata boeuf de vită ori cozonacul insiropat cu vin și ciocolată belgiană sunt alte bunătăți realizate după rețeta fostului jurat de la Chefi la Cuțite și vândute de acesta.
CITEȘTE ȘI: CE SĂ MĂNÂNCI ATUNCI CÂND ŢII POST? NU AI CUM SĂ DAI GREŞ CU REŢETA LUI CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU